2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kizlar bu sogan kuru nedir? Sadece pco icin mi ?

Ben Suan yapiyrm cnm sogan kurunu rahimi temizliyrms iltihap kist vs.varsa..yoksa da yumurtalıklari büyütüp kolay hamilelik sagliyrms.arkadaslrm soğan kurunu kullandgi ay hamile kaldı.hiçbir problem yoktu birinde 3.ay kullandı ve hamile kaldı o sebeple bende kullanmaya basladm bu ay bizimde ikinci ayimz korunmadgmz bakalm inşallah bizde de etkili olur.
Ama kullanıp 2 3 ay sonra hamile kalan larda var.zaten ıbrahim saracoğlu da her sağlıklı kadinn da 6 ayda bir yapması gerekiyor ayrıca kış geliyor şimdi doğal antibiyotik olarak gribi vs kış hastaliklrna da koruyucu oluyormuş ve son olarak da ebru şallı da sivilceler için tavsiye etmiş.benm sivilce problemim yok ama sivilceleri de kurutuoms galiba öyle diyorlar

Supersiniz vallaha, cok iyi olur :) Hamilelik doneminde spor yapabildiniz mi? Yuruyus, hafif kosu, pilates gibi...

Hmmm her durumda bir zarari yok yani. Okudugum kadariyla sabah ve oglen iciyoruz birer bardak. Koku olmuyor mu acaba? Ben calisiyorum da tek endisem o oldu :)

Supersiniz vallaha, cok iyi olur :) Hamilelik doneminde spor yapabildiniz mi? Yuruyus, hafif kosu, pilates gibi...
cnm gebelikte dusuk tehlikesi gibi bir durumun yoksa hepsini yapabilirsin bunu gunul rahatligiyla soyleyebilirim cunku hamilelik boyunca calistim hemde uzak mesafe gider gelirdiim cok sukur hareketli bi isimde vardi hamilieyim diyede hic oturmadim sadece agir kaldirmadim agir spor yapmadim

Hmmm her durumda bir zarari yok yani. Okudugum kadariyla sabah ve oglen iciyoruz birer bardak. Koku olmuyor mu acaba? Ben calisiyorum da tek endisem o oldu :)

Hayır hiçbir zararı yok içtiğini dönemde hamile kalsan bebeğe bi zararı da yok düşük riski vs.sadece gastriti ülseri olanların içmemesi gerekiyrms
Ben sabah akşam iciorm öğlen akşam da iceblrsnz.sabah ise gitmeden önce aç karnına akşam geldgnzde aç karnına iceblrsnz 15 dk sonra falan da yemek yiyeblrsnz veya yemek yediktn 1 saat sonra kürü uygulayablrsnz.
Suyu ben rahat iciyrm aslında ilk ictigmde son yudumda biraz zorlanmstm ama Suan gayet rahat iciorm.ılıktan daha sıcak içmek gerekio yudum yudum.içtikten sonra agzinzda hafif kokusu tadı kalio sanki ben onun için hemen dişlerimi fircaliyrm veya ağzıma hemen sakız atiorm.ama gün icerisndn ağzıma soğan tadı kokusu hiç gelmedi bugün 7.günüm olcak

Yaaa nasil sevindim anlatamam. Amator olarak boksla ilgileniyorum ben, aktif spor yapiyorken bi anda hareketsiz kalmak beni cok mutsuz eder. En azindan hafif kosular yapsam, yuruyus pilates yapsam iyi hissederim hemde daha az kilo alirim. Tesekkurler :)

Iyiymis gercekten. Cok sukur kist,miyom yok ama saglik icin bile yapilabilecek birsey. Dogum kontrol hapini bugun biraktim 3-4 ayim gecsin yaparim kesinlikle :)

canim sogan kurune ne zamam baslaniyor beyaz akintim var kokusuz bu normal mi sizdede oluyor mu

canim sogan kurune ne zamam baslaniyor beyaz akintim var kokusuz bu normal mi sizdede oluyor mu

Normalde ibrahim saracoğlu adet bitimnden 2 gün sonra diyor videolrnda.bu kür le hamile kalan bi arkadsm yumurta büyütmek için adetin 3.günü baslanyr dedi o öyle duymuş yapmış ve hamile kaldı o ay.Bende adetmn bittiği gün basladm hepsinn ortasi
Benmde adetten sonra krem reengi gelirdi önce akıntım yoğun kıvamlı olurdu bittiği gibi basladgm için herhalde bittiği günden beri şeffaf su gibi akıntım var ama çok değil normal.akıntı da çok değişiklk yapioms.biraz kişinin sağlık durumuna göre zannediorm.ama bende bariz bir degisiklk yok.Bi arkadsmda kanama olmuştu baya yoğun adet oldum zannetmsti ama hamileyms meğer.bazen uc noktalarda belirtiler olabliyr sanirm

kizlar ya benim akintim oncden kokuluydu doktor fitil falan verdi kullandim simdi beyaz kokusuz oluyor he gun. smear testi temiz cikti.doktorda bebek icin 1yil deneyin dedi 9 ay oluyr evleneli acaba akintim anormal mi neden olmuyor normalde kadinlarin akintisi nasil olur hic bilmiyorum esimin ailesi baski yapiyor bebek icin

Canim smearde mutlaka cikardi ya da doktorun muayenede birsey soylerdi. Benimde akintim oluyor doktorum istersen fitil veririm azaltabiliriz ama zararli birsey degil o yuzden sorun etme dedi. Bence doktorun birsey soylemediyse endiselenme stres yapma. Kayinvalideyi de hiiiic takma onemli olan esinle senin ne istedigin ne zaman istedigin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…