teşekkürler tatlım ben öğlen oldum sabah daha kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim seninde ağrıların geçer inşallahGunaydin herkese. Sorma canim ya tam gununde bugun oldum da rahatlarim insallah. Umarim senin de agrilarin gecer bi an once.
Ögrencilerime karnelerini verdim
Veee sömestırrrr tatiliiii
beli oldumu sonucun cnmkızlar doktor idrar tahlili istedi yaptırdım 3 de sonucumu almaya gidicem ama hiç hamileleik belirtisi yok bende kesin soğuk aldım hiç ümidim yok
teşekkürler tatlım ben öğlen oldum sabah daha kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim seninde ağrıların geçer inşallah
aynen valla istemişim tatili =) Çocuklar mutlu ben mutlu =) Ödev verdin mi hocam vermeyin dediler ya ben soru çözme verdim yoksa unuturlar diye
kızlar doktordan geldim. demin idrar tahlili yapmıştı idrar yolu enfeksiyon kapmışım iki kutu hap bi kutu fitil bide krem.verdi ama muyane etmedi direk idrar testi istedi ben korunmadığımısöğledim ilaci kullanmaya başladında korun dedi ben emin olamadım muyane etmediği için ulturasonda bakması gerekmiyomudu
selam.. süper bi gün tatil gibisi yok.selam kızlar keyifler nasıl bakalım
oooh tatil de oldu bugün misss.çok mutluyum
ulutrasonla bakması lazımdı bence ama idrada bebk olasa cıkardo yada kan test yaptı mı bebk içinkızlar doktordan geldim. demin idrar tahlili yapmıştı idrar yolu enfeksiyon kapmışım iki kutu hap bi kutu fitil bide krem.verdi ama muyane etmedi direk idrar testi istedi ben korunmadığımısöğledim ilaci kullanmaya başladında korun dedi ben emin olamadım muyane etmediği için ulturasonda bakması gerekmiyomudu
7
beli oldumu sonucun cnm
yok canım kan testi yapmadı daha adetime 11 gün varulutrasonla bakması lazımdı bence ama idrada bebk olasa cıkardo yada kan test yaptı mı bebk için
eger gebelik yoksa bkmaya bilr bazı doktor direk tahile bakıyridrar tahlili yapmıştı idrar yolu enfeksiyon kapmışım iki kutu hap bi kutu fitil bide krem.verdi ama muyane etmedi direk idrar testi istedi ben korunmadığımısöğledim ilaci kullanmaya başladında korun dedi ben emin olamadım muyane etmediği için ulturasonda bakması gerekmiyomudu
idrarda cikmazki hamilelik daha edetime cok var11 güneger gebelik yoksa bkmaya bilr bazı doktor direk tahile bakıyr
oda doğur ben gecen gtm kan aldı idrar aldı tam ulturasyon yaptı idrar yolarm iltahp çıktıidrarda cikmazki hamilelik daha edetime cok var11 gün
kafam cok karışık moralim bozuk offf ne yapıcamı bilmiyorumoda doğur ben gecen gtm kan aldı idrar aldı tam ulturasyon yaptı idrar yolarm iltahp çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?