yesa o zaman tüm bilgilerim 28 yas 1,5 yıl evli ilk çocuk bat 27 şubat.listeye gönder beni :)
tamam canım sorun değilTamam canım. Yarın düzenlerim son değişikliklerişu an cepten giriyorum da
İyi geceler herkese bu arada kızlar
Akşam kuşları da buradaymış
Napacaksın hamile kalınca? Merak ettirdin bakCanım bi hamile kalalim dehşet fikirlerim var
ATIN BENİ GRUP SAHİPLİĞİNDEN YA ATIN :)
Canim ben bu yaz gittim italyaya. Turla gittim ben. Turla inanilmaz yorucu oluyor cunku gruba uymak zorundasin. 7 gunde o kadar cok sehir gezdik ki hergun km lerce yuruyorduk. Cok cok cok eglenceliydi ama hamilelikte zor olacaktir. Hatta grubumuzda 3 aylik hamilemiz vardi. Pek gezemedi. Genelde esiyle bi yerlerde oturmak zorunda kaldi donuste onlari aldik. Tadini cikaramadi yani. Ama turla gitmeyecekseniz daha rahat olacaktir. Mesela 4 gunlugune sadece romaya gitseniz yormaz. Yavas yavas tadini cikara cikara gezersiniz. Turla yorucu oluyor yani. Sormakistedigin birsey olursa yine cevaplarimKizlar bizim tatilimiz Temmuz ayina kaldi,Italyaya gitmeyi dusunuyoruz. Kismetse Subat sonunda calismalara baslamak istiyoruz. Simdi dusunuyorum da ya hamile olursam 3-4 aylik olsa(tabii bunlar hemen olursa ihtimaline karsi) yurumem cok zor olur mu sizce? Italya yuruyerek gezerek keyfi cikarilacak bir ulke, normalde de spor yapan ve yapmayada devam edecek bir insanim ama bir zarari olur mu endisem de yok degil acikcasi. Belki erken ama malum hesapli olmasi icin erken rezervasyon sart. Siz ne dusunursunuz boyle bi durumda?
* | ANNE ADAYI | YAŞ | KAÇ YILLIK EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *deniztir | 32 yaşında | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu) | BAT 1 OCAK | daha değil |
2. | *suslixanim | 21 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 OCAK | daha değil |
3. | *hijabiqueen | 23 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
4. | *denizeren | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | daha değil |
5. | *boza | 30 yaşında | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
6. | *felicitamutluluk | 24 yaşında | 2 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
7. | *freedoommmm | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
8. | *minnoskabarikkek | 29 yaşında | 6 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 17 MART | daha değil |
9. | *yesimboz | 25 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MART | daha değil |
10. | *olcayy | 29 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
11. | *yesa1 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MAYIS | daha değil |
12. | *morordek | 26 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 21 MAYIS | daha değil |
13. | *guldemeti | 30 yaşında | 13 yıllık evli | Üçüncü çocuk | BAT ........... | daha değil |
14. | *ayllllliiiin35 | 27 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
15. | *molly123 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
16. | *moonsun3 | 26 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
Napacaksın hamile kalınca? Merak ettirdin bak
yesa çoook tatlısınCanım şöyle günlük listeler yapalım diyorum :)
Mesela bugün portakal günü herkes portakal yiyecek, portakalın hamilelikteki yerinden bahsedeceğiz ve liste yapacağız
yiyen adını ekleyecek
yarın 8 bardak su içme günü olacak mesela su içen adını ekleyecek, suyun öneminden bahsedeceğiz
liste manyağı yapacağım tüm hamileleri,
merhaba bayanlar ben de geldim ben de varım
kısmet olursa biz de mayıs ayı gibi çalışmalara başlayacağızama biraz korkularım var tabi
bu arada 34 yaşındayım, 2 buçuk yıllık evliyim
Evet kısmet olursa ilk olacak, ama düşünmesi bile baya bi heyecan vericiaaaaaaaaaaaaaaaa kimler gelmiş kimler gelmiş :)
ilk çocuk muydu canım senin
* | ANNE ADAYI | YAŞ | KAÇ YILLIK EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *deniztir | 32 yaşında | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu) | BAT 1 OCAK | daha değil |
2. | *suslixanim | 21 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 OCAK | daha değil |
3. | *hijabiqueen | 23 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
4. | *denizeren | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | daha değil |
5. | *boza | 30 yaşında | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
6. | *felicitamutluluk | 24 yaşında | 2 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
7. | *freedoommmm | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
8. | *minnoskabarikkek | 29 yaşında | 6 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 17 MART | daha değil |
9. | *yesimboz | 25 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MART | daha değil |
10. | *olcayy | 29 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
11. | *yesa1 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MAYIS | daha değil |
12. | *morordek | 26 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 21 MAYIS | daha değil |
13. | *clemantin | 34 yaşında | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT mayıs gibi düşünüyor | daha değil |
14. | *guldemeti | 30 yaşında | 13 yıllık evli | Üçüncü çocuk | BAT ........... | daha değil |
15. | *ayllllliiiin35 | 27 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
16. | *molly123 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
17. | *moonsun3 | 26 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?