selam cnmmmYeni gelen herkese selamlaaar :) Ne guzel Ocak ayinin son gunlerinde nasil guzel cogaldik :)
Yeni gelen herkese selamlaaar :) Ne guzel Ocak ayinin son gunlerinde nasil guzel cogaldik :)
Yeni gelen herkese selamlaaar :) Ne guzel Ocak ayinin son gunlerinde nasil guzel cogaldik :)
Canım şöyle günlük listeler yapalım diyorum :)
Mesela bugün portakal günü herkes portakal yiyecek, portakalın hamilelikteki yerinden bahsedeceğiz ve liste yapacağız
yiyen adını ekleyecek
yarın 8 bardak su içme günü olacak mesela su içen adını ekleyecek, suyun öneminden bahsedeceğiz
liste manyağı yapacağım tüm hamileleri,
Turlari bu yuzden sevmiyoruz canim hep kendimiz gitmeyi tercih ediyoruz. Istegimiz Roma-Pisa-Venedik. Ama sanirim oyle bi durum olursa aradan Pisa yi cikarip Roma, Roma'dan Venedik'e gideriz sanirim. Allah korusun riskli bi gebelik olursa hic gidemem ama bu ihtimali dusunmek olumsuzluklari cagirmak istemiyorum.
Italyayi bebekten once gormeyi gezmeyi cok istiyorum. Esim tayt,spor ayakkabiyla gezersin yoruldugunda dinleniriz haldir haldir gezmemiz sart degil 3 gun dolu dolu degil 5 gun rahat rahat gezeriz bol su icersin atistirmaliklar aliriz dikkat ederiz gitmeden doktora da sorariz diyor ama bilemedim acikcasi. Yavas yavas gezilirse bir sorun olmaz gibi geliyor sonucta hamileligin sonlarina denk gelmeyecek,kismet olursa olursa o zamana kadar daha baslari olacak.
Ben de 3 kilo versem çok iyi olacak. 2 aydır zumba ya gidiyorum. Kilo vermedim cKizlaar herkese kocaman guuuunaaaydiiinBugun daha iyiyim cok sukur. Dun aksam esimi bana spor ve beslenme programi yapmasi icin ikna ettim sonunda :) Tabii Subatta bebek denemelerine baslama sartiyla
Ben azmedip hic birakmadan duzgun beslenmeye ve spor yapip yag kaybederken kas kazanmaya devam edip hedefime marttan once ulasicam ve icim rahat bi sekilde bebegimizi bekleyecegim
Ocak ayi ve yepyeni yil hepimiz icin cok guzel baslangiclar olsun insallaaah
Geçmiş olsun meleğinle cennette bulusursunuz inşallah. Bende 29 yaşındayim şubatta başlayacağız bizde inşallah.selam kızlar beni de aranıza alırmısınız ? bende 29 yaşındayım şubat ayında çalışmalara başlamayı düşünüyorum Rabbim nasip ederse ikinci gebelik olacak ilk bebeğimi 20 haftalıkken suyu bittiği için ekim ayında kaybettim
Hamile kaldıgım gün seni hamilelik kocum ilan edebilirim yaHeves gelsin diyorsun falan da normalde bizden daha hevesli duruyorsun bence
Yaaa oralar cooook güzel canımmm, biz balayında aynı bu belirttigin sehirlere gittik, en son Milan'dan dönmüstük, o günleri anımsattın banaRoma'da kesinlikle gezilecek görülecek o kadar çok yer var kii ama kendiniz gittiginiz icin yavas yavas gezer, yoruldugunda durursunuz. M MOONSUN3 'un de dedigi gibi turla zor olurdu. Biz de kendimiz gitmistik ama ona ragmen Roma'da yurumekten ayaklarım agrımıstı Sen daha dikkatli olursun, yürüyüse uygun ayakkabı da secersen bir sıkıntı olmaz diye düsünüyorum. Pisa'da zaten olay kule, fazla gezmeye gerek görmemistik biz. Venedik de güzel, zaten orada yürümek zorundasın kanallardan dolayı Ya da işte gondol falan :) Her seyi gec, bu gezi cook güzel bir moral deposu olur sana valla, kesinlikle gidin :))
* | ANNE ADAYI | YAŞ | KAÇ YILLIK EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *deniztir | 32 yaşında | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu) | BAT 1 OCAK | daha değil |
