- 20 Ekim 2014
- 437
- 244
- 123
- 38
selam kızlar beni de aranıza alırmısınız ? bende 29 yaşındayım şubat ayında çalışmalara başlamayı düşünüyorum Rabbim nasip ederse ikinci gebelik olacak ilk bebeğimi 20 haftalıkken suyu bittiği için ekim ayında kaybettim
oooooooooooooooo canım biz de seni bekliyorduk, öncelikle başın sağolsun ama hep önüne bak güzel günler seni bekliyor inşallah
seninle beraber 18 oluyorrrrrrrrrrrrr aramıza hoş geldin.
Canim ben bu yaz gittim italyaya. Turla gittim ben. Turla inanilmaz yorucu oluyor cunku gruba uymak zorundasin. 7 gunde o kadar cok sehir gezdik ki hergun km lerce yuruyorduk. Cok cok cok eglenceliydi ama hamilelikte zor olacaktir. Hatta grubumuzda 3 aylik hamilemiz vardi. Pek gezemedi. Genelde esiyle bi yerlerde oturmak zorunda kaldi donuste onlari aldik. Tadini cikaramadi yani. Ama turla gitmeyecekseniz daha rahat olacaktir. Mesela 4 gunlugune sadece romaya gitseniz yormaz. Yavas yavas tadini cikara cikara gezersiniz. Turla yorucu oluyor yani. Sormakistedigin birsey olursa yine cevaplarim
Turla gitmediginiz surece sorun olmaz canim. Planinizi kendiniz yapacaksiniz sonucta istediginiz zaman dinlene dinlene gezersiniz. Bide zamani iyi ayarlayib mesela biz agustosun ilk haftasi gittik inanilmaz sicakti. Italyanin en sicak zamaniymis meger. 42 dereceleri gorduk. Bizi en cok yoran sicaklikti. Italyanin en guzel zamani eylulmus mesela sonradan ogrendik. Tekrar gidecek olsam ennn cok romayi gezmek isterdim yine. Haaarika bir sehir.Turlari bu yuzden sevmiyoruz canim hep kendimiz gitmeyi tercih ediyoruz. Istegimiz Roma-Pisa-Venedik. Ama sanirim oyle bi durum olursa aradan Pisa yi cikarip Roma, Roma'dan Venedik'e gideriz sanirim. Allah korusun riskli bi gebelik olursa hic gidemem ama bu ihtimali dusunmek olumsuzluklari cagirmak istemiyorum.
Italyayi bebekten once gormeyi gezmeyi cok istiyorum. Esim tayt,spor ayakkabiyla gezersin yoruldugunda dinleniriz haldir haldir gezmemiz sart degil 3 gun dolu dolu degil 5 gun rahat rahat gezeriz bol su icersin atistirmaliklar aliriz dikkat ederiz gitmeden doktora da sorariz diyor ama bilemedim acikcasi. Yavas yavas gezilirse bir sorun olmaz gibi geliyor sonucta hamileligin sonlarina denk gelmeyecek,kismet olursa olursa o zamana kadar daha baslari olacak.
Turla gitmediginiz surece sorun olmaz canim. Planinizi kendiniz yapacaksiniz sonucta istediginiz zaman dinlene dinlene gezersiniz. Bide zamani iyi ayarlayib mesela biz agustosun ilk haftasi gittik inanilmaz sicakti. Italyanin en sicak zamaniymis meger. 42 dereceleri gorduk. Bizi en cok yoran sicaklikti. Italyanin en guzel zamani eylulmus mesela sonradan ogrendik. Tekrar gidecek olsam ennn cok romayi gezmek isterdim yine. Haaarika bir sehir.
