2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

selam ben de 86 ağustos doğumluyum sanırım yaş 30 oluyor 2014 evlendim ağustos da :)
İlk hamilelğim çok acı bir olay sonunda ablamı kaybettm 33 yaşında ve sonrada bebeğimi 10 ağustos da kürtaj oldum.
Şimdi ben kaybettiğim bebeğimi yeniden istiyorum bu kez sağlıkla kucağıma almak için hayırlsıyla bat:9 ocak

Hosgeldiin. Oncelikle cok gecmis olsun, kolay seyler degil yasadiklarin. Insallah guzel haber alirsin ve Allah kavusmayi da kismet eder.

Canim hosgeldin. Basin sagolsun. Umarim bebegin sana yeni bir umut olur. Ben de gecen yil bir kurtaj yasadim. Cok zor gunlerdi. Seninki katmerlenmis. Daha da zor.

kızlar bu ay olmadı galiba hiç bir belirti yok hiç bir şey hissetmiyorum birde dayanamadım test yaptım negatif çıktı.ayın 10 unu bekliyorum bakalım

kızlar bu ay olmadı galiba hiç bir belirti yok hiç bir şey hissetmiyorum birde dayanamadım test yaptım negatif çıktı.ayın 10 unu bekliyorum bakalım
Beklemek zor değil mi? zaman bir türlü geçmek bilmiyor. Hem dur bakalım daha 4 gün varmış benim 8 gün var.

Ya beni en cok su bekleme belirsizlik meselesi geriyo. Hadi hayirlisi bakalim :)

Veeee güzel haberrr 1 haftalik hamileyimmm çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin.inşallah hayirlisiyla kucağıma alirim yavrumuzu şükürler olsun
Canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebisini. benden iki çocuk annesi olarak sana tavsiye doğunca ilk önce kokusunu burnuna doya doya çek o kokuyu hic bir şeye değişmem.ben o güzel koku için 3. Yapıyorum.inşallah bu ay bende hayırlı haberi alirim

Selam kızlar
Bugün kuzenimin eşi doğum yaptı. Eşimle onu ziyarete gittik çok güzel bir şey maşallah yahu. Allah inşallah hepimize hayırlı zamanda sağlıklı bebekler kısmet eder.

Kızlar ovulasyon testleri internetten de alınabiliyor her marka var hem daha uygun oluyor istediğiniz markayı internetten bi bakın derim
Sağol canım araştırcam bakalım :)

Ben internetten aldım. sanırım eczanelerde biraz pahalı oluyor. bir uygulama var bilgileri giriyorsun tahmini ovulasyon zamanını buluyor. tabi kesin değil ama bir fikir vermesi açısından iyi oluyor.
O uygulamalardan birini indirip geri silmiştim ben beceremedim kullanmayı galiba,bir de çok soru soruyordu kısaltmaları anlamadım,ladytimer i indirip inceleyeyim bi testi de araştırcam canım sağol :)

Canım. Günaydın 3.. bebeği rafa kaldirmadigina çok sevindim

Selam kızlar
Bugün kuzenimin eşi doğum yaptı. Eşimle onu ziyarete gittik çok güzel bir şey maşallah yahu. Allah inşallah hepimize hayırlı zamanda sağlıklı bebekler kısmet eder.

Selamlar gunaydinlar herkese fistiklar :) Gorunce cok garip geliyo dimi yaa. Boyle dusunmek baska ama dokununca bambaska hissediyo insan. Insallah cok beklemeden en hayirli zamanda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…