Insallahh canımSelam canım valla geçmek bilmez sanıyordum zaman ilk haftalar çabuk geçiyor.
Senin de az kalmış adetine inşallah güzel haber getirirsinnn
Günaydın hanımlaaar, hamilelerimiz ve hamile adaylarımız
Listemiz günden günelerle dolup taşıyor, sırayla herkesin karşısında görürüz umarım
Biz bugun ögleden sonra yola cıkıyoruz, kayınvalidemlere gidiyoruz İstanbul'a, salı gününe kadar da ordayız. Cok fazla giremeyebilirim. İşin kötüsü vermeye başladığım kiloları oralarda geri alırım diye korkuyorumNeyse ama kararlıyım abartmamaya calısacagım. 1 haftadır squat dısında spor yaptıgım da yok, dönem bitince yoga dersleri de bitti. İstanbul'daki evin sitesinde spor salonu varmıs artık orada yapmaya calısacagım.
Y YESIMBOZ 'cim spor konusunda uzman biri olarak sana bir sey soracagımŞimdi bende bel fıtıgı var ya, bel ve göbek kısmımın sıkılasması icin mekik cekmek istedim ama mekik cektigim günler hep belim agrıdı, ben beceremiyorum sanırım. Bana önerebilecegin bel/göbek sıkılastırıcı hareketler var mı?
Yeşim hamilelik olsa da sorun değil
Gezebilirsin o şekilde de yeter ki iyi beslen arada dinlenmeye fırsat bul. Ne güzel bir tatil ayarlamışsınız turla mı gideceksiniz?
Kız ne güzel program yapmışsınBen guveniyorum kendime acikcasi belki deli cesareti diyenler olacaktir ama... :) Esimde sagolsun guven ve destek verince bi cesaret hallettik herseyi :)
Yok canim tur sevmiyoruz kendimiz ozgurce gezmek istedik.
Ilk gun Istanbuldan Roma'ya. o gun otele yerlesme romayi gezmeyle gecer.
2.gun Roma antik kent gezisi+Vatikan
3.gun Romadan Floransaya (Floransa+Pisa)
4.gun-5.gun Venedik(Dogum gunume denk geliyor nasil heyecanliyim ve simdiden simarigim anlatamam:) )
6.gun Bologna
7.gun Bolognadan donus
Baktik cok yoruldum zorlandim aradan Pisa ve Floransayi cikartip direkt Venedik'e geceriz diye dusunduk.
Senin nasil gidiyor isler? Hamilelik nasil guzel anne :) ?
iyi yolculuklar cnmGünaydın hanımlaaar, hamilelerimiz ve hamile adaylarımız
Listemiz günden günelerle dolup taşıyor, sırayla herkesin karşısında görürüz umarım
Biz bugun ögleden sonra yola cıkıyoruz, kayınvalidemlere gidiyoruz İstanbul'a, salı gününe kadar da ordayız. Cok fazla giremeyebilirim. İşin kötüsü vermeye başladığım kiloları oralarda geri alırım diye korkuyorumNeyse ama kararlıyım abartmamaya calısacagım. 1 haftadır squat dısında spor yaptıgım da yok, dönem bitince yoga dersleri de bitti. İstanbul'daki evin sitesinde spor salonu varmıs artık orada yapmaya calısacagım.
Y YESIMBOZ 'cim spor konusunda uzman biri olarak sana bir sey soracagımŞimdi bende bel fıtıgı var ya, bel ve göbek kısmımın sıkılasması icin mekik cekmek istedim ama mekik cektigim günler hep belim agrıdı, ben beceremiyorum sanırım. Bana önerebilecegin bel/göbek sıkılastırıcı hareketler var mı?
Canım biraz zor ama zamanla alısıyorsun ve benim kaslar yogadan dolayı baya güclenmis, eskiden olsa asla yapamazdım :)İyi gezmeler canım.
Akşamları yemeklerden sonra yürüyüş yap mutlaka yardımı olur.
