2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Hamile kaldıgım gün seni hamilelik kocum ilan edebilirim ya Heves gelsin diyorsun falan da normalde bizden daha hevesli duruyorsun bence

Yaaa oralar cooook güzel canımmm, biz balayında aynı bu belirttigin sehirlere gittik, en son Milan'dan dönmüstük, o günleri anımsattın bana Roma'da kesinlikle gezilecek görülecek o kadar çok yer var kii ama kendiniz gittiginiz icin yavas yavas gezer, yoruldugunda durursunuz. M MOONSUN3 'un de dedigi gibi turla zor olurdu. Biz de kendimiz gitmistik ama ona ragmen Roma'da yurumekten ayaklarım agrımıstı Sen daha dikkatli olursun, yürüyüse uygun ayakkabı da secersen bir sıkıntı olmaz diye düsünüyorum. Pisa'da zaten olay kule, fazla gezmeye gerek görmemistik biz. Venedik de güzel, zaten orada yürümek zorundasın kanallardan dolayı Ya da işte gondol falan :) Her seyi gec, bu gezi cook güzel bir moral deposu olur sana valla, kesinlikle gidin :))

Ben de 3 kilo versem çok iyi olacak. 2 aydır zumba ya gidiyorum. Kilo vermedim c
Geçmiş olsun meleğinle cennette bulusursunuz inşallah. Bende 29 yaşındayim şubatta başlayacağız bizde inşallah.

hahhahahahhahaha valla öyle görünüyor değil mi? ama iş icraata gelince ben de tık yok hamilelik koçu olayını da çok sevdim

vveeeeeeeeeeeeeeeeee 20 olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN ANNE ADAYLARIMIZ

*ANNE ADAYIYAŞKAÇ YILLIK EVLİKAÇINCI COCUKBATMUTLU SON
1.*deniztir32 yaşında7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk gözağrısı melek oldu)BAT 1 OCAK daha değil
2.*suslixanim21 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 8 OCAK daha değil
3.*hijabiqueen23 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 9 OCAK daha değil
4.*denizeren28 yaşında1,5 yıllık evliİlk çocukBAT 16 OCAK daha değil
5.*boza30 yaşında5 aylık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil
6.*moonsun326 yaşında2 yıllık evli ilk çocukBAT 3 ŞUBAT daha değil
7.*felicitamutluluk24 yaşında2 yıllık evliİlk çocukBAT 27 ŞUBAT daha değil
8.*freedoommmm28 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 27 ŞUBATdaha değil
9.*minnoskabarikkek29 yaşında6 yıllık evliİkinci çocukBAT 17 MART daha değil
10.*yesimboz25 yaşında1,5 yıllık evli İlk çocukBAT 18 MARTdaha değil
11.*aziziyelim29 yaşında1,5 yıllık evli İkinci çocuk (ilk bebeği melek oldu) BAT şubat ayında planlıyordaha değil
12.*olcayy29 yaşında 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil
13.*yesa128 yaşında1,5 yıllık evli İlk çocukBAT 18 MAYIS daha değil
14.*morordek26 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 21 MAYISdaha değil
15.*clemantin34 yaşında2,5 yıllık evli İlk çocukBAT mayıs gibi düşünüyor daha değil
16.*guldemeti30 yaşında13 yıllık evli Üçüncü çocukBAT ...........daha değil
17.*ayllllliiiin3527 yaşında2 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
18.*molly12328 yaşında1,5 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
19.*sedaumut23 yaşında1,2 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
20.*elaaaam 24 yaşında3,5 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil

Ayy ne guzel yaa nee hos bi balayi olmustur :) Esim sagolsun ben bebekten once cok istiyorum diye ikna etmek icin her turlu secenegi sunuyor. Olabilcek en rahat ayakkabiyi giyersin tayt tshirt rahat edersin cok sicak saatlerde cikmayiz bol su icersin diyor. Onun boyle destek olmasi beni daha da rahat hissettiriyor acikcasi ama tatil heyecanina kapilip atlamadan once siz tatli hanimlarin fikirlerini almak istedim kadin olarak :) Gondol icimi kipir kipir yapiyor yaa :) Dedigin gibi muthis moral olur gibi geliyor. Temmuz'a kadar hamile olmazsam motivasyon olur, olursam da dogum oncesi guzel bi enerji olur

Geçmiş olsun meleğinle cennette bulusursunuz inşallah. Bende 29 yaşındayim şubatta başlayacağız bizde inşallah.[/QUOTE]

Amin amin inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım

Kesinlikle canım, ben senin yerinde olsam kesin giderdim

Temmuzda asiri sicaklar olmaz sanirsam. Bi arkadasim temmuzda gitmisti sicaklar onlari zorlamamisti hatta aksamlari uzerime hirka aldim demisti. Kac ay sonrasinin hesaplarini yapmamiz gerekiyor cocuk planlamak cok degisik birseymis ya. Ben mesela mayis haziranda korunmayi birakiriz diye dusunuyordum. Cunku bu sene cok yogun calisiyorum. Ogretmenim. Calisma saatlerim guzel ama ekstra ozel derslerim var o da yetmez gibi haftasonlari icin de kurs actim okulda ogrencilere kiyamayip. Ama simdu cikolata kistim olma ihtimali var ve eger oyle ise vakit kaybetmemem lazim. Ama iste ya hemen oluverirse sonucta Allahtan hersey. Bu yogunlukla hamilelikte cok zorlanirim. E calismayi azaltsam hangi ogrencime kiyayim onlari nasil yari yolda birakayim. Hele haftasonu kursunu hic kapatamam. Bolgedeki tek anadolu lisesiyiz. Kursu kapatsam cocuklar baska okullara gitmek zorunda kalacak. Onlarda meslek lisesi yada imam hatip. Benim cocuklarimin seviyesinin cok cok altinda oralar. Oturdum bunlari hesap ediyorum. Bir yandan da zaten belkide yillarca ugrasacaksin bebek icin yorma simdi kafani diyorum. Aklim coook karisik yani korunmayi birakma tarihi icin. Rabbim hepimize yol gostersin insallah.

cok teşekkür ederim canım benim :)

O liste olayı herkesin kafasına yatarsa yapalım bence:) güzel olur ben hamile kalmasam da yer içerim ne olacak
Olur bence
Hatta şimdiden de diyet listesi falan mı paylassak napsak Malum kilo veremeyen ben, motive edici bir şeylere ihtiyac duyuyorum

Evet ince eleyip sık dokumak gerekiyo kesinlikle. Ayy isin cok zor yaa Allah yardimcin olsun. Emeklerinin karsiligi musmutlu basarili ogrenciler olsun insallah. Ne guzeldir ogretmen olmak,tum ogretmen arkadaslari kocaman opuyorum helal olsun diyorum :) Biz birisini dusunurken onlarca evladiniz var♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…