2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

1. yesa1 = 28 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
2. yesimboz = 25 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
3. guldemeti = 30 yaş = 13 yıllık evli = ucuncu cocuk
4. hijabiqueen = 23 yaş = 1,5 yıldır deniyor =ilk çocuk
5. morordek = 26 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
6. olcayy = ....... yaş = ...... yıllık evli = ....... çocuk
7. ayllllliiiin35 = 27 yaş = 2 yıllık evli = ilk çocuk
8. Moonsun3= 26 yaş =2 yillik evli = ilk çocuk

Merhaba kizlar, bayagidir takip edemedim. Yeni arkadaslar hoşgeldiniz. Y YESIMBOZ annenin ellerinden operim. Burham burham tecrube dolu belli ki ve cocuk isteginin nasil bisey oldugunu ne kadar guzel anlatmış.
Hayirli zamanda, hayirli evlatlarimiz olsun insallah

Deniztir
32 yaş
7 yıılık evli
İkinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu uctu)

İyi pazarlar kızlar

SON HALİ

9. deniztir = 32 yaş = 7 yıllık evli = İkinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu uctu)

Hoşbulduk canım

deniztir sana da iyi pazarlar canım

Hoşbulduk canım

deniztir sana da iyi pazarlar canım
Nabersin iyi misin :)

Ya bikaç günlüğüne memlekete geldik.ben kv ve kb ile küsüm onlara gitmedim onlarda eşimi doldurmuşlar o yüzden kafam karışık
Arkadasim aklima gercekten cok takildin. Icine dusen hevesi baska sebepler ya da dis etkenler ile bastirmak,sinirlamak ne kadar yaralayici. Umarim hersey yoluna girer ve sen bir cocuk sahibi olmayi korku endise icinde degil, doya doya mutlulukla hevesle istersin. Insallah tum endiselerin ortadan kalkar.

Nabersin iyi misin :)

iyiyim canım ama hala kafamda deli sorular hazır olup olmadığımdan bile emin değilim,

bir de dün eşimle konuştuk bu konuya benim gözler dolu dolu neden bilmiyorum ama sanırım reglin etkisi

sen nasılsın?

iyiyim canım ama hala kafamda deli sorular hazır olup olmadığımdan bile emin değilim,

bir de dün eşimle konuştuk bu konuya benim gözler dolu dolu neden bilmiyorum ama sanırım reglin etkisi

sen nasılsın?
Ah şu kararsızlıklarımız...
Fazla düşünmemek en iyisi. Eşin ile karşılıklı oturup tartışabiliyorsan ne güzel o da istiyor mu? Yoksa senin gibi mi?

Ben de geçen gün bir iki ay bekleyip öyle mi denemelere başlasam acaba dedim. Sonra vazgeçtim devam edeyim hemen olursa da olsun diye...

Eşim çok istekli canım konuşurken gözünün içi gülüyor ya da arkadaşların bebeklerinden bahsederken ya da onların fotoğraflarını falan gösterdiğimde yüzü gülüyor ama benim emin olmadığımı bildiği için bahsetmiyor

Dün ilk defa konuyu ben açtım ve çok şaşırdı "sen hiç bahsetmezdin ne oldu" dedi hatta

Benimde kafamda nisan ayı var ama bakalım canım hayırlısı

Eşin istekli ne güzel
Genelde bu forumda eşlerimiz daha çok istiyor çocuk sahibi olmayı. Benimki de benden istekliydi ama şimdi ben iyice ikna oldum...
Hayırlısı canım çok beklemeden gönlünden geçtiği gibi hamile kalırsın inşallah.

amin canım inşallah herkesin gönlündeki hayırlısıyla olur

Kizlar benim esim de benden daha fazla istekliydi hep, ona kalsa 1,5 sene bile beklemeyecektik ama ben kendimi hazir hissetmedigimden hem de erken oldugunu dusundugumden erteledim hep. Bende de istek olusunca esim başta şaşırdı ama sanki onda da bi telas basladi gibi Bence o benim kararliligimi gordukten sonra kendini ciddi ciddi sorgulamaya basladi. Cunku bazen öyle seyler diyor ki "Bu adam degil miydi deli gibi cocuk isteyen?" diye dusunuyorum İş ciddiye binince herkeste bi tereddut oluyor galiba :)))

morordek ne güzel yazmışsın canım ya valla yüzümde bir gülümseme meydana geldi :) o zaman darısı başıma diyorum full kararlılıkla, ben bu işe baş koydum deyip kocamın karşısına çıkabilirim inşallah

PKO duzeldi mi peki? Hayirlisiyla olur insallah. Herseyin uygun bi zamani var Allah cok bekletmesin.
yok btanem hormonlarım falan herşwy normal. insülin direncim yüksek diye glifor kullanıyorum.
polikistik görünümü var sadece ama hormonlarıma etki etmediğinden sebepsiz diyorlar. İnşAllah Allah kimseyi bekletmesin

Çıkarsın çıkarsın hele biraz daha takil burda Ben mayista hamile kalmak istiyorum ama buralari okudukca bi heves geliyor hemen yapayim diye

Çıkarsın çıkarsın hele biraz daha takil burda Ben mayista hamile kalmak istiyorum ama buralari okudukca bi heves geliyor hemen yapayim diye

aynen canım o yüzden geldim zaten

ben de nisan mayıs diyorum ama bakalım zaman yaklaştıkça aylar oynayabilir

suslixanim canım gel gel sen de gel :)

9. deniztir = 32 yaş = 7 yıllık evli = İkinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu uctu)

listeye de adını ekle:)

10 kişi olalım:)

Merhaba güzel anne adayları 29 yaşında 6 yıllık evliyim 4 yaşında kızım var 2. bebeğim gelismedi 2 aylıkken gebelik sonlandırıldi. 2016 da hamilelik nasip olur inşallah. Folik asit kullanmaya başladıniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…