2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

LISTE SON HALİ

1. yesa1 = 28 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 23 OCAK
2. yesimboz = 25 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
3. guldemeti = 30 yaş = 13 yıllık evli = ucuncu cocuk
4. hijabiqueen = 23 yaş = 1,5 yıldır deniyor =ilk çocuk
5. morordek = 26 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
6. olcayy = ....... yaş = ...... yıllık evli = ....... çocuk
7. ayllllliiiin35 = 27 yaş = 2 yıllık evli = ilk çocuk
8. Moonsun3= 26 yaş =2 yillik evli = ilk çocuk
9. deniztir = 32 yaş = 7 yıllık evli = İkinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu uctu)
10. minnoskabarikkek = 29 yaş = 6 yıllık evli = ikinci çocuk
11. boza = 30 yaş = .... yıllık evli = .... cocuk = BAT 22 OCAK
12. denizeren = 28 yaş = 1.5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 16 OCAK

Hadi o zaman ben de BAT'lara göre sıralamış olayım :)

LISTE SON HALİ

1. denizeren = 28 yaş = 1.5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 16 OCAK
2. boza = 30 yaş = .... yıllık evli = .... cocuk = BAT 22 OCAK
3. yesa1 = 28 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 23 OCAK
4. yesimboz = 25 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 18 MART
5. morordek = 26 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 21 MAYIS
5. guldemeti = 30 yaş = 13 yıllık evli = ucuncu cocuk
9. deniztir = 32 yaş = 7 yıllık evli = İkinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu uctu)

Amin canım allah kimseye aratmasın. Başka doktora gitmen en iyisi o da aynı şeyleri söylerse için daha rahat olur.arkadaşımdan biraz bilgim var onun ilk çikolata kisti yüzünden hamile kalamadi ameliyattan sonra hemen hamile kaldı 2. De yine çikolata kisti vardı bu sefer küçük olduğunu hamile kalmasına engel olmadığını söylemiş doktor ve hemen hamile kaldı.olumlu dusun ki hersey olumlu olsun.Çikolata kisti hamilelige engel olmuyor.sakin moralini bozma.başka bi akrabamda cikolata kisti varken hamile kalmisti.inşallah sende çok uğraşmadan bebeğine kavusursun.Hersey allahtan rabbim nasip eder inşallah.

Benim bat 17 Mart canim

LISTE SON HALİ

4. minnoskabarikkek = 29 yaş = 6 yıllık evli = ikinci çocuk = BAT 17 MART
5. yesimboz = 25 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 18 MART
6. morordek = 26 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 21 MAYIS
7. hijabiqueen = 23 yaş = 1,5 yıldır deniyor =ilk çocuk
8. guldemeti = 30 yaş = 13 yıllık evli = ucuncu cocuk
9. olcayy = ....... yaş = ...... yıllık evli = ....... çocuk
10. ayllllliiiin35 = 27 yaş = 2 yıllık evli = ilk çocuk
11. Moonsun3= 26 yaş =2 yillik evli = ilk çocuk
12. deniztir = 32 yaş = 7 yıllık evli = İkinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu uctu)

Kizlaar herkese kocaman guuuunaaaydiiin Bugun daha iyiyim cok sukur. Dun aksam esimi bana spor ve beslenme programi yapmasi icin ikna ettim sonunda :) Tabii Subatta bebek denemelerine baslama sartiyla
Ben azmedip hic birakmadan duzgun beslenmeye ve spor yapip yag kaybederken kas kazanmaya devam edip hedefime marttan once ulasicam ve icim rahat bi sekilde bebegimizi bekleyecegim
Ocak ayi ve yepyeni yil hepimiz icin cok guzel baslangiclar olsun insallaaah

Gunaydın canıım Ne güzel dilekler bunlar böyle :)
Kilo vermeyi ben de cok istiyorum ancak hala ve hala dogru düzgün bir programa başlayamadım. Arada spor salonuna gidiyorum ama düzene oturtamadım Bir de daha vakit var diye sallıyorum sanırım ama ocak ayıyla birlikte ciddi ciddi bu işe girişmem lazım diye düsünüyorum..

Günaydın kızlar.
Yeşimcim ne güzel ya. Şahane hazırlanıyorsun maşallah :) benim hâlâ gebelikten önce vermek istediğim 2 kg kaldı. Spor yapamıyorum maalesef. Yürüyüş de azaldı bu ara soğuk olunca. Haliyle o kilo da gitmiyor. Bir arkadaşım şu anda 10. Haftasında. 64 kg ile gebe kaldı 60 kg A indi. Onu görünce aman dedim gitmezse gitmesin ne yapayım :)
Bugün boş günüm. Karşıda hediyelik eşya fuarı varmış ona gidicez bir arkadaşımla. Bugünkü yürüyüşü orada yaparım artık :)

Hadi yazalım o zaman :) Olcay ilk sayfaya ekler görünce Y YESIMBOZ olcaaay morordek yesa

Benim yaş 30 Bat 22 Ocak.
o işi nasıl yapacapımı bilmiyorum. Biri bana tarif edebilir mi. Bende ilk sayfaya liste yapmak istiyorum fakat bulamadım. Bu aralar giremedim eşimle aramız kopuk biraz iyi değilim düzelmeye başladık yavaş yavaş sıkıntılıyım yazdıklarınızı şimdi gördüm

Aslina bakarsan hic zaman yok gibi eger hedef kilo vermekse en sagliklisi uzun vadede yavas yavas verilendir korunabilmesi icin. Ben bebek oncesi 4-5 kilo versem kafam cok daha rahat olacak hemde sonrasi icin daha kolay olacak. Esim hep cok destektir spor ve beslenme konusunda ama kendimi cok yormamam icin uzun zamandir sporuma karismiyordu sonunda ikna edebildim :) Sana da tavsiyem bu surecte sirt, bel ve bacak kaslarini kuvvetlendir cok basit hareketlerle guc kazanabilirsin. Baslarda pek anlasilmaz ama ilerleyen donemde ozellikle hamileligin son 3 ayinda cok faydasini gorursun :)

