- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
hayırlısı olsun tatlım inşallah sağlıkla gelsinlerdeyerınde olsam bende yapardım canım yani bebek olacagıu zamanda adet olcakmıssın gıı bı oluyor ınsallah hamılesındır
amin canım tek dılegımız hayrlısıyla saglıkla gelmelerı :)hayırlısı olsun tatlım inşallah sağlıkla gelsinlerde
öğleden sonra testi yapar yazarım cnm sonucunuamin canım tek dılegımız hayrlısıyla saglıkla gelmelerı :)
Canım acaba lekenme tarzında akıntın var mı bat ne zaman bide ağrın şiddeti nasıl ya bi dra gitsen kan testi yaptırsan daha iyi olacak bence ağrının sebebini bilirsingünaydın bayanlar ben rahatsızım kasık ağrısı cekiyorum dünden beri dün sol tarafdı bugün sağ taraf hem ağrıyo hem yânma oluyo
2 subat bat canım daha var akıntı oluyo ama hamilelik belirtisi için etken benceCanım acaba lekenme tarzında akıntın var mı bat ne zaman bide ağrın şiddeti nasıl ya bi dra gitsen kan testi yaptırsan daha iyi olacak bence ağrının sebebini bilirsin
Kistin felan var mıydı önceden acaba aklıma da başka bişey gelmiyor canım çok geçmiş olsun insallah2 subat bat canım daha var akıntı oluyo ama hamilelik belirtisi için etken bence
sağol canım yok kistimKistin felan var mıydı önceden acaba aklıma da başka bişey gelmiyor canım çok geçmiş olsun insallah
canım büyük ihtimal yumurtlama günlerindesin bu günleri değerlendir derim2 subat bat canım daha var akıntı oluyo ama hamilelik belirtisi için etken bence
değerlendiriyorum canımcanım büyük ihtimal yumurtlama günlerindesin bu günleri değerlendir derim
gözün aydın canım çok sevindim allah kuçağına almayı nasip etsinkızlar inanmıyorum çift çizgi çıktııı tek korunmasız ilişki yaşadım bu ay
kızlar inanmıyorum çift çizgi çıktııı tek korunmasız ilişki yaşadım bu ay
gözün aydın canım çok sevindim allah kuçağına almayı nasip etsin
ay kızlar cok şaşkınım sanki gerçek değil gibigözün aydın arkadaşım darısı bizlerin başına sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
inşallah bizlerde yaşarız bu mutluluğu canımay kızlar cok şaşkınım sanki gerçek değil gibi
haber vermeyi unutma tatlım=)darısı sizlere inşallah kızlar kan verdim geldim bir saate çıkar heralde
kızlar inanmıyorum çift çizgi çıktııı tek korunmasız ilişki yaşadım bu ay
tabi cnm iş yerim hastane yanı hemen gidip gelebiliyorum 2 dk içindehaber vermeyi unutma tatlım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?