2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Dün bir heves umutlanmıştım gündüz hareket olmayıncs gecikecek diye ama bu sabah geldi bekletmeden. Reglimin aksamadığına sevinsem mi, yoksa bu ay bebek olmadı diye üzülsem mi bilemedim. Bana hep ilk ay olacakmış gibi gelmişti. Her şeyin hayırlısı bakalım. İnşallah bizim de kısmetimizdr vardır bebis :)

yesa 'cım at beni yine listenin sonuna :) 22 Şubat yazalım bakalım. Ay hem de eşimle sevgililik yıldönümümüz o gün. Ne heyecanlı :)

Tamamdir canım bilg geçince duzeltirim

anladım canım benim
walla bu günde tık yok en gec 24 de regli olmam lazım ama hiç belirtiside yok ben birsey anlamdım çokta kafam takmak istemiyorum çok üzlyrm sonra bol bol örgü örym işte evde hep elimde kafa dağtyorum

günaydın kızlar yeşim bende aynı durumdayım regl olacam benimkide çok kötü geçer bel ağrısı kas ağrıları başladı hiç halim yok ama çalışıyorum böyle günlerde akşam olmak bilmiyor malesef

kızlar günaydın ben hastanedeyim kasık ağrılarım için geldim kesin soğuk aldım ondan oldu

Günaydın hanımlaaar
Bu ay olmayan arkadaslarımız üzülmesinler, moral bozmak yok, eminim zamanını bekliyordur bebisler gelmek icin
boza cım belki yıldönümü armaganı olacaktır size, belli mi olur

Gunaydin herkese. Sorma canim ya tam gununde bugun oldum da rahatlarim insallah. Umarim senin de agrilarin gecer bi an once.

boza tatlimm hayirlisi olsun daha ilk ay,kismetse yildonumu hediyesi olur insallah:)
Ben acikcasi ilk ayda hic beklemiyorum hissetmiyorum yani. Bana sanki nisanda ogrenecekmisim gibi geliyor. hayirlisi :)

Sağolun kızlar :) Hepimizin hakkında hayırlısı.

kızlar doktor idrar tahlili istedi yaptırdım 3 de sonucumu almaya gidicem ama hiç hamileleik belirtisi yok bende kesin soğuk aldım hiç ümidim yok

amin canm duada untma hepimizi
unuturmuyum tatlım hiç hep aklımdasınız

canım benim çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah ilk çocuktu senin demi tatlım
amin canım benim çok sağol ikinci bebeğim olacak inşallah bir oğluşum var
Hamıle olan arkadaş

Hayırlı olsun inş herşey çok güzel olur
sağol canım hepimiz için inşallah sizde cok beklemezsiniz hep beraber ardıardına doğum yapalım:)

@melegim66 hayirli olsun caniim. Insallah saglikla ilerle,hayirlisiyla kucagina alirsin. Ben cok merak ediyorum yaa esine soyledin mi? Tepkisi ne olduu:)
sağol canım amin ilk önce eşime whatsapptan idrar testini gönderdim aradı şaka değil mi şaka dedi yoo baba oluyorsun dedim inanamadı kan testinden sonra da yokmuş bebek test yanlış çıkmış deyince cok üzüldü hemen heveslenip hayaller kurmuş :)
Evettt arkadasim hayirli olsun bizede dua edermisin hamissin ya☺insallah Allah bizede o guzel duygulari saglikla yasatir cnm
amin canım ederim tabiki Allahım buduyguları isteyen herkese yaşatsın sağlıkla kucağımıza alalım
Zaten son adet tarihim 21 Aralık'tı. Genellikle benim 30 günü geçiyor. Ortalama 23 Ocak dedim ben de. Hamile olduğunu bugün öğrenen arkadaşı da tebrik ediyorum. Sevindim onun adına :)
çok teşekkürler canım darısı sana olsun

@melegim66 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun bebişin canımm 
amin canım sağol darısı sizlere olsun çabucak hayırlısıyla

canım gözün aydın böyle haberler geldikçe çok mutlu oluyorum bizlere de dua da bulun
cok teşekkürler cnm dualarımdasınız
@melegim66 canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
sağol canım benim Allah razı olsun hepinizden güzel dileklerinizle beni çok mutlu ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…