2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ah canım benim ya ileride ben de öyle olacagım kesin ama gercekten düsünmemek lazım, nasıl olur bilemiyorum inan ki... Kendini oyalayacak seyler bulmaya calıs, cünkü düsündükce strese gireceksin ve belki de olacagı varsa da stresten olmayacak

sorma canım ya düşünmemeye çalışıyorum ama 2 gün dayandım 3.gün yine düşünmeye başladım.çalışıyorum hatta boş vakitlerimde video falan izliyorum kafa dağıtayım diye ama bir bakıyorum yine düşünüyorum.Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın valla bu gidişle sıyırcaz

Yaa dusunme kuzuum demek kolay biliyorum. morordek inde dedigi gibi bizde belki boyle olcaz bikac ay sonra ama.... Stres yapmamak lazim ( Evde film izle gun icinde isle gucle vakit gecer zaten. Yuruyus konusunu ne yaptin sen onu soyle bakiim :)) ?

Y YESIMBOZ film deyince aklıma geldi, yeni bi diziye falan başlayabilirsin. Böyle aa acaba ne olacak diyerek bölümlerini peş peşe izlersin
Bol sezonlu olsun ki hemen bitmesin bi de

valla canım iş yerinde koşturmacada bile düşünüyorum nasıl beceriyorsam ki 2 gündür çok yoğun işler :)
ama bugünden itibaren fazla düşünmemeye çalışacağım inşallah. yürüyüş meselesi de kaldı dışarı çıkamıyorum çok soğuk canım ya

Y YESIMBOZ film deyince aklıma geldi, yeni bi diziye falan başlayabilirsin. Böyle aa acaba ne olacak diyerek bölümlerini peş peşe izlersin
Bol sezonlu olsun ki hemen bitmesin bi de
aa bak bu hiç aklıma gelmemişti canım çok sağol ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var çok sağolun valla iyiki burda sizlerle tanıştımda kafamı dağıtabiliyorum birazda olsa..

CANM SİTERS YAPMA OLACAĞI VARSA ZATEN OLUYOR BEN 5 AYDIR SİTRES YAPYORUM OLMUYOR BAK

kesin ben de böyle olurum bişeyi kafama taktıysam daha çıkmaz aklımdan.
Ama biraz uzaklaşmak gerekiyor stresten düşüncelerden. Burda geziyosan bile en azından gebelik sayfalarına pek girme.
Gir bdv ye günün şenlensin zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :)

CANM SİTERS YAPMA OLACAĞI VARSA ZATEN OLUYOR BEN 5 AYDIR SİTRES YAPYORUM OLMUYOR BAK
aynen canım takmayayım diyorum ama farkında olmadan aklıma geliyor

burada geziyorumda bdv de 2 3 yazı okuyorum sıkılıyorum yine gebelik konularına dönüyorum

aynen canım takmayayım diyorum ama farkında olmadan aklıma geliyor

burada geziyorumda bdv de 2 3 yazı okuyorum sıkılıyorum yine gebelik konularına dönüyorum
Aynen ya bende baska seyler bakyrm hop bir bakısım sitede gebelik muhabbetindeym

Kizlar bu arada esimle dusunduk tasindik Temmuzda Italyaya gitmeye kesin karar verdik oteller biletler hersey bu aksam alinacak. Cok cok heyecanliyim ne yaparim ne ederim bilmiyorum. Hala korunuyoruz ama ya o zaman hamile olursam ne yer ne icerim yanimda ne gotururum diye arastiriyorum vallaha Kuru gida olarak arada yemek icin biseyler atarim valize dedim kuruyemis, hurma falan.

iş yerinden izin alabiliyorsan ne güzel git gez canım allah bir şekilde yardım eder çok düşünme tadını çıkar :)

iş yerinden izin alabiliyorsan ne güzel git gez canım allah bir şekilde yardım eder çok düşünme tadını çıkar :)

Izin konusunda sorunumuz yok canim cok sukur. Mayis ya da Temmuzda gidebilecektik, esimin yegeninin sunneti var mayista o yuzden temmuzda gitmeye karar verdik. Hamilelik olursa diye ben cok arada kalmistim ama esim cok destekledi sagolsun. Bakalim neler olacak :) Kismet olurda o gunleri gorursek yazarim belki benim durumumdaki tatliskolara cesaret olur :)

Y YESIMBOZ olur bir şekilde canım takma kafana sonuçta sen düzenli spor yapıyorsun temmuzda hamileliğinin ileriki aylarında olsan da rahat rahat dolaşırsın bence

YA anlamadığım ben nede regili olmıyrum
Canım arkadaşım da olmuştu hiç bi sorun yoktu adet göremiyordu. Hamile olmayi çok istediği için vucut hormon salgiliyormus yalancı hamilelik gibi birsey olmus o yuzden adet olamiyormus.tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum ama çok kafaya takma kisacasim

Y YESIMBOZ olur bir şekilde canım takma kafana sonuçta sen düzenli spor yapıyorsun temmuzda hamileliğinin ileriki aylarında olsan da rahat rahat dolaşırsın bence

Insallah canim yaa. hemen olacagi da belli degil ama insan bu durumda her ihtimali dusunuyor iste. Hayirlisi olsun bakalim zaman ne gosterir bilinmez dedik. Mumkun oldugunca havaalanina gidecegimiz tren garlarina yakin oteller sectik. Eger halsiz olursam cok yorulursam Floransa & Pisayi aradan cikarip sadece Roma+Bologna+Venedik olacak kismetse.

Canım ekim annelerine bakıyorum 2015 ekim annesi tavsiye de bulunmuş hamileyim deyip tatil planlarınizi ertelemeyin demiş. Bi sorun olmaz bencede sen spor da yapiyormussun sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…