günaydın kızlar bugün biraz moralim bozuk
sabah dayanamadım test yaptım ve negatif tabiki de.zaten adetime daha 10 gün var.
bu tiroit ilaçları hep düşündürüyo beni olcak mı olmucak mı diye.gerçi endokrin doktoru da kadın doğum doktoru da bununla ilgili kötü bir şey demedi olmaz hamile kalamazsın diye ama bu ay ilk deneme insan hem sabırsızlanıyo hem merak ediyo hemde bekledikçe aklına kötü kötü düşünceler geliyo
size içimi döküp biraz rahatlamak istedim
bana da çıkmaz gibi geliyo canım işte ne bileyim dayanamadım ama kendi canımı sıktım sabah sabahCanimm bilmedigimden soruyorum
Hamile olsan 10 gün önce çıkar mı ki yaa
Anlıyorum heyecan ve heves var ama sadece moral bozuyor 10 gün önceden yapmak bence
sabah dayanamadım test yaptım ve negatif tabiki de.zaten adetime daha 10 gün var.
bu tiroit ilaçları hep düşündürüyo beni olcak mı olmucak mı diye.gerçi endokrin doktoru da kadın doğum doktoru da bununla ilgili kötü bir şey demedi olmaz hamile kalamazsın diye ama bu ay ilk deneme insan hem sabırsızlanıyo hem merak ediyo hemde bekledikçe aklına kötü kötü düşünceler geliyo
biliyorum canım stres yapmamak lazım ama bekledikçe düşünüyor insanBiraz sabır.. aklımızdan çıkmıyor çocuk düşüncesi biliyorum bu kadar stres zarar..
10 gün çok erken test için.biraz bekle canım
biliyorum canım stres yapmamak lazım ama bekledikçe düşünüyor insanbu tiroit konusu beni çok düşündürüyor
bı arkadasımın oyleydı ve dogum yaptı ancak 2 cocuktan once amelıyat olması gerekıyor sezeryan gıbı sanırım rrahım duzeltılecekmısYapı meselesiymiş cnm
Bazı kadınların kalp gibiymiş
Bazen düşük olabiliyormuş
hiç bebekle ilgili bir şeyler bakmak aklıma gelmedi.bir ara battaniye modelleri falan baktım sözde yapacaktım ama daha ortada bir şey yok sonra yaparım dedim sadece bakmakla kaldıBekleme araştırma yap ben daha olmayan çocuğuma neler bakıyorum neler. İşte park yatak nasıl olmalı, bebek arabası nasıl seçilmeli, ne oyuncak almalıyım.. :) eğer bebek fikrinden ayrı kalamıyosan bile bebekle ilgili bişeyler araştır bana iyi geliyor, bakarken mutlu oluyorum :)
aynen canım sizi dinleyip düşünmemeye çalışıyorum ama ilk deneme diye mi bilmiyorum aşırı kafama takılıyorCnm sıkma canını ılk denemede olmamaması normal
Değilsen bile .
İnan stres çok etkiliyor insanı. elinden geldiği kadar düşünmemeye çalış.
Ben diyorumki belki stres yapmasaymışım ilk ay hamile kalırmışım.
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder bize inş
Burda hep destek olacağız birbirimize cnm tmm mı sıkma canını
Hem sadece sen değilsin ya bir sürü insan var bizim gibi
aynen canım hayırlısı olsun diyip düşünmemek lazım ama yalnızlıktan herhalde kendimi hep düşünürken buluyorumGunaydin tatliim. Ya cok erken ama canim benim yapma etme biraz sabirVarsa da yoksa da kasmayalim kendimizi boyle
günaydın canım evet sabırsızlanmak normal.ama sakin olmaya calış.akışına bırak.kafa dağıtacak seyler yap demiştik sanagünaydın kızlar bugün biraz moralim bozuk
bı arkadasımın oyleydı ve dogum yaptı ancak 2 cocuktan once amelıyat olması gerekıyor sezeryan gıbı sanırım rrahım duzeltılecekmıs
aynen canım bende stres yapmak istemiyorum ama iş yerinde arada aklıma geliyor istemesemde.bende bir şeylerle oyalanmayı düşündüm evde puzzle başladım bir kenarda bekliyor kanaviçem var yarım bir kenarda bekliyor 10a yakın kitap var okunmayı bekliyorgünaydın canım evet sabırsızlanmak normal.ama sakin olmaya calış.akışına bırak.kafa dağıtacak seyler yap demiştik sana
kitap oku,örgü yap,hobi bul bi meşgalen olsun yani.ben bi arkadaşımla konuştum oyalayacak seyler yapacaz kafa dapıtmak için.benim ilk denemem de olmadı ikinci aya kafam daha rahat girmek istiyorum stres yapmak istemiyorum mesela ondan oyalayacağım kendimi
84 busra canım durumlar nedir ?
walla düşünmyorum artk istedikce olmuyor çünküCanim gunaydin. Bi sure ertelemek yerine dusunmesen? Kendini strese sokmasan daha iyi olmaz mi
walla düşünmyorum artk istedikce olmuyor çünkü
çok zor cok sitres yaptm artk braz zaman bırkcmIstemek baska surekli dusunmek baska tatlim. Tahmin edebiliyorum belki bende ayni durumda olcam Mart ayinda ama sabret ne olur. Birseyi cok soyleyince olacagina inanmiyorum ben. En buyuk dusmanimiz stres baska hicbirsey degil. Rahat olup askla mutlu olup olursa hayirlisi demek lazim. Zor cok zor biliyorum ama stres bizi bitirir zamanla hevesi de alir
Moralini bozma testi çok erken yapmış. Test yapmak için en erken adet gününü beklemek gerekiyor.günaydın kızlar bugün biraz moralim bozuk
doğru söylüyorsun canım sabırsızım ne yapayım :)Moralini bozma testi çok erken yapmış. Test yapmak için en erken adet gününü beklemek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?