2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Selam canım valla geçmek bilmez sanıyordum zaman ilk haftalar çabuk geçiyor.
Senin de az kalmış adetine inşallah güzel haber getirirsinnn
Insallahh canım
Insallah saglıkla kucagınıza alır bır omur mutluluıkla yasarsınız
Allaha emanet ol

oncelikle iyi dileklerin icin kocamaan bir amiin demek istiyorum :)
Estafurullah canim kendimce fikir verebilirim ancak. Bel fitigi icin egzersizler dediginde cok guzel hareketler goreceksin google da gorsellerde. Annemde de bel ve boyun fitigi var sayilarini az tutarak yapiyor doktoru onerdigi icin zorda olsa. Normalde 10 yapiyorsan 5 yap 2-3 yap ama illa ki yap agrilarina da cok iyi gelecektir. Gobek eritmek icin mutlaka belden destek aliniyor merkez bolgesi sonucta ama az az yapabilirsin her hareketi.

Yeşim hamilelik olsa da sorun değil
Gezebilirsin o şekilde de yeter ki iyi beslen arada dinlenmeye fırsat bul. Ne güzel bir tatil ayarlamışsınız turla mı gideceksiniz?

Ben guveniyorum kendime acikcasi belki deli cesareti diyenler olacaktir ama... :) Esimde sagolsun guven ve destek verince bi cesaret hallettik herseyi :)
Yok canim tur sevmiyoruz kendimiz ozgurce gezmek istedik.
Ilk gun Istanbuldan Roma'ya. o gun otele yerlesme romayi gezmeyle gecer.
2.gun Roma antik kent gezisi+Vatikan
3.gun Romadan Floransaya (Floransa+Pisa)
4.gun-5.gun Venedik(Dogum gunume denk geliyor nasil heyecanliyim ve simdiden simarigim anlatamam:) )
6.gun Bologna
7.gun Bolognadan donus

Baktik cok yoruldum zorlandim aradan Pisa ve Floransayi cikartip direkt Venedik'e geceriz diye dusunduk.

Senin nasil gidiyor isler? Hamilelik nasil guzel anne :) ?

Kız ne güzel program yapmışsın
Tur gibi. Ben de tek gezmeyi severim eşim tur tercih ediyor hep ama... :) Ama iyi olmuş gruba uyum sağlamak zor olur hamile olursan o dönem.
Doğumgünün de çok güzel geçecek.

Hamilelik iyi geçiyor bol bulantılı. Daha çok sabahları oluyor Allah'tan da gün içinde daha rahatım... Heyecanlıyız eşimle hep. :)

iyi yolculuklar cnm

Canım biraz zor ama zamanla alısıyorsun ve benim kaslar yogadan dolayı baya güclenmis, eskiden olsa asla yapamazdım :)

Haklısın cok zorlamadan az az yapayım bari, yoksa göbek gitmeyecek :) Cok sagol canım

Yaa ne güzel bir plan Yeşimcim, o kadar iyi gelecek ki emin ol, hamile olsan bile hiiic yorgunluk hissetmeyeceksin oraların güzelligini görünce

iyi yolculuklar cnm
Sagol canım Senden de hamilelik haberleri alırız umarım en kısa zamanda

Tren biletlerini,Vatikana girisi falan Nisanda ayarlayacagiz ancak o zaman bilet almak mumkunmus en erken. Bakalim nasil olacak :) Insallah guzel gecer ve insallah Temmuzda 3 kisi gideriz :)
Bulanti icin ilac falan kullaniyor musun? Ne guzel yaa ne mutlu size

yesa canım ben hamileliği şubat ayı düşünüyordum ama bu aydan başladık bat tarihim 5 şubat onu değiştirirsen çok sevinirim bende beklemedeyim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

selam kızlarr uzunn zamandır yazmıyorum ama takipteyim. listeye ekletmemiştim daha var zaman diye ama sanırım bu ay biz de bekleyişe geçiyoruz. beni de ekleyin listeye. yaş:28 2 yıllık evliyim bat 15 şubat bu arada liste nerede onu da kaçırmışım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kalmayi-planlayanlar-liste-paylasimi.891707/

liste burada canım

sadece ilk mesajdan düzenleme yapılabiliyor o yüzden liste için topiğimiz ayrı

İyi geceler arkadaşlar
Benim gibi rahmi kalp gibi olan varmı

KIZLAR DÜN GECE İTİBAREN ADET OLDUM NE YAZİK BU AYDA OLMADI BİR SÜRE BEKLYCEM BEN ÖYLE KARA ALDIK EŞİMLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…