- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
ayyy bir tuhafımm eşime yokmuş dedim üzüldü heveslenmiş demekki :)aynen canım telaş yapma sakın
ayy şimdi için kıpır kıpırdır senin eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsunayyy bir tuhafımm eşime yokmuş dedim üzüldü heveslenmiş demekki :)
dayanamadım zaten saka yaptım varmış dedim önce resim gönderdim ilk şaka yazmışş:)ayy şimdi için kıpır kıpırdır senin eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsun
eşinde şok olmuştur şimdidayanamadım zaten saka yaptım varmış dedim önce resim gönderdim ilk şaka yazmışş:)
tatlım özür dilerim kaçırmışım heralde o kısmı neyse hayırlısı inşşallah gelecek ay olurBen regl oldum diye yazmıştım, şubat ayı sonları gibi başlıyorum çalışmaya inşallah
kist yüzünden mi gecikmiş yoka hala gebelik ihtimali var mı kura bakma canım anlayamadımbenm geldi geçiyor tık yok salı günü doktora gttm kist var dedi bilmiyorum 2 güncük geçti zaten beklycem
hayırlısı tatlım inşallah gelecek aya =)eylemahu Canım ya ben atlamışım ben erken adet oldum 17 ocak ta kartı yedim ocak sonu başlıyorum çalışmalara :)
hayırlı olsun canım=) darısı başımızagösterdim cnm pozitif dedi ama bir kaç gün sonra tekrarla artması gerek dedi 3 haftalıktır dedi
Allah razı olsun cnm darısı sana olsun istersen dene tabi kesin sonuç diyorlartatlım özür dilerim kaçırmışım heralde o kısmı neyse hayırlısı inşşallah gelecek ay olur
kist yüzünden mi gecikmiş yoka hala gebelik ihtimali var mı kura bakma canım anlayamadım
hayırlısı tatlım inşallah gelecek aya =)
hayırlı olsun canım=) darısı başımıza
benimde son 6 gün kızlar predictor early alsam çıkarmı acaba modundayım hiç bekleyesim yok.
Benim de bat 26 Ocak beklemek çok can sıkıcı ben de test yapmayı düşünüyorum ama negatif çıkarsa diye de korkuyorumeylemahu
Allah razı olsun cnm darısı sana olsun istersen dene tabi kesin sonuç diyorlar
bence bat'ı bekle canım bende geçen ay teldeki uygulamadan 1 gün sonra oldu bazen havadan stresten yada üşüttüğümüzden oynayabiliyor 1-2 günaynen birde negatif çıkarsa boşu boşuna üzülürüm diye en azından adet günümü bekleyeyim diyorum ama aklım sürekli yapsammı modundayım özellikle teldeki program 6 gün kaldı dediğinden beri. Yalnız benim aedet sürem hep 27-28 gün oluyor telefonda ona göre hesaplıyor acaba bir iki gün opsiyonlu mu düşünmek lazım.
aynen birde negatif çıkarsa boşu boşuna üzülürüm diye en azından adet günümü bekleyeyim diyorum ama aklım sürekli yapsammı modundayım özellikle teldeki program 6 gün kaldı dediğinden beri. Yalnız benim aedet sürem hep 27-28 gün oluyor telefonda ona göre hesaplıyor acaba bir iki gün opsiyonlu mu düşünmek lazım.
geçen ay bende öyleydim canım bişi olmadığını biliyordum ama ya oluysa diye beklerken kendimi yedim sonuç tabi negatifBenimki de 29-30 günde bir oluyor.. kafam sürekli bunda, beklemek çok zorsonrasında adet olunca da daha da koyuyor Ben bu ay ümitliyim baya hayırlısı bakalım.. Adetinden önce yapıp hamile olduğunu öğrenen bi çok insan var ama bilmiyorum yapmalı mı beklemeli mi
kızlar inanmıyorum çift çizgi çıktııı tek korunmasız ilişki yaşadım bu ay
walla doktor salı günü gttm gebelk var demdi kistlerin var dedi sadece adetim geçikti iki gündür ihtimali düşünüyorum acaba kisten mi hamilemiyim?tatlım özür dilerim kaçırmışım heralde o kısmı neyse hayırlısı inşşallah gelecek ay olur
kist yüzünden mi gecikmiş yoka hala gebelik ihtimali var mı kura bakma canım anlayamadım
hayırlısı tatlım inşallah gelecek aya =)
hayırlı olsun canım=) darısı başımıza
benimde son 6 gün kızlar predictor early alsam çıkarmı acaba modundayım hiç bekleyesim yok.
bugündü canım sağolasın darısı sana olsun inşallahÇok sevindim canım. Sağlıkla kavuşun inşallah. Bat ne zamandı senin?
geçen ay bende öyleydim canım bişi olmadığını biliyordum ama ya oluysa diye beklerken kendimi yedim sonuç tabi negatif
bakalım bu ay hayırlısıyla olur inşallah bizde bat'tan önce öğreniriz
hayılı olsun allah hayırlısıyla kucağın almayı nasip etsin cnmmbugündü canım sağolasın darısı sana olsun inşallah
aminnn tatlımmm darısı sana hepinize olsun inşallahhayılı olsun allah hayırlısıyla kucağın almayı nasip etsin cnmm
amin canm duada untma hepimiziaminnn tatlımmm darısı sana hepinize olsun inşallah
bence bat'ı bekle canım bende geçen ay teldeki uygulamadan 1 gün sonra oldu bazen havadan stresten yada üşüttüğümüzden oynayabiliyor 1-2 gün
Benimki de 29-30 günde bir oluyor.. kafam sürekli bunda, beklemek çok zorsonrasında adet olunca da daha da koyuyor Ben bu ay ümitliyim baya hayırlısı bakalım.. Adetinden önce yapıp hamile olduğunu öğrenen bi çok insan var ama bilmiyorum yapmalı mı beklemeli mi
walla doktor salı günü gttm gebelk var demdi kistlerin var dedi sadece adetim geçikti iki gündür ihtimali düşünüyorum acaba kisten mi hamilemiyim?
ins pek umudum yok kist yüzden olmuyor tedavi olcamay şu predictor early kafamı çok karıştırdı benim normalde bekliyordum ama 6 gün önce %70 4 gün önce %90 sonuç diyor
hayırlısı tatlım inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?