2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Gunaydin herkese. Sorma canim ya tam gununde bugun oldum da rahatlarim insallah. Umarim senin de agrilarin gecer bi an once.
teşekkürler tatlım ben öğlen oldum sabah daha kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim seninde ağrıların geçer inşallah

kızlar doktordan geldim. demin idrar tahlili yapmıştı idrar yolu enfeksiyon kapmışım iki kutu hap bi kutu fitil bide krem.verdi ama muyane etmedi direk idrar testi istedi ben korunmadığımısöğledim ilaci kullanmaya başladında korun dedi ben emin olamadım muyane etmediği için ulturasonda bakması gerekmiyomudu

Yumurtlama günüm geçeli 2 gün oldu. Sol kasığımda bugün itibariyle çok sancı var sizce nedir bayanlar bir fikriolan var mı?

aynen valla istemişim tatili =) Çocuklar mutlu ben mutlu =) Ödev verdin mi hocam vermeyin dediler ya ben soru çözme verdim yoksa unuturlar diye

Benim bıcırıklar daha 3 4 yaşındalar

Verdim ben unutmamaları için

Sonra zorluğu biz çekiyoruz :)

canım bununla geçmiş olsun,

idrar tahlilinde de çıkar muayene gerek yok

ulutrasonla bakması lazımdı bence ama idrada bebk olasa cıkardo yada kan test yaptı mı bebk için

7

beli oldumu sonucun cnm

idrar tahlili yapmıştı idrar yolu enfeksiyon kapmışım iki kutu hap bi kutu fitil bide krem.verdi ama muyane etmedi direk idrar testi istedi ben korunmadığımısöğledim ilaci kullanmaya başladında korun dedi ben emin olamadım muyane etmediği için ulturasonda bakması gerekmiyomudu

eger gebelik yoksa bkmaya bilr bazı doktor direk tahile bakıyr

-Lidya- Hosbesli Nasılsıniz kızlar kurtaj dan sonra durumlar nasıl bekelyecekmisiniz yoksa çalışmalara devam mı ben ocak 15 de oldum 3 günden beri kanama yok biz şimdi ne zaman regl olacaz doktor randevuyu 6 hafta sonraya verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…