2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

off ne cabuk ve boş gecti ya hastalıktan kurtulamadım ki

Biz birkaç gün tatİle gittik kafa dağıtmaya çok iyi geldi. Şimdi bu Haftaiçi anneler gelecek kısmetse, evde dinlenmeye ayırdım bu haftayı. Neyse ki ikinci dönem daha rahat geçiyor :)

Kizlar lutfen yardim edin.wu an reglimin 21.gunundeyim. Reglin 20ve 21.gunlerinde vucut isim 37.1-37. Bu ovulasyonun gitdiyinin habercisimi,yoksa hamilelikmi?

Kızlar bugün bat ana hala olmadım öğlen idrar testi negatif çıktı.Goguslerim sizliyor midem gaz dolu 1 haftadir.hamile miyim değil miyim offf

Biz birkaç gün tatİle gittik kafa dağıtmaya çok iyi geldi. Şimdi bu Haftaiçi anneler gelecek kısmetse, evde dinlenmeye ayırdım bu haftayı. Neyse ki ikinci dönem daha rahat geçiyor :)
yaa ilk hafta hep hastane hastalıkla gectı bu hafta gıdecektık memlekete havalar kötuymuş sanırım gıtmeycez.ikinci dönem bana da kısa geliyor hızlı gecıyor sankı.bir de bebiş olursa daha hızlı mı gecer acaba:)

İnşallah:)

Geçmiş olsun cnm bende 1 kez kürtaj oldum
Rabbim bir daha yaşatmasın inş

Neden araştırıldımı
Merhaba sanada çok geçmiş olsun canım, benim ilki 10 haftalıktı ozaman kürtaj olduğumda kendi cabalarimla araştırdım. Eşime de bakıldı. Kayda değer çok bişey çıkmadı. Sadece kan pıhtılaşma sinda 1 tane gende heterezigot mutasyon var.oda toplumun %60 ında varmış. Ancak kaç Dr a gittiysem çok azı sadece corasprin kullanmami söyledi. Hiçbiri iğne onermedi. Ancak geçen aralıkta tekrar hamile kaldım. Dr. İzin verdi iğne bile kullandım. Ancak bhcg düzenli artmadigi için 6.haftada düşürdüm. Çok uzun yazdım ama son gittiğim Prof. 3 dusuge kadar normal sonrasında birsey var demektir dedi. Bizle alakası olmadığını yumurta ve Sperm birlesirken birsey olabileceğini söyledi. açıkçası igneye ihtiyacım olmadığını gördüm. Bundan sonrası allahtan. . . senin araştırıldımı cnm. ?
Tbrk cnm sen ovulasyon testi ile hamile bölümde tanıyorum orda okumuştum yazılarını çok sevindim
Sağol canım ovulasyon testine devam sen ne alemdesin? Bu sefer totem bile yaptım ben :)

Kızlar ya ben sistit oldum 1 haftadır ilaç kullanıyorum. Adetime son 1 hafta var etkilerimi sizce. Ayrıca bu sistit sizede oluyormu ya ne biçim bişey bu böyle uffffff ayrıca kanlı sistitti allahım kimseye yaşatmasın başına gelen varmı?

Canimm maydonoz kaynatip ic hamile degilsen geciriyo yada kaynatip buharina oturr soguduktan sonrada o suyla malum bolgeyi yika cok iyi geliyoi

Tatlım geçmiş olsun bende evliligimin ilk yılında çok sık yasamistim. Sonra esimle birlikte ilaç kullanınca tamamen geçmişti. İnş ilaçları içince geçer, enfeksiyon olunca hamilelikte problem oluyor.
Canım bol su iç, iç çamaşırını devamli değiştir, ıslak kalmasın. Ben o ara 90 derecede yikiyordum çamaşırları, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…