Sagol tatlim elimden geldigince birseyler yapmaya calisiyorum hem boylece stresim ve gereksiz kotu dusuncelerimde uzaklasiyor. Tabii bulanti falan olursa oyle ne yazik ki ama kuzucuklar iyi beslensin bulantida cok olmasin insallah. Tum enerjiyi de besini de alip goturuyormus
Leslie deneyebildin mi bu arada? :) Aaa super vallaha cok iyi yapmissin iyi gezmeler :)

Sen yazana kadar Leslie aklıma bile gelmedi biliyor musun? Evde onu deneyeyim bari ben de. Teşekkür ederim canım :)

Sen yazana kadar Leslie aklıma bile gelmedi biliyor musun? Evde onu deneyeyim bari ben de. Teşekkür ederim canım :)

Dene dene canim hep diyorum mesele sadece kilo vermek degil. Hamilelikte hem goruntu hemde guc olarak kendimizi iyi hissetmeye ihtiyacimiz var o yuzden biraz ugrasmamiz gerekiyor bu aralar :)

Kaslarımı güclendirmek icin Ekim ayından beri yoga yapıyorum, hem esneklik kazandırdı hem de kuvvetlendirdi kaslarımı. Ama kilo verme konusunda sıkıntım var benim :) Bir türlü irade gösterip yediklerime sınır koyamıyorum ya da yağ yaktırıcı sporu düzgün bir sekilde yapamıyorum (yürüyüs, kosu, fitness falan) :)

LISTE SON HALİ

1. yesa1 = 28 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 23 OCAK
2. yesimboz = 25 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
3. guldemeti = 30 yaş = 13 yıllık evli = ucuncu cocuk
5. morordek = 26 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
11. boza = 30 yaş = .... yıllık evli = .... cocuk = BAT 22 OCAK
12. denizeren = 28 yaş = 1.5 yıllık evli = ilk çocuk =
13.FelicitaMutluluk=24 yaş=2 yıllık evli=ilk çocuk=BAT 4 OCAK
(AMA kızlar benim korunma sürem var 2 ay daha ama listeye dahil olmak istiyorum)

kızlar ben o listeyi hazırlamayı bilmiyorum eğer bu şekilde yapabiliyorssanız zahmet olmuyorsa beni de ekleyin listeye

29 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk

Aşağıdaki gibi yaptım listeyi kızlar :) SaRaa22 istersen 2 ay sonraki BAT'ı verebilirsin canım, biz öyle yaptık. 2 ay sonra dedigin icin de Şubat-Mart gibi olur diye düsündügümden 6. sıraya koydum :) olcaaay sen de Nisan ayındaki BAT'ı verebilirsin
Bu gidişle ben en sonda kalıcam sanırım Mayıs ayı olarak, yeniler hep üste ekleniyor

LISTE SON HALİ

4. minnoskabarikkek = 29 yaş = 6 yıllık evli = ikinci çocuk = BAT 17 MART
5. yesimboz = 25 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 18 MART
6. FelicitaMutluluk=24 yaş=2 yıllık evli=ilk çocuk=BAT 4 OCAK (2 ay sonra hamilelik planlanıyor)
7. olcaaay = 29 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = Nisan ayında planlıyor:)
8. morordek = 26 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 21 MAYIS
9. hijabiqueen = 23 yaş = 1,5 yıldır deniyor =ilk çocuk
10. guldemeti = 30 yaş = 13 yıllık evli = ucuncu cocuk
11. ayllllliiiin35 = 27 yaş = 2 yıllık evli = ilk çocuk
12. Moonsun3= 26 yaş =2 yillik evli = ilk çocuk
13. deniztir = 32 yaş = 7 yıllık evli = İkinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu uctu)

canım benimde aslında mayıs ama bir sonrakini yazıyoruz diye öyle yazmıştım

biz daha korunmaya devam inşallah nisan- mayıs gibi kendimi hazır hissedersem başlayacağız denemelere inşallah

canım benimde aslında mayıs ama bir sonrakini yazıyoruz diye öyle yazmıştım

biz daha korunmaya devam inşallah nisan- mayıs gibi kendimi hazır hissedersem başlayacağız denemelere inşallah

O zaman seni yandaş olarak alıp hemmen aşağılara çekiyorum Sırasını beğenmeyen söylesin :) 9-13 sırasındaki arkadaşlar da hamilelik düsündükleri tarihleri söylerlerse düzenleriz

LISTE SON HALİ

3. minnoskabarikkek = 29 yaş = 6 yıllık evli = ikinci çocuk = BAT 17 MART
4. yesimboz = 25 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 18 MART
5. FelicitaMutluluk=24 yaş=2 yıllık evli=ilk çocuk=BAT 4 OCAK (2 ay sonra hamilelik planlanıyor)
6. olcaaay = 29 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = Nisan ayında planlıyor:)
7. yesa1 = 28 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 23 OCAK (Nisan-Mayıs aylarında hamilelik planlanıyor)
8. morordek = 26 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 21 MAYIS
9. hijabiqueen = 23 yaş = 1,5 yıldır deniyor =ilk çocuk
10. guldemeti = 30 yaş = 13 yıllık evli = ucuncu cocuk
11. ayllllliiiin35 = 27 yaş = 2 yıllık evli = ilk çocuk
12. Moonsun3= 26 yaş =2 yillik evli = ilk çocuk
13. deniztir = 32 yaş = 7 yıllık evli = İkinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu uctu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…