2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Canım tüm mesajlarına baktım liste ile ilgili sadece bu var

bilgilerini paylaştığın hiç bir mesajın yok

sadece bat 2 şubat yazmışsın

diğer bilgileri de verebilirsen ekleyelim listeye seni de
yaşım 24 8aylık evliyim bat 2,subat ilk cocuk

valla dayanamayıp eşime gelirken al demiştim ama bir kaç gün daha bekleyip sabah ilk idrarla yapmaya karar verdim dayancam biraz daha şunun şurasında 6 gün kalmış değil mi?

Ben de miratech marka test aldım biraz önce, yarın dayanamıcam yapıcam sanırım adete 4 gün kala..

yesa Merhaba beni de listeye ekler misin acaba canım? 2,5 yıllık evliyim, 27 yaşındayım, ilk çocuk , bat 26 ocak

Y YESIMBOZ Yeşimcim nerelerdesin? Sesin çıkmıyor bu aralar?

Fistiiik♡ Regl olmama ramak var depresyondan depresyona kosuyorum :)) Spor yapip rahatlamaya calisiyorum ama ne fayda agri sizi halsizlik...
Bi de bugun mudurum bebek dusunuyo musunuz deyince agzimi acamadim sanki evet desem kizacak,kizsa biseyi degistirecek... ne bileyim gerildim bi an daha ortada yokken paylasmak istemedim dusunuyoruz dahi demek istemedim. Sonra hamile olunca soylesem kizar neden paylasmadin diye der dedim... karmasik bi durumdayim acikcasi
Sen nasilsin? Saglikli beslenme spor bebise hazirlik? :)

Hamıle olan arkadaş

Hayırlı olsun inş herşey çok güzel olur

@melegim66 hayirli olsun caniim. Insallah saglikla ilerle,hayirlisiyla kucagina alirsin. Ben cok merak ediyorum yaa esine soyledin mi? Tepkisi ne olduu:)

kızlar kasık ağrım devam ediyo kesin soğuk.aldım o yüzden oldu.yarın doktora gidicem

23 ocak olarak yazdım canım

son tarih değil de beklenen adet tarihi lazım ya :) BAT
Zaten son adet tarihim 21 Aralık'tı. Genellikle benim 30 günü geçiyor. Ortalama 23 Ocak dedim ben de. Hamile olduğunu bugün öğrenen arkadaşı da tebrik ediyorum. Sevindim onun adına :)

Canım aynen devam şükür :) bat yarın ama kaçırdık sanırım bu ay. Regl oluyorum gibi belirtiler var. Sağlık olsun. Ben de ona üzüldüm. Ilkti ya bi heves hemen olacak sandım. Kısmet işte. Benden sana tavsiye denemeye başlayınca çok düşünme. Akışına bırak :)

Ya ben ona cok inaniyorum rahat olmak kismet demek cok onemli. Sagligimiz yerinde cok sukur,Allah buyuk dertlerle sinamasin. Olur kismetse sende ferah tut icinii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…