2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYLARIMIZ
* ANNE ADAYI YAŞ KAÇ YILLIK EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 1. *denizeren 28 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 16 OCAK daha değil 2. *boza 30 yaşında 5 aylık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil 3. *felicitamutluluk 24 yaşında 2 yıllık evli İlk çocuk BAT 27 ŞUBAT daha değil 4. *minnoskabarikkek 29 yaşında 6 yıllık evli İkinci çocuk BAT 17 MART daha değil 5. *yesimboz 25 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 18 MART daha değil 6. *olcayy 29 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil 7. *yesa1 28 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 18 MAYIS daha değil 9. *guldemeti 30 yaşında 13 yıllık evli Üçüncü çocuk BAT ........... daha değil 10. *hijabiqueen 23 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT ............ daha değil 11. *ayllllliiiin35 27 yaşında 2 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 12. *molly123 28 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 13. *moonsun3 26 yaşında 2 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 14. *deniztir 32 yaşında 7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu) BAT ....... daha değil
[td]8.[/td][td]*morordek[/td][td]26 yaşında[/td][td]1,5 yıllık evli [/td][td]ilk çocuk[/td][td]BAT 21 MAYIS[/td][td]daha değil[/td][/tr]
[tr]
[/tr]
Eki Görüntüle 1730886 Bir de şöyle bir listemiz var artık hangisini beğenirseniz :)
2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYLARIMIZ
* ANNE ADAYI YAŞ KAÇ YILLIK EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 1. *denizeren 28 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 16 OCAK daha değil 2. *boza 30 yaşında 5 aylık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil 3. *felicitamutluluk 24 yaşında 2 yıllık evli İlk çocuk BAT 27 ŞUBAT daha değil 4. *minnoskabarikkek 29 yaşında 6 yıllık evli İkinci çocuk BAT 17 MART daha değil 5. *yesimboz 25 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 18 MART daha değil 6. *olcayy 29 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil 7. *yesa1 28 yaşında 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 18 MAYIS daha değil 9. *guldemeti 30 yaşında 13 yıllık evli Üçüncü çocuk BAT ........... daha değil 10. *hijabiqueen 23 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT ............ daha değil 11. *ayllllliiiin35 27 yaşında 2 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 12. *molly123 28 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 13. *moonsun3 26 yaşında 2 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 14. *deniztir 32 yaşında 7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu) BAT ....... daha değil
[td]8.[/td][td]*morordek[/td][td]26 yaşında[/td][td]1,5 yıllık evli [/td][td]ilk çocuk[/td][td]BAT 21 MAYIS[/td][td]daha değil[/td][/tr]
[tr]
[/tr]
Foruma hareket kattin. Iyi ki geldin. Planlarina da hiz ver. Guzel haberler alicaz birlikte. Bat tarihim 3 Ocak ama bende adet belirtileri var. Bu sebeple 3 subat olarak yazalim. Tlf.dan tablo uzerinde degisiklik yapilmiyor,ekleyebilirsen sevinirimCanım bi hamile kalalim dehşet fikirlerim var
Foruma hareket kattin. Iyi ki geldin. Planlarina da hiz ver. Guzel haberler alicaz birlikte. Bat tarihim 3 Ocak ama bende adet belirtileri var. Bu sebeple 3 subat olarak yazalim. Tlf.dan tablo uzerinde degisiklik yapilmiyor,ekleyebilirsen sevinirim
* | ANNE ADAYI | YAŞ | KAÇ YILLIK EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *deniztir | 32 yaşında | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu) | BAT 1 OCAK | daha değil |
2. | *suslixanim | 21 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 OCAK | daha değil |
3. | *hijabiqueen | 23 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
4. | *denizeren | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | daha değil |
5. | *boza | 30 yaşında | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
6. | *moonsun3 | 26 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | daha değil |
7. | *felicitamutluluk | 24 yaşında | 2 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
8. | *freedoommmm | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
9. | *minnoskabarikkek | 29 yaşında | 6 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 17 MART | daha değil |
10. | *yesimboz | 25 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MART | daha değil |
11. | *aziziyelim | 29 yaşında | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk (ilk bebeği melek oldu) | BAT şubat ayında planlıyor | daha değil |
12. | *olcayy | 29 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
13. | *yesa1 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MAYIS | daha değil |
14. | *morordek | 26 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 21 MAYIS | daha değil |
15. | *clemantin | 34 yaşında | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT mayıs gibi düşünüyor | daha değil |
16. | *guldemeti | 30 yaşında | 13 yıllık evli | Üçüncü çocuk | BAT ........... | daha değil |
17. | *ayllllliiiin35 | 27 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
18. | *molly123 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
19. | *sedaumut | ........ yaşında | 1,2 yıllık evli | ..... çocuk | BAT ....... | daha değil |
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim ama eksik olan nedir ?
1 sene 2 ay yazmıştım zaten daha bebek yok yaşım 23 :) ilk mesaj heycanı diyelim :)
merhaba cnm bnıde ekle lısteye bnde anne olmak ıstyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?