- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
yaşım 24 8aylık evliyim bat 2,subat ilk cocukCanım tüm mesajlarına baktım liste ile ilgili sadece bu var
bilgilerini paylaştığın hiç bir mesajın yok
sadece bat 2 şubat yazmışsın
diğer bilgileri de verebilirsen ekleyelim listeye seni de
yaşım 24 8aylık evliyim bat 2,subat ilk cocuk bide bi kaybım var canım onu yazmayı unuttum.onunla.ikinci.cocuk.oluyo
yaşım 24 8aylık evliyim bat 2,subat ilk cocuk
valla dayanamayıp eşime gelirken al demiştim ama bir kaç gün daha bekleyip sabah ilk idrarla yapmaya karar verdim dayancam biraz daha şunun şurasında 6 gün kalmış değil mi?
yesa Merhaba beni de listeye ekler misin acaba canım? 2,5 yıllık evliyim, 27 yaşındayım, bat 26 ocak
keske benimde bir batım olsa kızlarr dua edın bana da
Evettt arkadasim hayirli olsun bizede dua edermisin hamissin ya☺insallah Allah bizede o guzel duygulari saglikla yasatir cnmBenimde batım yok cnmm
Ümitsiz olmayacagız Rabbim ne zaman hayırlıysa verecek cnmm
Zaten son adet tarihim 21 Aralık'tı. Genellikle benim 30 günü geçiyor. Ortalama 23 Ocak dedim ben de. Hamile olduğunu bugün öğrenen arkadaşı da tebrik ediyorum. Sevindim onun adına :)23 ocak olarak yazdım canım
son tarih değil de beklenen adet tarihi lazım ya :) BAT
Fistiiik♡ Regl olmama ramak var depresyondan depresyona kosuyorum :)) Spor yapip rahatlamaya calisiyorum ama ne fayda agri sizi halsizlik...
Bi de bugun mudurum bebek dusunuyo musunuz deyince agzimi acamadim sanki evet desem kizacak,kizsa biseyi degistirecek... ne bileyim gerildim bi an daha ortada yokken paylasmak istemedim dusunuyoruz dahi demek istemedim. Sonra hamile olunca soylesem kizar neden paylasmadin diye der dedim... karmasik bi durumdayim acikcasi
Sen nasilsin? Saglikli beslenme spor bebise hazirlik? :)
Canım aynen devam şükür :) bat yarın ama kaçırdık sanırım bu ay. Regl oluyorum gibi belirtiler var. Sağlık olsun. Ben de ona üzüldüm. Ilkti ya bi heves hemen olacak sandım. Kısmet işte. Benden sana tavsiye denemeye başlayınca çok düşünme. Akışına bırak :)
kızlar inanmıyorum çift çizgi çıktııı tek korunmasız ilişki yaşadım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?