2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

ben ilk bebeğimde düşük yaptığım halde hemen bebek hayalleri kurmaya başladım. Bir kere aklınıza girdiyse çıkması çok zor. Sevgiliyken nişanlıyken olmadı böyle bir şey bebek istiyordum evet ama şimdiki gibi hissetmiyordum. Evlendikten sonra sanırım Allah o isteği farklı bir şekilde içinize yerleştiriyor.

boza ne oldu canım nasıl geçti doktor randevun neler dedi?
Evet boza bende merak ediyorum :)

Ancak yazabildim. Ben 85'liyim aile hekimi tek doz mu çift doz mu yapıldığından emin olamadı. Çocuklukta çift doz yapıldıysa gerek yok dedi. Ama emin olamadığı için kadın doğumcunla görüş o derse yapalım dedi. Bakalım kısmette önümüzdeki hafta da ondan randevu alacağım. Bu arada bu hafta folik asite mi başlasam dedim ama hangisini alacağımı bilemedim.

Selam hoşgeldin canım.
Böyle endişeler duyman çok normal hepimiz duyuyoruz. Sonuçta hayatın baştan sona değişecek. Ama o yürek senin yüreğin olacak sevgi getirecek size daha da fazla.
Annelik bir o kadar da güzel.

Yaşın şu an ideal ama hiçbir zaman da geç kalmış olmazsın annelik için bence. Annem hep bebek doğurunca insanın iki yaşı oluyor derdi, biri çocuğunun biri de kendi yaşın. :)

Aaaa aile hekimi yapabiliyor mu yani bu igneyi? Ben asisini bulmak baya zor diye okumustum da. 21 Kasimda testlerim var o zaman bakalim eger bagisikligim yoksa aile hekimime gideyim bende igne icin :)
Folik asit benimde kafamda soru isareti genelde folic plus oneriyormus doktorlar ama benim ki ne der bilemem tabii.

cnm benim ben 28 gircem ve 2. cocuk istiyorum 2016 da gercekten cocuk zor ama bi okadarda super bir duygu hayatin tamamen degisiyo dunyadaki en guzel sevgi bunu ancak yasayarak ogrenebilirsin e bu sevgi icinde gec kalma derimm

ben doktordan isim almadım folik asit için eczaneye gittim en iyisini en çok kullananını istedim bana solgarın folacin adlı tabletini aldım onu kullanıyorum

Kadın doğum da yapar biz de yapabiliriz derdi valla. Ben daha yakın diye aile hekimine gitmiştim :)

ayyyy kızlar ben işyerinden izin aldım bir sonraki hafta için o hafta nasipse doktora gideceğim kontrole kadın doğuma ama şimdiden heyecan sardı beni.daha 10-12 gün var ama nasıl dayanacağım bilmiyorum.

ayyyy kızlar ben işyerinden izin aldım bir sonraki hafta için o hafta nasipse doktora gideceğim kontrole kadın doğuma ama şimdiden heyecan sardı beni.daha 10-12 gün var ama nasıl dayanacağım bilmiyorum.

Umarim cok cok guzel gecer bi sorun yoktur. Yaa daha ortada bisey yokken boyle heyecanliysak bekledigimiz sureci hic dusunemiyorum:))

Y YESIMBOZ çok teşekkür ederim canım umarım iyi geçer.
şimdiden heyecandan yerimde duramıyorum hamile kalınca bekleme süreci nasıl geçer yada geçer mi bilemiyorum :)

Ay Kasımda şu testler olsun sonucunu alayim da sonra nasil beklicem acaba:) Insallah beklememe gerek kalmaz sanirim sabredemicem:))

Aramizda 2. bebegini dusunenler daha once esiyle ailesiyle paylasmis olanlar da var. Sizce hamileligi ese ve aileye yakin cevreye soyleme zamani nedir? Beni ilk 3 aylik donem korkutuyor dusuk ihtimali sebebiyle...

Aramizda 2. bebegini dusunenler daha once esiyle ailesiyle paylasmis olanlar da var. Sizce hamileligi ese ve aileye yakin cevreye soyleme zamani nedir? Beni ilk 3 aylik donem korkutuyor dusuk ihtimali sebebiyle...
aslında bende kararsızım.ilk 3 ay anne baba haricinde kimseye söylememek lazım gibi geliyor fakat iş yerinde söylemek lazım gibi ama patronum uzaktan akrabam,söylersem de bütün sülale öğrenir gibi

aslında bende kararsızım.ilk 3 ay anne baba haricinde kimseye söylememek lazım gibi geliyor fakat iş yerinde söylemek lazım gibi ama patronum uzaktan akrabam,söylersem de bütün sülale öğrenir gibi

Ahahaha senin ki baya riskli Ben annemlere de 3 aydan once soylemesem daha mi iyi olur acaba diyorum Allah korusun bi sorun olsa daha da cok uzulur insan.
Esime ne ara soylerim hiiic bilmiyorum Tabi kusma, agri vesaire gozle gorulur bi sorun olmazsa...

bizim ilk torun olacağı için büyük ihtimalle söyleriz ama zaten ben dayanamam söylerim ya ama eşime öğrendiğim ilk gün söylerim büyük ihtimalle ondan gizlemem canım

bizim ilk torun olacağı için büyük ihtimalle söyleriz ama zaten ben dayanamam söylerim ya ama eşime öğrendiğim ilk gün söylerim büyük ihtimalle ondan gizlemem canım

Bizim de oyle olacak kismetse ama iste herseyden endiselenen tedirgin olan bi tip olunca... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…