2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Amin İnşallah :)
evet biraz stres yaptım galiba daha ortada bişey yokken. Bir öyle düşünüyorum bir böyle
Eşimi de bi kandırsam keşke :)

Olsun canim ha 2 ay once ha 2 ay sonra saglikla olsun da. Ben bu konuda eslere cok baski yapilmasi taraftari degilim. Esim bi ara surekli istiyorum keske bebegimiz olsa, bebegimiz olsa soyle yapardik boyle olurdu falan diyodu. Isteyecegim varsa da bunaldigimi hissetmistim acikcasi. O yuzden olsun ikiniz ortak bi zaman bulursunuz. Ha Subat ha Nisan saglikla olsun da :)

Tabiki öyle sağlıklı olsun da en önemlisi o..
evet şimdi böyle söyleyince 2 ay fark az gibi geliyor. ama sonra ay nası beklicem diyorum.
Hayırlısı olsun bakalım

Kızlar listeye benide ekleyin lütfen :) bir de bu gebelik süreci ile bebek bakımı vs kitap yada farklı kaynak bilgilere nasıl ulasabilirim..hicbirsey bilmiyorum sanki

kızlarrrrrrr öncelikle hoş geldin,

detayları yazmak ister misiniz?

yaş, kaç yıllık evli, kaçıncı çocuk (cutemom sana ikinci çocuk, serpil sana da birinci cocuk dedim :), ve en önemlisi BAT

2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN 32 ANNE ADAYIMIZ
*ANNE ADAYIYAŞNE KADAR EVLİKAÇINCI COCUKBATMUTLU SON
1.*emimus 29 yaşında 8 aylık evli ilk çocukBAT 29 ARALIK
2.*suslixanim21 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 8 OCAK daha değil
3.*cutemom28 yaş.......... yıllık evli ikinci çocukBAT 8 OCAK daha değil
4.*yagmur55923 yaş10 aylık evli ilk çocukBAT 8 OCAK daha değil
5.*hijabiqueen23 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 9 OCAK daha değil
6.*gyasmin 22 yaş1 yıllık evli ilk çocukBAT 9 OCAK daha değil
7.*denizeren28 yaş1,5 yıllık evliİlk çocukBAT 16 OCAK daha değil
8.*boza30 yaş5 aylık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil
9.*guldemeti30 yaş13 yıllık evli Üçüncü çocukBAT 23 OCAK daha değil
10.*deniztir32 yaş7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melekBAT 31 OCAK daha değil
11.*bircanazizim 21 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 2 ŞUBAT daha değil
12.*sibelizim 29 yaş 5 aylık evli ilk çocukBAT 2 ŞUBAT daha değil
13.*moonsun326 yaş2 yıllık evli ilk çocukBAT 3 ŞUBAT daha değil
14.*puffuk27 yaş3 yıllık evli ilk çocukBAT 7 ŞUBAT daha değil
15.*felicitamutluluk24 yaş2 yıllık evliİlk çocukBAT 27 ŞUBAT daha değil
16.*freedoommmm28 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 27 ŞUBATdaha değil
17.*ayllllliiiin3527 yaş2 yıllık evli ilk çocukBAT 10 MART daha değil
18.*minnoskabarikkek29 yaş6 yıllık evliİkinci çocukBAT 17 MART daha değil
19.*yesimboz25 yaş1,5 yıllık evli İlk çocukBAT 18 MARTdaha değil
20.*aziziyelim29 yaş1,5 yıllık evli İkinci çocuk (ilk bebeği melek BAT şubat ayında planlıyordaha değil
21.*semareyik25 yaş5,5 yıllık evli Dördüncü çocuk BAT şubat ayında planlıyordaha değil
22.*olcayy29 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil
23.*kriziantemçiçeği26 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil
24.*yesa128 yaş1,5 yıllık evli İlk çocukBAT 18 MAYIS daha değil
25.*morordek26 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 21 MAYISdaha değil
26.*clemantin34 yaş2,5 yıllık evli İlk çocukBAT mayıs gibi düşünüyor daha değil
27.*molly12328 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT haziran gibi düşünüyordaha değil
28.*sedaumut23 yaş1,2 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
29.*elaaaam 24 yaş3,5 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
30.*lale_cik 22 yaş 4 aylık evli ilk çocukBAT sonbaharda düşünüyor daha değil
31.*serpil89 ..... yaş .... yıllık evli ....... çocukBAT ....... daha değil
32.*sunflower ..... yaş .... yıllık evli ....... çocukBAT ....... daha değil

kızlarrrrrrr öncelikle hoş geldin,

detayları yazmak ister misiniz?

