2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ben regl oldum diye yazmıştım, şubat ayı sonları gibi başlıyorum çalışmaya inşallah
tatlım özür dilerim kaçırmışım heralde o kısmı neyse hayırlısı inşşallah gelecek ay olur

benm geldi geçiyor tık yok salı günü doktora gttm kist var dedi bilmiyorum 2 güncük geçti zaten beklycem
kist yüzünden mi gecikmiş yoka hala gebelik ihtimali var mı kura bakma canım anlayamadım

eylemahu Canım ya ben atlamışım ben erken adet oldum 17 ocak ta kartı yedim ocak sonu başlıyorum çalışmalara :)
hayırlısı tatlım inşallah gelecek aya =)

gösterdim cnm pozitif dedi ama bir kaç gün sonra tekrarla artması gerek dedi 3 haftalıktır dedi
hayırlı olsun canım=) darısı başımıza
benimde son 6 gün kızlar predictor early alsam çıkarmı acaba modundayım hiç bekleyesim yok.

Benim de bat 26 Ocak beklemek çok can sıkıcı ben de test yapmayı düşünüyorum ama negatif çıkarsa diye de korkuyorum eylemahu

Allah razı olsun cnm darısı sana olsun istersen dene tabi kesin sonuç diyorlar

Benim de bat 26 Ocak beklemek çok can sıkıcı ben de test yapmayı düşünüyorum ama negatif çıkarsa diye de korkuyorum eylemahu

Allah razı olsun cnm darısı sana olsun istersen dene tabi kesin sonuç diyorlar

aynen birde negatif çıkarsa boşu boşuna üzülürüm diye en azından adet günümü bekleyeyim diyorum ama aklım sürekli yapsammı modundayım özellikle teldeki program 6 gün kaldı dediğinden beri. Yalnız benim aedet sürem hep 27-28 gün oluyor telefonda ona göre hesaplıyor acaba bir iki gün opsiyonlu mu düşünmek lazım.

bence bat'ı bekle canım bende geçen ay teldeki uygulamadan 1 gün sonra oldu bazen havadan stresten yada üşüttüğümüzden oynayabiliyor 1-2 gün

Benimki de 29-30 günde bir oluyor.. kafam sürekli bunda, beklemek çok zor sonrasında adet olunca da daha da koyuyor Ben bu ay ümitliyim baya hayırlısı bakalım.. Adetinden önce yapıp hamile olduğunu öğrenen bi çok insan var ama bilmiyorum yapmalı mı beklemeli mi

geçen ay bende öyleydim canım bişi olmadığını biliyordum ama ya oluysa diye beklerken kendimi yedim sonuç tabi negatif
bakalım bu ay hayırlısıyla olur inşallah bizde bat'tan önce öğreniriz

walla doktor salı günü gttm gebelk var demdi kistlerin var dedi sadece adetim geçikti iki gündür ihtimali düşünüyorum acaba kisten mi hamilemiyim?

geçen ay bende öyleydim canım bişi olmadığını biliyordum ama ya oluysa diye beklerken kendimi yedim sonuç tabi negatif
bakalım bu ay hayırlısıyla olur inşallah bizde bat'tan önce öğreniriz

Amin canım inşallah, umarım hamileyizdir :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla..

bence bat'ı bekle canım bende geçen ay teldeki uygulamadan 1 gün sonra oldu bazen havadan stresten yada üşüttüğümüzden oynayabiliyor 1-2 gün

ay şu predictor early kafamı çok karıştırdı benim normalde bekliyordum ama 6 gün önce %70 4 gün önce %90 sonuç diyor

walla doktor salı günü gttm gebelk var demdi kistlerin var dedi sadece adetim geçikti iki gündür ihtimali düşünüyorum acaba kisten mi hamilemiyim?

hayırlısı tatlım inşallah hamilesindir

ay şu predictor early kafamı çok karıştırdı benim normalde bekliyordum ama 6 gün önce %70 4 gün önce %90 sonuç diyor

hayırlısı tatlım inşallah hamilesindir
ins pek umudum yok kist yüzden olmuyor tedavi olcam
birde rahimde yumurtalıkta iltihap varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…