2. | *suslixanim | 21 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 OCAK | daha değil |
3. | *hijabiqueen | 23 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
4. | *denizeren | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | daha değil |
5. | *boza | 30 yaşında | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
6. | *moonsun3 | 26 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | daha değil |
7. | *felicitamutluluk | 24 yaşında | 2 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
8. | *freedoommmm | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
9. | *minnoskabarikkek | 29 yaşında | 6 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 17 MART | daha değil |
10. | *yesimboz | 25 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MART | daha değil |
11. | *aziziyelim | 29 yaşında | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk (ilk bebeği melek oldu) | BAT şubat ayında planlıyor | daha değil |
12. | *olcayy | 29 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
13. | *yesa1 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MAYIS | daha değil |
14. | *morordek | 26 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 21 MAYIS | daha değil |
15. | *clemantin | 34 yaşında | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT mayıs gibi düşünüyor | daha değil |
16. | *guldemeti | 30 yaşında | 13 yıllık evli | Üçüncü çocuk | BAT ........... | daha değil |
17. | *ayllllliiiin35 | 27 yaşında | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
18. | *molly123 | 28 yaşında | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
19. | *sedaumut | 23 yaşında | 1,2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
20. | *elaaaam | 24 yaşında | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
Hamile kaldıgım gün seni hamilelik kocum ilan edebilirim yaHeves gelsin diyorsun falan da normalde bizden daha hevesli duruyorsun bence
Yaaa oralar cooook güzel canımmm, biz balayında aynı bu belirttigin sehirlere gittik, en son Milan'dan dönmüstük, o günleri anımsattın banaRoma'da kesinlikle gezilecek görülecek o kadar çok yer var kii ama kendiniz gittiginiz icin yavas yavas gezer, yoruldugunda durursunuz. M MOONSUN3 'un de dedigi gibi turla zor olurdu. Biz de kendimiz gitmistik ama ona ragmen Roma'da yurumekten ayaklarım agrımıstı Sen daha dikkatli olursun, yürüyüse uygun ayakkabı da secersen bir sıkıntı olmaz diye düsünüyorum. Pisa'da zaten olay kule, fazla gezmeye gerek görmemistik biz. Venedik de güzel, zaten orada yürümek zorundasın kanallardan dolayı Ya da işte gondol falan :) Her seyi gec, bu gezi cook güzel bir moral deposu olur sana valla, kesinlikle gidin :))
Bence de senden iyi koc olurhahhahahahhahaha valla öyle görünüyor değil mi? ama iş icraata gelince ben de tık yokhamilelik koçu olayını da çok sevdim
Kesinlikle canım, ben senin yerinde olsam kesin giderdimAyy ne guzel yaa nee hos bi balayi olmustur :) Esim sagolsun ben bebekten once cok istiyorum diye ikna etmek icin her turlu secenegi sunuyor. Olabilcek en rahat ayakkabiyi giyersin tayt tshirt rahat edersin cok sicak saatlerde cikmayiz bol su icersin diyor. Onun boyle destek olmasi beni daha da rahat hissettiriyor acikcasi ama tatil heyecanina kapilip atlamadan once siz tatli hanimlarin fikirlerini almak istedim kadin olarak :) Gondol icimi kipir kipir yapiyor yaa :) Dedigin gibi muthis moral olur gibi geliyor. Temmuz'a kadar hamile olmazsam motivasyon olur, olursam da dogum oncesi guzel bi enerji olur