yaş, kaç yıllık evli, kaçıncı çocuk (cutemom sana ikinci çocuk, serpil sana da birinci cocuk dedim :), ve en önemlisi BAT

YAŞ 28 ,
2. cocuk
Bat'ı ben bile bilmiyorum ama
11 aralıkta reglı oldum sanırım , 26 gunde oluyorum 6 ıle 8 ocak diyelim hiç emin değilim günlerden

Aynen ya bide benim kemik ve kaslarım çok güçsüz korkuyorum doğum dan o yüzden,bilgilerin çok faydalı oldu bugün en azından biraz öğrenmek için pilatese yazılayım diyorum bakalım teşekkür ederimm iyiki varsınız keşke daha önce kk ya üye olsaydım

Sen de iyi ki varsiin :) Burada birbirimize biraz da olsa faydamiz dokunabiliyorsa ne mutluu. Bende bir yere kayit yaptirmadan once evde 1 hafta dene cok verimli videolar var baslangic icin. eger hoslanirsan yapabilirim dersen bir yere kayit olup duzenli gidersin. Cunku kayit olup gidilmiyo bazen begenilmedigi icin beklediigni veremedigi icin falan parana yazik olmasin canim.

Haklısın aslında ben o ihtimali düşünmemişim,bir pilates topu almam lazım o zaman bakayım satan bir yer bulabilirsem evde denerim bi süre.Çok sağol canım ya

Hem Fulya Acıbadem benim oturduğum yere de çok yakın. Oradaki doktorları bir araştırayım canım sağ ol.
Hoşgeldin.
Bir çoğumuz aynı haldeyiz aslında. Sen şimdiden kontrollerini ol doktora git. Folik asite de başlamış olursun böylece. Hem de iyice bilgilenmiş olursun canım. Zaten ilk denemede olacak diye bir kaide olmadığından çok da düşünme bence, ha şubat ha nisan. Eşin de belki sen doktora gittikçe elle tutulur şeyler yaptıkça daha erken denemelere başlamak ister. :)

Hoşbulduk :)
Doktora gittim aslında daha önce ultrasonla fln bakıldı, hormon testi için 3.gün gel dedi. hep haftasonuna denk geldi gidemedim. bu ay da geçti yine tatile denk geldi. kafama göre başlasam mı folik asite acaba. Sonuçta bi zararı olmaz diye düşünüyorum.
İşte bende onu diyorum eşime. İlk deneme ha diyince olmaz belki deneyelim diyorum ya olursa diyor :)

Evet eczaneden alabilirsin folik asiti reçetesiz veriliyor sanırım. Zaten her türlü başlamanda fayda var haklısın... :)
Eşin neden bu iki ayın sorununu yapıyor? Maddi olarak mı?
Eğer mantıklı bi gerekçesi varsa bekle canım. :) Genelde erkekler daha mantıklı düşünüp planlıyorlar çünkü biz duygusal yaklaşırken...

Maddi olarak bi sorun yok aslında. erken diyor ne bileyim pek bi mantıklı açıklaması yok, yaparız ederiz modunda :)

Sigara bırakmaya çalışanlar benim dışımda kimler
Biliyorsunuz ben çok azaltmıştım geçtiğimiz aylarda. Ama eşim sanırım işler dolayısıyla bir de dönüş yaklaştıkça strese girdi ve normalden çok içmeye başladı, ben de ona eşlik ede ede eski sıklığıma döndüm... 7-8 günde bazen 10'u buluyor
Neler yapabilirim. Sanırım gerçekten kafaya takıp inanmak gerekiyor.
Hamile olduğumu bilmeden bile birkaç hafta içmek istemiyorum.. Ama irade yok

Ben bırakmaya çalışan gruptanım canım. Ocak 1 de bırakacaktım. denedim 2-3 dal içtim ama ertesi gün tatil evde filan olunca tekrardan eski sıklığıma geldim. Bugün tekrardan azaltmaya çalışıyorum. Sadece 3 dal içtim bugün. Ocak ayında azaltıp Şubat ayında tamamen bırakmak istiyorum hayırlısıyla

kızlarrr neler yaptınız böyle..
bir haftadır giremedim internete neler olmuş neler
bu arada benim spor yalan oldu Y YESIMBOZ risk alıp yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…