Güzelim bir kaç gündür net bişey yoktu bugün doktora gittim ve bende 4 haftalık hamileyimancak Fırsat bulup yazdım inanılmaz değişik duygular içindeyim kızlar sizler için bol bol dua edicem allahım hayırlısıyla hepinize nasip etsin dilerim
Güzelim bir kaç gündür net bişey yoktu bugün doktora gittim ve bende 4 haftalık hamileyimancak Fırsat bulup yazdım inanılmaz değişik duygular içindeyim kızlar sizler için bol bol dua edicem allahım hayırlısıyla hepinize nasip etsin dilerim
Eşim cok fazla goreve gıttı geldı benımde ovulasyon tarıhlerım bosa cıkmıstı hep ama hamıleyım yanı cokta onemlı degıl sanıyorumuf çok sinirliyim o kadar bekledim çalışma yapacağımız zaman eşimin görevi çıktı.
1 hafta yok. ovulasyon falan yalan oldu. ne olur artık bu ay bilemiyorum
Hayırlı olsun kızlar:) sağlıkla kucağımıza alalım inşallahEşim cok fazla goreve gıttı geldı benımde ovulasyon tarıhlerım bosa cıkmıstı hep ama hamıleyım yanı cokta onemlı degıl sanıyorum
Eşim cok fazla goreve gıttı geldı benımde ovulasyon tarıhlerım bosa cıkmıstı hep ama hamıleyım yanı cokta onemlı degıl sanıyorum
ay o banada oluyor bazıları çok abartyor da takma hersey yolunda gibi davran daha genciz stemyoruz falan evliğimizin tadın çıkarcaz ben genelde böyle dyrm :)Ay insallah yaa hayirlisi bakalim:) Bugun esimin teyzesi yemege davet etti kesin bebek sorulari gelecekEn son 2-3 ay once gordugune bi daha ki gorusumde 3 kisi olun yakisir diyodu tatliskom
ay o banada oluyor bazıları çok abartyor da takma hersey yolunda gibi davran daha genciz stemyoruz falan evliğimizin tadın çıkarcaz ben genelde böyle dyrm :)
aynen am istediğin söyledğinde aaaa ne gerek var cocuk sorumluk çok gençsiniz boşversenize ayy bunlarda olsun sizi görcem lafların duyorsun o yuzden akraba cevresin asla mutlu edemesin hep bisey bulunurYaaa sorma dun bi de bi kuzenin hamile oldugunu ogrendik Allahim bir bebek muhabbeti gecti ki anlatamam :) Sorunca biz boyle iyiyiz simdilik teyze hayirlisi olsun Allah isteyen herkese versin dedim esimden kocaman bi amiiiin gelince bi kahkaha patladi
Ay icim icimi yiyor ne yalan soyleyeyim istiyorum yeaaa
Eşim cok fazla goreve gıttı geldı benımde ovulasyon tarıhlerım bosa cıkmıstı hep ama hamıleyım yanı cokta onemlı degıl sanıyorum
aynen am istediğin söyledğinde aaaa ne gerek var cocuk sorumluk çok gençsiniz boşversenize ayy bunlarda olsun sizi görcem lafların duyorsun o yuzden akraba cevresin asla mutlu edemesin hep bisey bulunur
tebrik ederim tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşallahGüzelim bir kaç gündür net bişey yoktu bugün doktora gittim ve bende 4 haftalık hamileyimancak Fırsat bulup yazdım inanılmaz değişik duygular içindeyim kızlar sizler için bol bol dua edicem allahım hayırlısıyla hepinize nasip etsin dilerim
aynen öyle hazırım ama bebiş beklycez zamı var demek ki herseyinAcikcasi herkes icin oyle bence. Mesela benim de esimin de anne babasi cok istiyor artik soylemeye de basladilar ama is cevrem 'amaan ne gerek var gezer tozarim' kafasinda. Bence insanin bakis acisina bagli tamamen, bebekle nerelere giden cani isteyince gezen insanlar taniyorum. Konu tamamen icindeki his, hazir olup olmamak, isteyip istememek. Simdi istiyoruz desen bi ton laf ama 'hamileyim' dediginde anca 'hayirli olsun' demek duserHaklisin
Kızlar merhaba
Testler silikleşmeye başladı. İnşallah tutmuştur da hamile kalabilirim. 1 Şubat 02:00 ve 2 Şubat 10:00 ilişki saatleri. ÇAtlama tam arada gibi.
ne bilim ya gelse artık karnım sis dün agrım vardı gelecek sandim gelmediCnm bana gelen giden yok dahada erken degilmi
tebrik ederim canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsinGüzelim bir kaç gündür net bişey yoktu bugün doktora gittim ve bende 4 haftalık hamileyimancak Fırsat bulup yazdım inanılmaz değişik duygular içindeyim kızlar sizler için bol bol dua edicem allahım hayırlısıyla hepinize nasip etsin dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?