Cok saol canim
Hepimizzz kavusuruz insallah 2016 bizim yilimiz olur:)
çok üzüldüm canım Allah sabır versin eminim cennetten seni izliyordur.Sağ olun kızlar. Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah.
Benim aslında ikinci çocuğum olacak ama birincisi yanımda değil cennette. Üç sene önce oğlumu kaybettim.
aynen canım ya aynı heyecan bende de var.daha ne doktora gittim kontrole ne ilaca başladım hamileliği bırak daha ortada çalışma bile yok ama ben napıyorum gidip bebek arabası bakıyorum bide pazarlık yapıyorum adamlaInsallaah :) Simdiden cook heyecanliyim ne yapsam ne etsem bilemiyorum cok mu pimpirikliyim yaa bilemedim icim kipir kipir surekli biseylere bakasim var testler belli olsun kilo vereyim aa bu kiyafet ne guzelmis su biberon ne iyiymis...
Allah hepimize uzuuuuun evlilikler nasip etsin inşallahCok seviyorum boyle uzun yillar yasamis,tanimis ve evlilikle taclandirilmis birliktelikleri.Masallah. Bizde 7 yillin sonunda evlendik:)
aynen canım ya aynı heyecan bende de var.daha ne doktora gittim kontrole ne ilaca başladım hamileliği bırak daha ortada çalışma bile yok ama ben napıyorum gidip bebek arabası bakıyorum bide pazarlık yapıyorum adamla
ayyy inanır mısın daha bu sabah aklımdan geçirdim battaniyeye başlamayıAyyy aynen yaa bi deli ben miyim diyordum :)) Aslinda korkuyorum da yasanacak seylerden, o degisim, bir cani tasimak, o surec, calismaya devam etmek... ama diger yandan o ufak ayaklari o kokuyu dusunuyorum icim kipir kipir oluyo.
Dun esime bebek battaniyesine baslasam acaba dedim bence once calismaya baslayalim battaniye 10 aya olur dedi utandim halimden
ayyy inanır mısın daha bu sabah aklımdan geçirdim battaniyeye başlamayıvar ya kendime manyak mısın kızım sen diyordum tek sen düşünüyorsun böyle diyordum yalnız değilmişim :) aynıymışız ya biz
valla aynı zamanda hamile kalsak ne güzel olur hee birbirimize arkadaş oluruz.bende örgü bildiğimden değil göedüğüm bir battaniye modeli hoşuma gitti ki zamanında eşime ben sana atkı örcem diyip 1 yılda bitirmişliğim var garibim ertesi yıl takabilmiştiAhahaha ay cok guldum yaa Allah iyiligini versin :) Bir de ayni zamanda hamile kalirsak tam olur
Bir manyakta ben varim yalniz degilsin
Bu arada muhtesem orgu falan bildigimden de degil battaniye isi, hevesInsallah bebisler cok bekletmez bizi boyle hazir hevesliyken :)
valla aynı zamanda hamile kalsak ne güzel olur hee birbirimize arkadaş oluruz.bende örgü bildiğimden değil göedüğüm bir battaniye modeli hoşuma gitti ki zamanında eşime ben sana atkı örcem diyip 1 yılda bitirmişliğim var garibim ertesi yıl takabilmiştibebişlerde bizi çok bekletmeden gelir inşallah sağ salim.ne zaman düşünüyorsun peki?
:) bende bazen dolaşıyorum bebek eşyaları satan mağazada bide kilo aldım biraz göbekliyim pek anlamıyorlar hamile olmadığımıBen de bugün aynısını dedim kendime daha hamile bile değilim ama hamile kıyafeti baktım 30 dk boyunca. İnsanlar da şaşırıyor bu kadın ne ayak diye :)
bende bu ay doktora muayene gitmeyi düşünüyorum kısmetse.sözde folik asit aldım ama daha başlamadım.3 ay kullanın sonra hamile kalın diyorlar ama ben araştırdım en az 1 ay önce diyorlar folik asit için yani kesin 3 ay önce başlanmalı denmiyor.yani ben 3 ay beklemeyebilirim bilemiyorumEveet cokta guzel olur vallaha :)
Ahahah sen yine bitirmissin ben yapcam deyip bitiremeyip anneme bitirtmistim 1 kis sonra
Kasim sonunda testlerim var canim onlari yaptirdiktan sonra kismetse bir sorun yoksa 3 ay folik asit kullanip Subat sonu Mart basi gibi baslariz insallah. Siz?
