2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin. Dikkat et kendine.

Oyyy super yaaa :)) Tebrikler tatliiiim allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Bir tane daha annemiz var desenee :)

uf çok sinirliyim o kadar bekledim çalışma yapacağımız zaman eşimin görevi çıktı.
1 hafta yok. ovulasyon falan yalan oldu. ne olur artık bu ay bilemiyorum
Eşim cok fazla goreve gıttı geldı benımde ovulasyon tarıhlerım bosa cıkmıstı hep ama hamıleyım yanı cokta onemlı degıl sanıyorum

Eşim cok fazla goreve gıttı geldı benımde ovulasyon tarıhlerım bosa cıkmıstı hep ama hamıleyım yanı cokta onemlı degıl sanıyorum
Hayırlı olsun kızlar:) sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Evet kisiden kisiye gore degisebiliyor bu tarihler,kaldi ki birlikte olduktan sonra icerde yasama suresi de var spermin. Bu yuzden en onemli sey stres yapmamak sabirli olmak bence.

Ay insallah yaa hayirlisi bakalim:) Bugun esimin teyzesi yemege davet etti kesin bebek sorulari gelecek En son 2-3 ay once gordugune bi daha ki gorusumde 3 kisi olun yakisir diyodu tatliskom
ay o banada oluyor bazıları çok abartyor da takma hersey yolunda gibi davran daha genciz stemyoruz falan evliğimizin tadın çıkarcaz ben genelde böyle dyrm :)

ay o banada oluyor bazıları çok abartyor da takma hersey yolunda gibi davran daha genciz stemyoruz falan evliğimizin tadın çıkarcaz ben genelde böyle dyrm :)

Yaaa sorma dun bi de bi kuzenin hamile oldugunu ogrendik Allahim bir bebek muhabbeti gecti ki anlatamam :) Sorunca biz boyle iyiyiz simdilik teyze hayirlisi olsun Allah isteyen herkese versin dedim esimden kocaman bi amiiiin gelince bi kahkaha patladi
Ay icim icimi yiyor ne yalan soyleyeyim istiyorum yeaaa

aynen am istediğin söyledğinde aaaa ne gerek var cocuk sorumluk çok gençsiniz boşversenize ayy bunlarda olsun sizi görcem lafların duyorsun o yuzden akraba cevresin asla mutlu edemesin hep bisey bulunur

aynen am istediğin söyledğinde aaaa ne gerek var cocuk sorumluk çok gençsiniz boşversenize ayy bunlarda olsun sizi görcem lafların duyorsun o yuzden akraba cevresin asla mutlu edemesin hep bisey bulunur

Acikcasi herkes icin oyle bence. Mesela benim de esimin de anne babasi cok istiyor artik soylemeye de basladilar ama is cevrem 'amaan ne gerek var gezer tozarim' kafasinda. Bence insanin bakis acisina bagli tamamen, bebekle nerelere giden cani isteyince gezen insanlar taniyorum. Konu tamamen icindeki his, hazir olup olmamak, isteyip istememek. Simdi istiyoruz desen bi ton laf ama 'hamileyim' dediginde anca 'hayirli olsun' demek duser Haklisin

tebrik ederim tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

aynen öyle hazırım ama bebiş beklycez zamı var demek ki herseyin

Kızlar merhaba
Testler silikleşmeye başladı. İnşallah tutmuştur da hamile kalabilirim. 1 Şubat 02:00 ve 2 Şubat 10:00 ilişki saatleri. ÇAtlama tam arada gibi.

Eklentiler

• 20160202_114902.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 31
tebrik ederim canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…