Dün bir heves umutlanmıştım gündüz hareket olmayıncs gecikecek diye ama bu sabah geldi bekletmeden. Reglimin aksamadığına sevinsem mi, yoksa bu ay bebek olmadı diye üzülsem mi bilemedim. Bana hep ilk ay olacakmış gibi gelmişti. Her şeyin hayırlısı bakalım. İnşallah bizim de kısmetimizdr vardır bebis :)
yesa 'cım at beni yine listenin sonuna :) 22 Şubat yazalım bakalım. Ay hem de eşimle sevgililik yıldönümümüz o gün. Ne heyecanlı :)
Aynen su gebelik yok en son doktor yok dedi kisterim var ondan olduğun düşünüyorum test yspmadım@kendidebilmiyor
ryhn313
kızlar ikinizde daha adet olmadınız ama hamilelik durumu da yok değil mi? ryhn canım sen sanırım kist falan demiştim sanırım ?
Aynen su gebelik yok en son doktor yok dedi kisterim var ondan olduğun düşünüyorum test yspmadım
walla bu günde tık yok en gec 24 de regli olmam lazım ama hiç belirtiside yok ben birsey anlamdım çokta kafam takmak istemiyorum çok üzlyrm sonra bol bol örgü örym işte evde hep elimde kafa dağtyorumanladım canım benim
günaydın kızlar yeşim bende aynı durumdayım regl olacam benimkide çok kötü geçer bel ağrısı kas ağrıları başladı hiç halim yok ama çalışıyorum böyle günlerde akşam olmak bilmiyor malesefFistiiik♡ Regl olmama ramak var depresyondan depresyona kosuyorum :)) Spor yapip rahatlamaya calisiyorum ama ne fayda agri sizi halsizlik...
Bi de bugun mudurum bebek dusunuyo musunuz deyince agzimi acamadim sanki evet desem kizacak,kizsa biseyi degistirecek... ne bileyim gerildim bi an daha ortada yokken paylasmak istemedim dusunuyoruz dahi demek istemedim. Sonra hamile olunca soylesem kizar neden paylasmadin diye der dedim... karmasik bi durumdayim acikcasi
Sen nasilsin? Saglikli beslenme spor bebise hazirlik? :)
günaydın kızlar yeşim bende aynı durumdayım regl olacam benimkide çok kötü geçer bel ağrısı kas ağrıları başladı hiç halim yok ama çalışıyorum böyle günlerde akşam olmak bilmiyor malesef
unuturmuyum tatlım hiç hep aklımdasınızamin canm duada untma hepimizi
amin canım benim çok sağol ikinci bebeğim olacak inşallah bir oğluşum varcanım benim çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah ilk çocuktu senin demi tatlım
sağol canım hepimiz için inşallah sizde cok beklemezsiniz hep beraber ardıardına doğum yapalım:)Hamıle olan arkadaş
Hayırlı olsun inş herşey çok güzel olur
sağol canım amin ilk önce eşime whatsapptan idrar testini gönderdim aradı şaka değil mi şaka dedi yoo baba oluyorsun dedim inanamadı kan testinden sonra da yokmuş bebek test yanlış çıkmış deyince cok üzüldü hemen heveslenip hayaller kurmuş :)@melegim66 hayirli olsun caniim. Insallah saglikla ilerle,hayirlisiyla kucagina alirsin. Ben cok merak ediyorum yaa esine soyledin mi? Tepkisi ne olduu:)
amin canım ederim tabiki Allahım buduyguları isteyen herkese yaşatsın sağlıkla kucağımıza alalımEvettt arkadasim hayirli olsun bizede dua edermisin hamissin ya☺insallah Allah bizede o guzel duygulari saglikla yasatir cnm
çok teşekkürler canım darısı sana olsunZaten son adet tarihim 21 Aralık'tı. Genellikle benim 30 günü geçiyor. Ortalama 23 Ocak dedim ben de. Hamile olduğunu bugün öğrenen arkadaşı da tebrik ediyorum. Sevindim onun adına :)
amin canım sağol darısı sizlere olsun çabucak hayırlısıyla
cok teşekkürler cnm dualarımdasınızcanım gözün aydın böyle haberler geldikçe çok mutlu oluyorum bizlere de dua da bulun
sağol canım benim Allah razı olsun hepinizden güzel dileklerinizle beni çok mutlu ettiniz@melegim66 canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
kızlar doktor idrar tahlili istedi yaptırdım 3 de sonucumu almaya gidicem ama hiç hamileleik belirtisi yok bende kesin soğuk aldım hiç ümidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?