Squat'ı bir kez özenip denemiştim 5 gün koltuklara oturamadım attım kendimi resmen. Maşallah yapabiliyorsan vallaaa. :)
Haklısın cok zorlamadan az az yapayım bari, yoksa göbek gitmeyecek :) Cok sagol canımoncelikle iyi dileklerin icin kocamaan bir amiin demek istiyorum :)
Estafurullah canim kendimce fikir verebilirim ancak. Bel fitigi icin egzersizler dediginde cok guzel hareketler goreceksin google da gorsellerde. Annemde de bel ve boyun fitigi var sayilarini az tutarak yapiyor doktoru onerdigi icin zorda olsa. Normalde 10 yapiyorsan 5 yap 2-3 yap ama illa ki yap agrilarina da cok iyi gelecektir. Gobek eritmek icin mutlaka belden destek aliniyor merkez bolgesi sonucta ama az az yapabilirsin her hareketi.
Yaa ne güzel bir plan Yeşimcim, o kadar iyi gelecek ki emin ol, hamile olsan bile hiiic yorgunluk hissetmeyeceksin oraların güzelligini görünceBen guveniyorum kendime acikcasi belki deli cesareti diyenler olacaktir ama... :) Esimde sagolsun guven ve destek verince bi cesaret hallettik herseyi :)
Yok canim tur sevmiyoruz kendimiz ozgurce gezmek istedik.
Ilk gun Istanbuldan Roma'ya. o gun otele yerlesme romayi gezmeyle gecer.
2.gun Roma antik kent gezisi+Vatikan
3.gun Romadan Floransaya (Floransa+Pisa)
4.gun-5.gun Venedik(Dogum gunume denk geliyor nasil heyecanliyim ve simdiden simarigim anlatamam:) )
6.gun Bologna
7.gun Bolognadan donus
Baktik cok yoruldum zorlandim aradan Pisa ve Floransayi cikartip direkt Venedik'e geceriz diye dusunduk.
Senin nasil gidiyor isler? Hamilelik nasil guzel anne :) ?
Sagol canımiyi yolculuklar cnm
Kız ne güzel program yapmışsın
Tur gibi. Ben de tek gezmeyi severim eşim tur tercih ediyor hep ama... :) Ama iyi olmuş gruba uyum sağlamak zor olur hamile olursan o dönem.
Doğumgünün de çok güzel geçecek.
Hamilelik iyi geçiyor bol bulantılı. Daha çok sabahları oluyor Allah'tan da gün içinde daha rahatım... Heyecanlıyız eşimle hep. :)
yesa canım ben hamileliği şubat ayı düşünüyordum ama bu aydan başladık bat tarihim 5 şubat onu değiştirirsen çok sevinirim bende beklemedeyim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
Vaay super yaa :) Ay hadi hayirlisi :)
selam kızlarr uzunn zamandır yazmıyorum ama takipteyim. listeye ekletmemiştim daha var zaman diye ama sanırım bu ay biz de bekleyişe geçiyoruz. beni de ekleyin listeye. yaş:28 2 yıllık evliyim bat 15 şubatbu arada liste nerede onu da kaçırmışım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kalmayi-planlayanlar-liste-paylasimi.891707/
liste burada canım
sadece ilk mesajdan düzenleme yapılabiliyor o yüzden liste için topiğimiz ayrı
Çok üzüldüm canımKIZLAR DÜN GECE İTİBAREN ADET OLDUM NE YAZİK BU AYDA OLMADI BİR SÜRE BEKLYCEM BEN ÖYLE KARA ALDIK EŞİMLE
KIZLAR DÜN GECE İTİBAREN ADET OLDUM NE YAZİK BU AYDA OLMADI BİR SÜRE BEKLYCEM BEN ÖYLE KARA ALDIK EŞİMLE
KIZLAR DÜN GECE İTİBAREN ADET OLDUM NE YAZİK BU AYDA OLMADI BİR SÜRE BEKLYCEM BEN ÖYLE KARA ALDIK EŞİMLE
İyi geceler arkadaşlar
Benim gibi rahmi kalp gibi olan varmı
Merhabalar canim. Hic duymamistim bir soruna yol aciyor muymus? Yoksa yapi meselesi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?