Ben de bugün aynısını dedim kendime daha hamile bile değilim ama hamile kıyafeti baktım 30 dk boyunca. İnsanlar da şaşırıyor bu kadın ne ayak diye :)
bende bu ay doktora muayene gitmeyi düşünüyorum kısmetse.sözde folik asit aldım ama daha başlamadım.3 ay kullanın sonra hamile kalın diyorlar ama ben araştırdım en az 1 ay önce diyorlar folik asit için yani kesin 3 ay önce başlanmalı denmiyor.yani ben 3 ay beklemeyebilirim bilemiyorum
canım seni etkilemek istemem ama ben solgara güvenmiyorum.sağlık sektöründeyim onu söyleyeyim.genelde folic plus veriyor doktorlar ama ben folic 1 ilacını aldım bunda sadece folic asit var diğerlerinde ek olarak calcium ve d vitamini falan var ben gerek görmedim o yüzden sade folic acid olanı aldım.dediğin gibi acele etmesem daha iyi ama heyecanlıyım ya napcağımı şaşırdım :)Folik asit ne aldin? Farkediyor mu markasi? Banna solgar guven verdi ama bilemiyorum digerlerini farkeder mi acaba...
En az 3 ay onceden baslamak bebegin ilk haftalardaki gelisimi icin cok onemli. Ben acele etme ne olur ne olmaz biraz bekle derim ama sen ve doktorun daha iyi bilir tabii ki.
canım seni etkilemek istemem ama ben solgara güvenmiyorum.sağlık sektöründeyim onu söyleyeyim.genelde folic plus veriyor doktorlar ama ben folic 1 ilacını aldım bunda sadece folic asit var diğerlerinde ek olarak calcium ve d vitamini falan var ben gerek görmedim o yüzden sade folic acid olanı aldım.dediğin gibi acele etmesem daha iyi ama heyecanlıyım ya napcağımı şaşırdım :)
yani ben sağlık sektöründe olduğumdan ve tiroit ameliyatlısı olduğumdan o kadar bıktım ki ilaçtan doktordan ne kadar az ilaç alırsam o kadar iyi bana :) tabi doktorlar kan testlerine göre gerekli görürlerse verebilirler kalsiyum ve d vitamini ama dediğim gibi ilacı aldım ama başlamadım doktora gitmeyi bekliyorum.Tabii ki isi bilen insana guvenmek lazim. Extradan kalsiyum ve D vitamini olmasi bi sorun yaratir mi, fazlasi atilmiyor muydu? Digerlerini de arastirayim. Acikcasi testlerimi henuz yaptirmadigim icin doktorum su anda yalnizca dogum kontrol hapini birakmami soyledi. Folik asit vitamin konusunu testlerden sonra konuscaz sanirim :)
Ah o heyecan ah o heyecan... Superman zibinlari bakar oldum cildiriciiim
yani ben sağlık sektöründe olduğumdan ve tiroit ameliyatlısı olduğumdan o kadar bıktım ki ilaçtan doktordan ne kadar az ilaç alırsam o kadar iyi bana :) tabi doktorlar kan testlerine göre gerekli görürlerse verebilirler kalsiyum ve d vitamini ama dediğim gibi ilacı aldım ama başlamadım doktora gitmeyi bekliyorum.
ayy o heyecanı napcam bilmiyorum.etrafımda aynı anda hamile kalan 4 kişi var onlardan mı etkilendim bir anlık bir gaz mı diyorum ama yok düşününce içim kıpır kıpır oluyor. eee yaşım geldi sanırsam
:) bende bazen dolaşıyorum bebek eşyaları satan mağazada bide kilo aldım biraz göbekliyim pek anlamıyorlar hamile olmadığımı
Ayni durumdayim Allahtan esim de cok heveslide anlayisla karsiliyor. Hevesimiz kacmaz insallah hep boyle bicir bicir guzel gecer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?