- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
- 23
Yok canim ismim henuz. 27 yasindayim Denizli ece adet donemim 15 i heycanla bekliyorum. Ilk ne zaman cikar kizlar olup olmadigi. Yumurtlama donemim dun bitti adetime 12 gun varselam canım hoşgeldin listede adın varmıydı senin yoksa bilgileri paylaş ekleyelim hemen
Benim esimde öyle yok diyor daha erken. Ama korunmuyoruz. Geri cekme yönetimi kullaniyorz ama 2 aydr olmadi vu ay 3 4 kez korunmadan yaptik bekliormMaddi olarak bi sorun yok aslında. erken diyor ne bileyim pek bi mantıklı açıklaması yok, yaparız ederiz modunda :)
Canım en erken adet dönemin :) de belli oluyor daha önce çoğunlukta bi belirti bulmak zor ama adet günün geldiğinde düzenliyse adetin eğer test yap varsa silik olarak çıkıyor hadi hayırlısıYok canim ismim henuz. 27 yasindayim Denizli ece adet donemim 15 i heycanla bekliyorum. Ilk ne zaman cikar kizlar olup olmadigi. Yumurtlama donemim dun bitti adetime 12 gun var
İnşallah bırakabilirizBen bırakmaya çalışan gruptanım canım. Ocak 1 de bırakacaktım. denedim 2-3 dal içtim ama ertesi gün tatil evde filan olunca tekrardan eski sıklığıma geldim. Bugün tekrardan azaltmaya çalışıyorum. Sadece 3 dal içtim bugün. Ocak ayında azaltıp Şubat ayında tamamen bırakmak istiyorum hayırlısıyla
Nerelerdesiiinn öpüyorum çok
canımmm sorma ya benim bildirim ayarları değişmiş bildirim gelmiyomuş bende diyorum bu kızlar neden hiç yazmıyo meğersem konu almış başını gitmişİnşallah bırakabiliriz
Ben bir hamile kalayım doğumdan sonra da kullanmak istemiyorum
Her şeye zarar bir hasta oldum iyileşemedim sigara yüzünden gene de içiyorum...
ihtimalden dolayı canım spor yapmaya korkuyorum.bir taraftan olsun diye istiyorum diğer taraftan daha erken kilo veremedim sıkılaşamadım diye istemiyorum ayyy çok kafam karıştıAhahaha cogaldik masallah :) Hamilelik ihtimalinden dolayi mi canim yoksa baska birsey mi? Kacirmis olabilirim kusura bakma
ihtimalden dolayı canım spor yapmaya korkuyorum.bir taraftan olsun diye istiyorum diğer taraftan daha erken kilo veremedim sıkılaşamadım diye istemiyorum ayyy çok kafam karıştı
canım açıkçası bende ocak sonu şubat ortası diye düşünüyordum ama sürpriz oldu bakalım ne olcak hayırlısı.Canim yurumende bir problem yok ki. Yani cok hizli nefes nefese olmadigi surece tabii ki. Bakalim bende Subat sonuna kadar ne yaparsam kar diyorum ama popo kaldirmak biraz zor kisin tabii ne yalan soyleyeyim
Bende 1 ocaktan berı 1 tane ıctımİnşallah bırakabiliriz
Ben bir hamile kalayım doğumdan sonra da kullanmak istemiyorum
Her şeye zarar bir hasta oldum iyileşemedim sigara yüzünden gene de içiyorum...
* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *emimus | 29 yaşında | 8 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 ARALIK | |
2. | *aysesahra | 38 yaş | 15 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 6 OCAK | daha değil |
3. | *suslixanim | 21 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 OCAK | daha değil |
4. | *cutemom | 28 yaş | .......... yıllık evli | ikinci çocuk | BAT 8 OCAK | daha değil |
5. | *yagmur559 | 23 yaş | 10 aylık evli | ilk çocuk | BAT 8 OCAK | daha değil |
6. | *hijabiqueen | 23 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
7. | *gyasmin | 22 yaş | 1 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
8. | *yengec4 | 30 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 10 OCAK | daha değil |
9. | *kendidebilmiyor | 27 yaş | ........ yıllık evli | İlk çocuk | BAT 15 OCAK | daha değil |
10. | *denizeren | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | daha değil |
11. | *boza | 30 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
12. | *guldemeti | 30 yaş | 13 yıllık evli | Üçüncü çocuk | BAT 23 OCAK | daha değil |
13. | *ryhn313 | 24 yaş | 5 aylık evli | İlk çocuk | BAT 24 OCAK | daha değil |
14. | *deniztir | 32 yaş | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT 31 OCAK | daha değil |
15. | *bircanazizim | 21 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 2 ŞUBAT | daha değil |
16. | *sibelizim | 29 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 2 ŞUBAT | daha değil |
17. | *moonsun3 | 26 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | daha değil |
18. | *puffuk | 27 yaş | 3 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 7 ŞUBAT | daha değil |
19. | *felicitamutluluk | 24 yaş | 2 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
20. | *freedoommmm | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
21. | *ayllllliiiin35 | 27 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 10 MART | daha değil |
22. | *minnoskabarikkek | 29 yaş | 6 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 17 MART | daha değil |
23. | *yesimboz | 25 yaş | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MART | daha değil |
24. | *aziziyelim | 29 yaş | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT şubat ayında planlıyor | daha değil |
25. | *semareyik | 25 yaş | 5,5 yıllık evli | Dördüncü çocuk | BAT şubat ayında planlıyor | daha değil |
26. | *olcayy | 29 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
27. | *kriziantemçiçeği | 26 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
28. | *sunflower | 27 yaş | 1 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında düşünüyor | daha değil |
29. | *yesa1 | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MAYIS | daha değil |
30. | *morordek | 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 21 MAYIS | daha değil |
31. | *clemantin | 34 yaş | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT mayıs gibi düşünüyor | daha değil |
32. | *molly123 | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT haziran gibi düşünüyor | daha değil |
33. | *sedaumut | 23 yaş | 1,2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
34. | *elaaaam | 24 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
35. | *lale_cik | 22 yaş | 4 aylık evli | ilk çocuk | BAT sonbaharda düşünüyor | daha değil |
36. | *serpil89 | ..... yaş | .... yıllık evli | ....... çocuk | BAT ....... | daha değil |
canım açıkçası bende ocak sonu şubat ortası diye düşünüyordum ama sürpriz oldu bakalım ne olcak hayırlısı.
yürüyüş yapabilirim ama park biraz uzak bize birde soğuk dediğin gibi bakalım ne olacak 10 ocağı beklemedeyim
hayırlısı canım bakalım olcak mı olmucak mı kararsızdım ama sabahtan beri burda konuşunca olsun be diyorumBu haftasonu esim 10 kere sorup aklimi basima getirmeseydi bende bir supriz yapabilirdim hahahaTam bi komediydi yaa. Bir de diyor ki dua et iyi niyetliyim kararina saygi gosteriyorum Ben farkinda bile olmadim inan aklimdan tamamen gitmis 1,5 yildir dogum kontrol hapi kullaninca insanin aklindan gidiyor. Kaza kursunu dedikleri boyle oluyo heralde
Hayirlisi insallah tatlim:)
hayırlısı canım bakalım olcak mı olmucak mı kararsızdım ama sabahtan beri burda konuşunca olsun be diyorum
Selam kızlar bende varım yeni yılda. 7 aylık evliyim. 25 yaşındayım. eee 7 aylık evli olunca otomatikman ilk çocuk olcakbu ikinci ay denememde.
3,5 senedir evliyim canım
3,5 senedir evliyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?