Merakla bekliyorum :)Yarın sabah gidiyorum kısmetse o zamana alabildim randevu. Öğrenince yazarım :)
Bende öyle diyorum bu biriktirmenin sonu yok doğuma kadar olan ihtiyacı karşılasın yeter. Ben özelde sezeryan düşündüğüm için biraz da doğum parası biriktiriyorum:)
canım ben kan aldırdığım zaman bile bayılan bir insanım. Doğum fobim var. Jinekologda bile muayene olurken kötü oluyorum o yüzdenNeden ozellikle sezeryan dusunuyorsunuz?
canım ben kan aldırdığım zaman bile bayılan bir insanım. Doğum fobim var. Jinekologda bile muayene olurken kötü oluyorum o yüzden
en iyisi tabi ki normal doğum inşallah gönlüne göre olur ben tam anestezi ile doğum yapmak istiyorum yoksa panik atak filan geçiririm diye korkuyorum:)Oyy kiyamam yaaIstedigin gibi olur insallah, cok zor vallaha. Bende normal dogum icin elimden geleni yapmaya calisiyorum simdiden ama bakalim kismet...
hayırlı cumalar canım sana ve birbirimize destek olduğumuz tüm arkadaşlara.Yüce rabbim bu mübarek cuma günü herkesin gönlündekini verir inşallahBu arada Hayırlı Cumalar kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin
en iyisi tabi ki normal doğum inşallah gönlüne göre olur ben tam anestezi ile doğum yapmak istiyorum yoksa panik atak filan geçiririm diye korkuyorum:)
Merhaba konuyu ilgiyle takip edeceğim. Bende inşallah 2016 da hamilelik düşünüyorum. Sizlerin paylaşımlarından cesaret almak istiyorum. Bebek istiyorum ama cesaret edemiyorum. 2 yıllık evliyim 28 yaşındayım eşim 30. Geç kalmak da istemiyorum ama kafam çok karışık. Konuyu açana ve deneyimlerini fikirlerini paylaşanlara şimdiden teşekkür ederim. iyi ki varsınız...
hoş geldin canım aramıza.ben 3 yıllık evliyim 29 yaşındayım eşim de 32.bizimde ilk bebeğimiz olacak Allah nasip ederse düşünüyoruz yavaş yavaş.şimdiye kadar benimde çok gelgitlerim oldu korkularım oldu bir bakıyorum tamam diyorum doğru zaman bir bakıyorum yok daha erken diyorum ama yalnız olmadığımı anladım.galiba o ikilem hamile kalınca geçiyor :)Merhaba konuyu ilgiyle takip edeceğim. Bende inşallah 2016 da hamilelik düşünüyorum. Sizlerin paylaşımlarından cesaret almak istiyorum. Bebek istiyorum ama cesaret edemiyorum. 2 yıllık evliyim 28 yaşındayım eşim 30. Geç kalmak da istemiyorum ama kafam çok karışık. Konuyu açana ve deneyimlerini fikirlerini paylaşanlara şimdiden teşekkür ederim. iyi ki varsınız...
boza ne oldu canım nasıl geçti doktor randevun neler dedi?Yarın sabah gidiyorum kısmetse o zamana alabildim randevu. Öğrenince yazarım :)
boza ne oldu canım nasıl geçti doktor randevun neler dedi?
Hosgeldiin :) +1 olduk super haber :)
Doktorum muayene etmeden once ' bebek konusunda emin misin?' dedi. Derin bi nefes alip gulerek sadece ' galiba...' diyebildim. O da bi kahkaha atip hicbi zaman tamamen hazir olamazsin yasayacaklarini tam olarak bilemeyecegin icin. Icinizde o his varsa o yeterli anne olmak icin dedi. Bu bana buyuk cesaret vermisti. Inan bende tam anlamiyla hazirim superim diyemiyorum herkes boyledir sanirim ilk gebelikte...
Bu yuzden ilaci biraktiktan sonra bu 4-5 aylik sure bi nevi hem fiziksel hemde psikolojik olarak hazirlik sureci gibi olacak. Umarim hepimiz icin cok guzel gecer zaman ve istedigimiz gibi bi surec geciririz :)
hoş geldin canım aramıza.ben 3 yıllık evliyim 29 yaşındayım eşim de 32.bizimde ilk bebeğimiz olacak Allah nasip ederse düşünüyoruz yavaş yavaş.şimdiye kadar benimde çok gelgitlerim oldu korkularım oldu bir bakıyorum tamam diyorum doğru zaman bir bakıyorum yok daha erken diyorum ama yalnız olmadığımı anladım.galiba o ikilem hamile kalınca geçiyor :)
A _akademik_ Dogum kontrol hapini yeni biraktim ama bir turlu regl olamadim, 2 gun once siyah yogun bi kanama oldu sonra hicbirsey yok hala hafif sisligim var gecmis degil. Sende de ilk zamanlarda boyle sorunlar oldu mu acaba?
Maalesefki olabiliyor. Ocak ayında 10 gün adet oldum şubatta sadece 1 gün geldi ve hemen doktora gittim tamamen doğum kontrol hapından 3 ay ara ver vücudun dinlensin dedi ben de tamamen bıraktım sonrasında. yine de içiniz rahat etmesi için bir doktora gidebilirsiniz aklınızda bişey kalmasın.
Hmm daha gecen hafta gittim genel kontrol icin, hicbir sorun yok demisti. Hapi birakali 3-4 gun kadar oldu. Hic unutmadigim geciktirmedigim icin gebelikten suphelenmiyorum ama gorulen o ki bi sure ciddi anlamda dengem bozulacak
Doktorum gebelik oncesinde 4-5 ay kadar zaman ver hormonlarin duzelsin demisti kastettigi buydu sanirim
Eğer kontrole gittiyseniz hiç sıkıntı yapmayın ilacın etkisi hemen gitmiyor vücuttan bir kaç aya kadar normale dönecektir herşey. İçinizi ferah tutun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?