Telefon uygulaması.Takvim dediğin uygulama mı canım,bir de sen ovülasyon testini nerden aldın eczanelerde var mıdır fiyatı nedir acabaa
Kızlar ovulasyon testleri internetten de alınabiliyor her marka var hem daha uygun oluyor istediğiniz markayı internetten bi bakın derimTelefon uygulaması.
Eczanelerde bulunuyor. fiyatını blmiyorum :)
Teşekkür ederim alırım eczaneden artık :)Telefon uygulaması.
Eczanelerde bulunuyor. fiyatını blmiyorum :)
Ben internetten aldım. sanırım eczanelerde biraz pahalı oluyor. bir uygulama var bilgileri giriyorsun tahmini ovulasyon zamanını buluyor. tabi kesin değil ama bir fikir vermesi açısından iyi oluyor.Teşekkür ederim alırım eczaneden artık :)
Ben internetten aldım. sanırım eczanelerde biraz pahalı oluyor. bir uygulama var bilgileri giriyorsun tahmini ovulasyon zamanını buluyor. tabi kesin değil ama bir fikir vermesi açısından iyi oluyor.
selam ben de 86 ağustos doğumluyum sanırım yaş 30 oluyor 2014 evlendim ağustos da :)
İlk hamilelğim çok acı bir olay sonunda ablamı kaybettm 33 yaşında ve sonrada bebeğimi 10 ağustos da kürtaj oldum.
Şimdi ben kaybettiğim bebeğimi yeniden istiyorum bu kez sağlıkla kucağıma almak için hayırlsıyla bat:9 ocak
Canim hosgeldin. Basin sagolsun. Umarim bebegin sana yeni bir umut olur. Ben de gecen yil bir kurtaj yasadim. Cok zor gunlerdi. Seninki katmerlenmis. Daha da zor.selam ben de 86 ağustos doğumluyum sanırım yaş 30 oluyor 2014 evlendim ağustos da :)
İlk hamilelğim çok acı bir olay sonunda ablamı kaybettm 33 yaşında ve sonrada bebeğimi 10 ağustos da kürtaj oldum.
Şimdi ben kaybettiğim bebeğimi yeniden istiyorum bu kez sağlıkla kucağıma almak için hayırlsıyla bat:9 ocak
Beklemek zor değil mi? zaman bir türlü geçmek bilmiyor. Hem dur bakalım daha 4 gün varmış benim 8 gün var.kızlar bu ay olmadı galiba hiç bir belirti yok hiç bir şey hissetmiyorum birde dayanamadım test yaptım negatif çıktı.ayın 10 unu bekliyorum bakalım
kızlar bu ay olmadı galiba hiç bir belirti yok hiç bir şey hissetmiyorum birde dayanamadım test yaptım negatif çıktı.ayın 10 unu bekliyorum bakalım
aynen canım ya ertesi gün belli olsa ne kadar güzel olur değil miYa beni en cok su bekleme belirsizlik meselesi geriyo. Hadi hayirlisi bakalim :)
slm canım ayy cok merakla bekliyorum bende.bizim kilo işi de kaldı bu arada dimi yaaaynen canım ya ertesi gün belli olsa ne kadar güzel olur değil mi
gün yaklaştıkça pek umudum kalmadı benim ya
Sorma canım ya ne kilo verebildim ne sıkılaşabildim koyverdim gittislm canım ayy cok merakla bekliyorum bende.bizim kilo işi de kaldı bu arada dimi yaa
Canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebisini. benden iki çocuk annesi olarak sana tavsiye doğunca ilk önce kokusunu burnuna doya doya çek o kokuyu hic bir şeye değişmem.ben o güzel koku için 3. Yapıyorum.inşallah bu ay bende hayırlı haberi alirimVeeee güzel haberrr 1 haftalik hamileyimmm çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsin.inşallah hayirlisiyla kucağıma alirim yavrumuzu şükürler olsun
Sağol canım araştırcam bakalım :)Kızlar ovulasyon testleri internetten de alınabiliyor her marka var hem daha uygun oluyor istediğiniz markayı internetten bi bakın derim
O uygulamalardan birini indirip geri silmiştim ben beceremedim kullanmayı galiba,bir de çok soru soruyordu kısaltmaları anlamadım,ladytimer i indirip inceleyeyim biBen internetten aldım. sanırım eczanelerde biraz pahalı oluyor. bir uygulama var bilgileri giriyorsun tahmini ovulasyon zamanını buluyor. tabi kesin değil ama bir fikir vermesi açısından iyi oluyor.
Canım çok sevindim hayırlısı olsun inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bebisini. benden iki çocuk annesi olarak sana tavsiye doğunca ilk önce kokusunu burnuna doya doya çek o kokuyu hic bir şeye değişmem.ben o güzel koku için 3. Yapıyorum.inşallah bu ay bende hayırlı haberi alirim
Selam kızlar
Bugün kuzenimin eşi doğum yaptı. Eşimle onu ziyarete gittik çok güzel bir şey maşallah yahu. Allah inşallah hepimize hayırlı zamanda sağlıklı bebekler kısmet eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?