Bir de bunu önsayfaya nasıl ekleyeceğimi söylersen sevinirim:)2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYLARIMIZ
* ANNE ADAYI YAŞ KAÇ YILLIK EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 1. *hijabiqueen 23 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 9 OCAK daha değil 2. *denizeren 28 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 16 OCAK daha değil 3. *boza 30 yaşında 5 aylık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil 4. *felicitamutluluk 24 yaşında 2 yıllık evli İlk çocuk BAT 27 ŞUBAT daha değil 5. *minnoskabarikkek 29 yaşında 6 yıllık evli İkinci çocuk BAT 17 MART daha değil 6. *yesimboz 25 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 18 MART daha değil 7. *olcayy 29 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil 8. *yesa1 28 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 18 MAYIS daha değil 10. *guldemeti 30 yaşında 13 yıllık evli Üçüncü çocuk BAT ........... daha değil 11. *ayllllliiiin35 27 yaşında 2 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 12. *molly123 28 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 13. *moonsun3 26 yaşında 2 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 14. *deniztir 32 yaşında 7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu) BAT ....... daha değil 15. *freedoommmm 28 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil
[td]9.[/td][td]*morordek[/td][td]26 yaşında[/td][td]1,5 yıllık evli [/td][td]ilk çocuk[/td][td]BAT 21 MAYIS[/td][td]daha değil[/td][/tr]
[tr]
[/tr]
olcaaay bu hali şimdilik bunu ilk mesaja ekleyebilirsin canım :)
@hijabiqueen düzenledim canım ilk sıraya çıktın sen :)
Bir de bunu önsayfaya nasıl ekleyeceğimi söylersen sevinirim:)
suslixanim canım gel gel sen de gel :)
1. yesa1 = 28 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
2. yesimboz = 25 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
3. guldemeti = 30 yaş = 13 yıllık evli = ucuncu cocuk
4. hijabiqueen = 23 yaş = 1,5 yıldır deniyor =ilk çocuk
5. morordek = 26 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk
6. olcayy = ....... yaş = ...... yıllık evli = ....... çocuk
7. ayllllliiiin35 = 27 yaş = 2 yıllık evli = ilk çocuk
8. Moonsun3= 26 yaş =2 yillik evli = ilk çocuk
9. deniztir = 32 yaş = 7 yıllık evli = İkinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu uctu)
listeye de adını ekle:)
10 kişi olalım:)
Bir de bunu önsayfaya nasıl ekleyeceğimi söylersen sevinirim:)
Süper olur sağol şekerimsuslixanim canım burada listemiz var, seni de ekleyelim :)
* | ANNE ADAYI | YAŞ | KAÇ YILLIK EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *suslixanim | 21 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 OCAK | daha değil |
2. | *hijabiqueen | 23 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
3. | *denizeren | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | daha değil |
4. | *boza | 30 yaşında | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
5. | *felicitamutluluk | 24 yaşında | 2 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
6. | *minnoskabarikkek | 29 yaşında | 6 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 17 MART | daha değil |
7. | *yesimboz | 25 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MART | daha değil |
8. | *olcayy | 29 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
9. | *yesa1 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MAYIS | daha değil |
11. | *guldemeti | 30 yaşında | 13 yıllık evli | Üçüncü çocuk | BAT ........... | daha değil |
12. | *ayllllliiiin35 | 27 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
13. | *molly123 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
14. | *moonsun3 | 26 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
15. | *deniztir | 32 yaşında | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu) | BAT ....... | daha değil |
16. | *freedoommmm | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
Süper olur sağol şekerim
8ocak falan olur muhtemelen canımbat ne canım senin?
beklenen adet tarihi:)
bir sonraki adetin ne zaman olur tahminen?
8ocak falan olur muhtemelen canım
İnşallah yaa, hayırlısıyla isteyen herkesin de olsun benim de olsunn. :))tamam canım düzenledim:) ilk güzel haber senden gelebilir hadi bakalım:)
LISTE SON HALİ
1. denizeren = 28 yaş = 1.5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 16 OCAK
2. boza = 30 yaş = 5 aylık evli = ilk cocuk = BAT 22 OCAK
3. FelicitaMutluluk=24 yaş=2 yıllık evli=ilk çocuk=BAT 27 ŞUBAT
4. minnoskabarikkek = 29 yaş = 6 yıllık evli = ikinci çocuk = BAT 17 MART
5. yesimboz = 25 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 18 MART
6. olcaaay = 29 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = Nisan ayında planlıyor:)
7. yesa1 = 28 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 23 OCAK (Nisan-Mayıs aylarında hamilelik planlanıyor)
8. morordek = 26 yaş = 1,5 yıllık evli = ilk çocuk = BAT 21 MAYIS
9. hijabiqueen = 23 yaş = 1,5 yıldır deniyor =ilk çocuk
10. guldemeti = 30 yaş = 13 yıllık evli = ucuncu cocuk
11. ayllllliiiin35 = 27 yaş = 2 yıllık evli = ilk çocuk
12. Moonsun3= 26 yaş =2 yillik evli = ilk çocuk
13. deniztir = 32 yaş = 7 yıllık evli = İkinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu uctu)
14. Molly123 = 28 yas = 1.5 yillik evli = Ilk cocuk
@Molly123 canım BAT da vermek ister misin :)
@hijabiqueen
@Guldemeti
@ayllllliiiin35
@MOONSUN3
deniztir
kızlar sizlerden de BAT bekliyoruz :)
Pardon ben Sat yazmışım haha. Bat da 1 ocak diyelim o zamannnBAT= 1 aralık
Ellerine sağlık canım
Listelerin ikiside çok güzel sana hangisi kolay geliyorsa. :)
Cidden ya bu kadar kisi oldugumuzu gorunce bi hos oldum. Liste yapmak iyi fikirmis ciddenKızlar selamlar herkese :) liste çok guzel olmuş emeğinize sağlık. Ay ne güzel kocaaamaaann bi listemiz oldu iyi ki katılmışim araniza :)
:) aynen öyleymiş canım valla ben su an adetim bu yumurtlama dönemini değerlendirir miyim emin değilim o yüzden bat konusunda da emin değilm sanırım 27 şubat filan olurbeklenen adet tarihi:)
valla kendimi gördüm :) ben de 28 ben de 1,5 yıllık evli ben de hala emin değilim :)
Cidden ya bu kadar kisi oldugumuzu gorunce bi hos oldum. Liste yapmak iyi fikirmis cidden
:) aynen öyleymiş canım valla ben su an adetim bu yumurtlama dönemini değerlendirir miyim emin değilim o yüzden bat konusunda da emin değilm sanırım 27 şubat filan olur
aynen bura süper oldu destek güzelBen de ya bu nisan Mayıs ya da gelecek yıl inşallah canım ama yine de buralarda takilacagim bizzat yaşayanlardan da öğrenmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?