2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

selam kızlar beni de aranıza alırmısınız ? bende 29 yaşındayım şubat ayında çalışmalara başlamayı düşünüyorum Rabbim nasip ederse ikinci gebelik olacak ilk bebeğimi 20 haftalıkken suyu bittiği için ekim ayında kaybettim

oooooooooooooooo canım biz de seni bekliyorduk, öncelikle başın sağolsun ama hep önüne bak güzel günler seni bekliyor inşallah

seninle beraber 18 oluyorrrrrrrrrrrrr aramıza hoş geldin.

Turlari bu yuzden sevmiyoruz canim hep kendimiz gitmeyi tercih ediyoruz. Istegimiz Roma-Pisa-Venedik. Ama sanirim oyle bi durum olursa aradan Pisa yi cikarip Roma, Roma'dan Venedik'e gideriz sanirim. Allah korusun riskli bi gebelik olursa hic gidemem ama bu ihtimali dusunmek olumsuzluklari cagirmak istemiyorum.
Italyayi bebekten once gormeyi gezmeyi cok istiyorum. Esim tayt,spor ayakkabiyla gezersin yoruldugunda dinleniriz haldir haldir gezmemiz sart degil 3 gun dolu dolu degil 5 gun rahat rahat gezeriz bol su icersin atistirmaliklar aliriz dikkat ederiz gitmeden doktora da sorariz diyor ama bilemedim acikcasi. Yavas yavas gezilirse bir sorun olmaz gibi geliyor sonucta hamileligin sonlarina denk gelmeyecek,kismet olursa olursa o zamana kadar daha baslari olacak.

Turla gitmediginiz surece sorun olmaz canim. Planinizi kendiniz yapacaksiniz sonucta istediginiz zaman dinlene dinlene gezersiniz. Bide zamani iyi ayarlayib mesela biz agustosun ilk haftasi gittik inanilmaz sicakti. Italyanin en sicak zamaniymis meger. 42 dereceleri gorduk. Bizi en cok yoran sicaklikti. Italyanin en guzel zamani eylulmus mesela sonradan ogrendik. Tekrar gidecek olsam ennn cok romayi gezmek isterdim yine. Haaarika bir sehir.

Esimin isi sebebiyle ancak Temmuzda gidebiliyoruz canim, kismetse tam dogum gunume denk gelecek:) Bol bol suya ihtiyac olacak yani. Zaten tayt tshirt gezdikten sonra oooh mis gibi olur Romayi ve Venedik'i cok cok merak ediyorum gorunce etkilendigim nadir yerlerden. Ay insallah olur yaa :) Cok tesekkur ederim destegin iciin

Eki Görüntüle 1730886 Bir de şöyle bir listemiz var artık hangisini beğenirseniz :)
Canım bi hamile kalalim dehşet fikirlerim var
Foruma hareket kattin. Iyi ki geldin. Planlarina da hiz ver. Guzel haberler alicaz birlikte. Bat tarihim 3 Ocak ama bende adet belirtileri var. Bu sebeple 3 subat olarak yazalim. Tlf.dan tablo uzerinde degisiklik yapilmiyor,ekleyebilirsen sevinirim

Foruma hareket kattin. Iyi ki geldin. Planlarina da hiz ver. Guzel haberler alicaz birlikte. Bat tarihim 3 Ocak ama bende adet belirtileri var. Bu sebeple 3 subat olarak yazalim. Tlf.dan tablo uzerinde degisiklik yapilmiyor,ekleyebilirsen sevinirim

tabii canım eklerim ben değişiklikleri

Teşekkür ederim siz de iyi ki kabul ettiniz beni

benim içime heves gelsin diye aktif olmaya çalışıyorum

veeeeeeeeeeeeeeeeee 19 olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYLARIMIZ

*ANNE ADAYIYAŞKAÇ YILLIK EVLİKAÇINCI COCUKBATMUTLU SON
1.*deniztir32 yaşında7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu)BAT 1 OCAK daha değil
2.*suslixanim21 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 8 OCAK daha değil
3.*hijabiqueen23 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 9 OCAK daha değil
4.*denizeren28 yaşında1,5 yıllık evliİlk çocukBAT 16 OCAK daha değil
5.*boza30 yaşında5 aylık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil
6.*moonsun326 yaşında2 yıllık evli ilk çocukBAT 3 ŞUBAT daha değil
7.*felicitamutluluk24 yaşında2 yıllık evliİlk çocukBAT 27 ŞUBAT daha değil
8.*freedoommmm28 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 27 ŞUBATdaha değil
9.*minnoskabarikkek29 yaşında6 yıllık evliİkinci çocukBAT 17 MART daha değil
10.*yesimboz25 yaşında1,5 yıllık evli İlk çocukBAT 18 MARTdaha değil
11.*aziziyelim29 yaşında1,5 yıllık evli İkinci çocuk (ilk bebeği melek oldu) BAT şubat ayında planlıyordaha değil
12.*olcayy29 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil
13.*yesa128 yaşında1,5 yıllık evli İlk çocukBAT 18 MAYIS daha değil
14.*morordek26 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 21 MAYISdaha değil
15.*clemantin34 yaşında2,5 yıllık evli İlk çocukBAT mayıs gibi düşünüyor daha değil
16.*guldemeti30 yaşında13 yıllık evli Üçüncü çocukBAT ...........daha değil
17.*ayllllliiiin3527 yaşında2 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
18.*molly12328 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
19.*sedaumut........ yaşında1,2 yıllık evli ..... çocukBAT .......daha değil

Son düzenleme:
Yeni üye oldum siteyi çokta merak ediyordum bir yandan takip ettiğim kadarıyla da varmış bilmediğim bir çok şeyi ögrendim .. öncelikle ben de bu başlık için yazmak istedim evet bende Allah nasip ederse 2016da bende bebek sahibi olmak istiyorum Bende 1 sene 2 ay oldu evleneli umarım Allahım banada nasip eder o gelmeden kendim çok fedakarlık ediyorum başta kilo vererek tabiki sigara kulanmıyorum şükür Allah herkesin gönlüne göre versin :)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

özellikle olcaaay tamam derseniz 2016 da HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI diye bir konu açsam ilk mesaja eklesem sonra düzenleme işini de üstlenebilirim, burada iki iş olacak gibi duruyor bir de arada kaynayacak gibi,

ben paylaşacağım, olcay ilk mesaja ekleyecek sonra yine ben paylaşacağım yine olcay uğraşacak falan

eğer sıkıntı olmaz derseniz yapalım mı

yine paylaşım burada olsun orada liste yaparız sadece,

ne dersiniz özellikle konu olcaaay ın olduğu için ondan da bir cevap bekliyorum

1 sene 2 ay yazmıştım zaten daha bebek yok yaşım 23 :) ilk mesaj heycanı diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…