Bence de senden iyi koc olur
Temmuzda asiri sicaklar olmaz sanirsam. Bi arkadasim temmuzda gitmisti sicaklar onlari zorlamamisti hatta aksamlari uzerime hirka aldim demisti. Kac ay sonrasinin hesaplarini yapmamiz gerekiyor cocuk planlamak cok degisik birseymis ya. Ben mesela mayis haziranda korunmayi birakiriz diye dusunuyordum. Cunku bu sene cok yogun calisiyorum. Ogretmenim. Calisma saatlerim guzel ama ekstra ozel derslerim var o da yetmez gibi haftasonlari icin de kurs actim okulda ogrencilere kiyamayip. Ama simdu cikolata kistim olma ihtimali var ve eger oyle ise vakit kaybetmemem lazim. Ama iste ya hemen oluverirse sonucta Allahtan hersey. Bu yogunlukla hamilelikte cok zorlanirim. E calismayi azaltsam hangi ogrencime kiyayim onlari nasil yari yolda birakayim. Hele haftasonu kursunu hic kapatamam. Bolgedeki tek anadolu lisesiyiz. Kursu kapatsam cocuklar baska okullara gitmek zorunda kalacak. Onlarda meslek lisesi yada imam hatip. Benim cocuklarimin seviyesinin cok cok altinda oralar. Oturdum bunlari hesap ediyorum. Bir yandan da zaten belkide yillarca ugrasacaksin bebek icin yorma simdi kafani diyorum. Aklim coook karisik yani korunmayi birakma tarihi icin. Rabbim hepimize yol gostersin insallah.Esimin isi sebebiyle ancak Temmuzda gidebiliyoruz canim, kismetse tam dogum gunume denk gelecek:) Bol bol suya ihtiyac olacak yani. Zaten tayt tshirt gezdikten sonra oooh mis gibi olurRomayi ve Venedik'i cok cok merak ediyorum gorunce etkilendigim nadir yerlerden. Ay insallah olur yaa :) Cok tesekkur ederim destegin iciin
Olur bencecok teşekkür ederim canım benim :)
O liste olayı herkesin kafasına yatarsa yapalım bence:) güzel olur ben hamile kalmasam da yer içerim ne olacak
Olur bence
Hatta şimdiden de diyet listesi falan mı paylassak napsakMalum kilo veremeyen ben, motive edici bir şeylere ihtiyac duyuyorum
Hadi verelim madembenim de 5 kilo vermem lazım
Hadi verelim madem
elimde fındıklı ekmekle bu mesajı yazmam da cok manidar
Temmuzda asiri sicaklar olmaz sanirsam. Bi arkadasim temmuzda gitmisti sicaklar onlari zorlamamisti hatta aksamlari uzerime hirka aldim demisti. Kac ay sonrasinin hesaplarini yapmamiz gerekiyor cocuk planlamak cok degisik birseymis ya. Ben mesela mayis haziranda korunmayi birakiriz diye dusunuyordum. Cunku bu sene cok yogun calisiyorum. Ogretmenim. Calisma saatlerim guzel ama ekstra ozel derslerim var o da yetmez gibi haftasonlari icin de kurs actim okulda ogrencilere kiyamayip. Ama simdu cikolata kistim olma ihtimali var ve eger oyle ise vakit kaybetmemem lazim. Ama iste ya hemen oluverirse sonucta Allahtan hersey. Bu yogunlukla hamilelikte cok zorlanirim. E calismayi azaltsam hangi ogrencime kiyayim onlari nasil yari yolda birakayim. Hele haftasonu kursunu hic kapatamam. Bolgedeki tek anadolu lisesiyiz. Kursu kapatsam cocuklar baska okullara gitmek zorunda kalacak. Onlarda meslek lisesi yada imam hatip. Benim cocuklarimin seviyesinin cok cok altinda oralar. Oturdum bunlari hesap ediyorum. Bir yandan da zaten belkide yillarca ugrasacaksin bebek icin yorma simdi kafani diyorum. Aklim coook karisik yani korunmayi birakma tarihi icin. Rabbim hepimize yol gostersin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?