boza ne oldu canım nasıl geçti doktor randevun neler dedi?
Evet boza bende merak ediyorum :)
Selam hoşgeldin canım.Merhaba konuyu ilgiyle takip edeceğim. Bende inşallah 2016 da hamilelik düşünüyorum. Sizlerin paylaşımlarından cesaret almak istiyorum. Bebek istiyorum ama cesaret edemiyorum. 2 yıllık evliyim 28 yaşındayım eşim 30. Geç kalmak da istemiyorum ama kafam çok karışık. Konuyu açana ve deneyimlerini fikirlerini paylaşanlara şimdiden teşekkür ederim. iyi ki varsınız...
Ancak yazabildim. Ben 85'liyim aile hekimi tek doz mu çift doz mu yapıldığından emin olamadı. Çocuklukta çift doz yapıldıysa gerek yok dedi. Ama emin olamadığı için kadın doğumcunla görüş o derse yapalım dedi. Bakalım kısmette önümüzdeki hafta da ondan randevu alacağım. Bu arada bu hafta folik asite mi başlasam dedim ama hangisini alacağımı bilemedim.
cnm benim ben 28 gircem ve 2. cocuk istiyorum 2016 da gercekten cocuk zor ama bi okadarda super bir duygu hayatin tamamen degisiyo dunyadaki en guzel sevgi bunu ancak yasayarak ogrenebilirsin e bu sevgi icinde gec kalma derimmMerhaba konuyu ilgiyle takip edeceğim. Bende inşallah 2016 da hamilelik düşünüyorum. Sizlerin paylaşımlarından cesaret almak istiyorum. Bebek istiyorum ama cesaret edemiyorum. 2 yıllık evliyim 28 yaşındayım eşim 30. Geç kalmak da istemiyorum ama kafam çok karışık. Konuyu açana ve deneyimlerini fikirlerini paylaşanlara şimdiden teşekkür ederim. iyi ki varsınız...
Aaaa aile hekimi yapabiliyor mu yani bu igneyi? Ben asisini bulmak baya zor diye okumustum da. 21 Kasimda testlerim var o zaman bakalim eger bagisikligim yoksa aile hekimime gideyim bende igne icin :)
Folik asit benimde kafamda soru isareti genelde folic plus oneriyormus doktorlar ama benim ki ne der bilemem tabii.
ayyyy kızlar ben işyerinden izin aldım bir sonraki hafta için o hafta nasipse doktora gideceğim kontrole kadın doğuma ama şimdiden heyecan sardı beni.daha 10-12 gün var ama nasıl dayanacağım bilmiyorum.
günaydın canım hayırlı haftalar.Herkese gunaydin kizlar, iyi haftalar :)
aslında bende kararsızım.ilk 3 ay anne baba haricinde kimseye söylememek lazım gibi geliyor fakat iş yerinde söylemek lazım gibi ama patronum uzaktan akrabam,söylersem de bütün sülale öğrenir gibiAramizda 2. bebegini dusunenler daha once esiyle ailesiyle paylasmis olanlar da var. Sizce hamileligi ese ve aileye yakin cevreye soyleme zamani nedir? Beni ilk 3 aylik donem korkutuyor dusuk ihtimali sebebiyle...
aslında bende kararsızım.ilk 3 ay anne baba haricinde kimseye söylememek lazım gibi geliyor fakat iş yerinde söylemek lazım gibi ama patronum uzaktan akrabam,söylersem de bütün sülale öğrenir gibi
bizim ilk torun olacağı için büyük ihtimalle söyleriz ama zaten ben dayanamam söylerim yaAhahaha senin ki baya riskliBen annemlere de 3 aydan once soylemesem daha mi iyi olur acaba diyorum Allah korusun bi sorun olsa daha da cok uzulur insan.
Esime ne ara soylerim hiiic bilmiyorumTabi kusma, agri vesaire gozle gorulur bi sorun olmazsa...
bizim ilk torun olacağı için büyük ihtimalle söyleriz ama zaten ben dayanamam söylerim yaama eşime öğrendiğim ilk gün söylerim büyük ihtimalle ondan gizlemem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?