Ah canım benim ya ileride ben de öyle olacagım kesin ama gercekten düsünmemek lazım, nasıl olur bilemiyorum inan ki... Kendini oyalayacak seyler bulmaya calıs, cünkü düsündükce strese gireceksin ve belki de olacagı varsa da stresten olmayacakkızlar yardım edin bana
hafta sonu yumurtlama günümdü değerlendirdik ama şimdi günler geçmiyor ya günler geçmedikçe de sürekli aynı şeyi düşündüğümü fark ettim.sürekli olcak mı olmucak mı düşünür haldeyim.ne yapacağım bir akıl verin bana.
sorma canım ya düşünmemeye çalışıyorum ama 2 gün dayandım 3.gün yine düşünmeye başladım.çalışıyorum hatta boş vakitlerimde video falan izliyorum kafa dağıtayım diye ama bir bakıyorum yine düşünüyorum.Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın valla bu gidişle sıyırcazAh canım benim ya ileride ben de öyle olacagım kesin ama gercekten düsünmemek lazım, nasıl olur bilemiyorum inan ki... Kendini oyalayacak seyler bulmaya calıs, cünkü düsündükce strese gireceksin ve belki de olacagı varsa da stresten olmayacak
sorma canım ya düşünmemeye çalışıyorum ama 2 gün dayandım 3.gün yine düşünmeye başladım.çalışıyorum hatta boş vakitlerimde video falan izliyorum kafa dağıtayım diye ama bir bakıyorum yine düşünüyorum.Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın valla bu gidişle sıyırcaz
Y YESIMBOZ film deyince aklıma geldi, yeni bi diziye falan başlayabilirsin. Böyle aa acaba ne olacak diyerek bölümlerini peş peşe izlersinsorma canım ya düşünmemeye çalışıyorum ama 2 gün dayandım 3.gün yine düşünmeye başladım.çalışıyorum hatta boş vakitlerimde video falan izliyorum kafa dağıtayım diye ama bir bakıyorum yine düşünüyorum.Allah sonumuzu hayırlara çıkarsın valla bu gidişle sıyırcaz
valla canım iş yerinde koşturmacada bile düşünüyorum nasıl beceriyorsam ki 2 gündür çok yoğun işler :)Yaa dusunme kuzuum demek kolay biliyorum.morordek inde dedigi gibi bizde belki boyle olcaz bikac ay sonra ama.... Stres yapmamak lazim ( Evde film izle gun icinde isle gucle vakit gecer zaten. Yuruyus konusunu ne yaptin sen onu soyle bakiim :)) ?
aa bak bu hiç aklıma gelmemişti canım çok sağol
Evet canım o yüzden kesinlikle hamilelik öncesi hallet. Diş hekimine mutlaka hamile kalmak istedigini belirt ki alınması gerekiyorsa alsın, daha idare eder deyip sallamasın yani :)
CANM SİTERS YAPMA OLACAĞI VARSA ZATEN OLUYOR BEN 5 AYDIR SİTRES YAPYORUM OLMUYOR BAKkızlar yardım edin bana
hafta sonu yumurtlama günümdü değerlendirdik ama şimdi günler geçmiyor ya günler geçmedikçe de sürekli aynı şeyi düşündüğümü fark ettim.sürekli olcak mı olmucak mı düşünür haldeyim.ne yapacağım bir akıl verin bana.
kızlar yardım edin bana
aynen canım takmayayım diyorum ama farkında olmadan aklıma geliyorCANM SİTERS YAPMA OLACAĞI VARSA ZATEN OLUYOR BEN 5 AYDIR SİTRES YAPYORUM OLMUYOR BAK
burada geziyorumda bdv de 2 3 yazı okuyorum sıkılıyorum yine gebelik konularına dönüyorumkesin ben de böyle olurum bişeyi kafama taktıysam daha çıkmaz aklımdan.
Ama biraz uzaklaşmak gerekiyor stresten düşüncelerden. Burda geziyosan bile en azından gebelik sayfalarına pek girme.
Gir bdv ye günün şenlensin zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :)
Aynen ya bende baska seyler bakyrm hop bir bakısım sitede gebelik muhabbetindeymaynen canım takmayayım diyorum ama farkında olmadan aklıma geliyor
burada geziyorumda bdv de 2 3 yazı okuyorum sıkılıyorum yine gebelik konularına dönüyorum
iş yerinden izin alabiliyorsan ne güzel git gez canım allah bir şekilde yardım eder çok düşünme tadını çıkar :)Kizlar bu arada esimle dusunduk tasindik Temmuzda Italyaya gitmeye kesin karar verdik oteller biletler hersey bu aksam alinacak. Cok cok heyecanliyim ne yaparim ne ederim bilmiyorum. Hala korunuyoruz ama ya o zaman hamile olursam ne yer ne icerim yanimda ne gotururum diye arastiriyorum vallahaKuru gida olarak arada yemek icin biseyler atarim valize dedim kuruyemis, hurma falan.
iş yerinden izin alabiliyorsan ne güzel git gez canım allah bir şekilde yardım eder çok düşünme tadını çıkar :)
Canım arkadaşım da olmuştu hiç bi sorun yoktu adet göremiyordu. Hamile olmayi çok istediği için vucut hormon salgiliyormus yalancı hamilelik gibi birsey olmus o yuzden adet olamiyormus.tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum ama çok kafaya takma kisacasimYA anlamadığım ben nede regili olmıyrum
Canım ekim annelerine bakıyorum 2015 ekim annesi tavsiye de bulunmuş hamileyim deyip tatil planlarınizi ertelemeyin demiş. Bi sorun olmaz bencede sen spor da yapiyormussun sürekli.Izin konusunda sorunumuz yok canim cok sukur. Mayis ya da Temmuzda gidebilecektik, esimin yegeninin sunneti var mayista o yuzden temmuzda gitmeye karar verdik. Hamilelik olursa diye ben cok arada kalmistim ama esim cok destekledi sagolsun. Bakalim neler olacak :) Kismet olurda o gunleri gorursek yazarim belki benim durumumdaki tatliskolara cesaret olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?