2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Bende ilk basladigimda da oldu su anda da regl olmam gerekiyor ama az az ve siyah hic regl gibi degil. Zamanla duzene girer normale doner demisti doktorum. Baslarken ara kanamalar oldugu gibi birakinca da oluyor o yuzden 4-5 ay hormonlarinin duzene girmesi icin izin ver demisti doktorum.

Sahi eşleriniz de sizin gibi heyecanlı mı :)
Benimki bir yıldır başımın etini yiyordu. Ona kalsa hemen olsun istiyor ama ben önce Tr'ye dönmek istiyorum.

Evlendikten 3-4 ay sonra bebek konusu acildi o derece benim esim 30 yasinda belki de onun da etkisi var onun icinde artik zamani geldi is askerlik gibi bi sorun olmayip bi de cocuklari cok sevince... :)

Turkiyeye donus ne zaman ?

ilaç kullanmadım ama yeni bıraktığın için olabilir canım önümüzdeki aya düzene girer bence

Haklısın doğru aslında uzun süre kullandım ben bir de. Böyle geçişler normal.
Benim de resmen siyaha yakın bir kahverengi hiç görmemiştim bu rengi daha önce sorim dedim.. :)

Evlendikten 3-4 ay sonra bebek konusu acildi o derece benim esim 30 yasinda belki de onun da etkisi var onun icinde artik zamani geldi is askerlik gibi bi sorun olmayip bi de cocuklari cok sevince... :)

Turkiyeye donus ne zaman ?

Tabii ya her şey oturduktan sonra baba olmaya sıra geliyor onlar için de. :) Hem bebekleri çok seviyormuş ne şanslısın. Sana yardımcı da olur..
Benimki de kendisi de çocuk gibi bile olabiliyor bazen hatta.

Ocak ortası gibi görünüyor şimdilik.
Burada bir şirket açtı eşim ve kardeşi. Akrabalarının çoğu da burada zaten dönsek de sürekli gidip geleceğiz yani.

Sagolsun ya 4 tane de yegen olunca bebekle ilgili herseyi biliyor ona cok guveniyorum o yuzden. Korkularimi endiselerimi 'ben her zaman yanindayim' deyisi silip atiyor Sen de cook sanslisin ne guzel vallaha ilgilenir oynar oyalar :)

Hayirli ugurlu olsun, bol bol kazanclari olsun. deniztir

Sahi eşleriniz de sizin gibi heyecanlı mı :)
Benimki bir yıldır başımın etini yiyordu. Ona kalsa hemen olsun istiyor ama ben önce Tr'ye dönmek istiyorum.
benim eşim evlendiğimiz günden beri istiyor sürekli erteleyen benim :)
YESIMBOZ benim eşim 32 yaşında ee yaşıtlarının hepsinin çocuğu var tabi benimde

Sağ olun kızlar. Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah.

Benim aslında ikinci çocuğum olacak ama birincisi yanımda değil cennette. Üç sene önce oğlumu kaybettim.
Allah rahmet eylesin canım. Başınız sağolsun Allah veriyor Allah alıyor

benim eşim 34 yaşında ama hala erteleme derdinde. Para biriktirelim deyip duruyor. En sonunda 2016 başına razı ettim. Ayrıca e-bebek sitesinde sepetime malzeme ekleyip siliyorum. Aklınıza ne gelirse mamasından tut biberon bez filan

O da kendine gore hakli tabii ama para biriktirmenin sonu da yok ki. Ilk etapta bebegin ihtiyaclarini karsilayacak kadar olsun gerisi zamanla olur kismetse. Benimde elimden gelse simdiden doldurcam evi cok heyecanliyim cok kiziyorum kendime

bende hep borçlar azalsın diye diye erteledim.ve herkesin söylediği cümle bebek nasibiyle gelir.belkide haklılar bilemiyorum

O da kendine gore hakli tabii ama para biriktirmenin sonu da yok ki. Ilk etapta bebegin ihtiyaclarini karsilayacak kadar olsun gerisi zamanla olur kismetse. Benimde elimden gelse simdiden doldurcam evi cok heyecanliyim cok kiziyorum kendime
benimde şimdiden bir sürü şey alasım var geçen gün biberon takımı alıyordum neredeyse ama rengine karar veremediğim için vazgeçtim

Bende öyle diyorum bu biriktirmenin sonu yok doğuma kadar olan ihtiyacı karşılasın yeter. Ben özelde sezeryan düşündüğüm için biraz da doğum parası biriktiriyorum:)

bende hep borçlar azalsın diye diye erteledim.ve herkesin söylediği cümle bebek nasibiyle gelir.belkide haklılar bilemiyorum
yine de doğum ve ilk ihtiyaçlar için biraz para gerekiyor. Ben hamile kaldığımda çalışmıyordum ve zorlanmıştık hastanelerde filan kontroller düşük filan. Sırf bebek için işe başladım kenarda biraz paramda oldu ama doğumdan sonra da çalışmayı düşünüyorum

tabi ne olacağı bilemeyiz Allah bilir ama ben doğumdan sonra 1 yıl falan çalışmayı düşünmüyorum o yüzden hep erteledim borçlar azalsın diye.tabi bu arada birikim yapabildim mi tabi ki de hayır.anca borçları ödeyip ay sonunu getirebiliyoruz.en azından alınan ödeniyor diyip doğumdan önce alışverişe başlamak lazım aslında

O da mantıklı. bez mamalar hariç alabilirsin erkek ve kızda ortak giyilebilen zıbınları da alabilirsin. Daha bir sürü şey alınabilir. Ama benim eşim istemiyor Annem de aynısını diyor 4. aydan sonra yavaş yavaş başlarsın diyorlar 2 kişiye tekim. Dediğim gibi e-bebek te ne var ne yok alıyorum sonra siliyorum rahatlıyorum

bende çok kararsızım bir taraftan diyorum alayım şimdiden birikim olur bir taraftan da diyorum daha erken ortada fol yok yumurta yok ne hazırlığı.eşime sorsam sen bilirsin der daha da kafamı karıştırır o yüzden o topa hiç girmiyorum:) bakalım günler ne gösterecek bize

Of ben de almak istiyorum sizin gibi ama tutucam kendimi galiba. Birkaç sene önce olsa Tr'de bulamayacağım şeyleri alırdım ama öyle bir şey de kalmadı artık her şey varrrrr :)

Bakalım inşallah birkaç ay içinde hamile kalırız da daha da sabırsızlanmaya başlamayız :)

galiba bende bir süre daha tutacağım kendimi ama sabırsız bir insanım nasıl yapacağım bilmiyorum zaman geçtikçe şunu alsam mı bunu alsam mı diyorum kendi kendime

Annem de aşı oldun ama etkisi kalmamıştır kazık kadar oldun diyor :) Cuma gideceğim aile hekimine bakalım ne diyecek.

Yarın sabah gidiyorum kısmetse o zamana alabildim randevu. Öğrenince yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…