dayanamadım ne yapayım :)Sen gene cok varken yapmıssın
olur baksana oluyormus yanı bende ınanamadım
Sabret ınsallah senı 2016 ekım annelerınde beklıcez canımdayanamadım ne yapayım :)
inaşallah canım inşallah ayyy nasıl heyecanlandım anlatamam.Sabret ınsallah senı 2016 ekım annelerınde beklıcez canım
Test yaptım dr aksam gıdıcem ama oldu bu ıs ınsallah dogru olmustur :)
Valal degısık hıc bısı hıssedemedım takvım uygulamasındakı gunlerede uyamadım esım sureklı goreve gıdıp durdu 6 kere ılıskı oldu zaten yumurtlama donemı basında ve sonunda var sadece . sadece uykuya meyılım var aksam 9 da uyusam dıye bakıyorum o kadar ama onuda hıc yormamıstım.inaşallah canım inşallah ayyy nasıl heyecanlandım anlatamam.
eee anlatsana hiç bir şeyler hissettin mi kendinde yada bir değişiklik oldu mu hissettin mi?
sagol canım cok tesekkur ederımHayirli ugurlu olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah canim tebrik ederiim :)
haklısın canım sen anlatırken bile heycanlandım hemen bakıyorum bende teşekkürler :)
Valal degısık hıc bısı hıssedemedım takvım uygulamasındakı gunlerede uyamadım esım sureklı goreve gıdıp durdu 6 kere ılıskı oldu zaten yumurtlama donemı basında ve sonunda var sadece . sadece uykuya meyılım var aksam 9 da uyusam dıye bakıyorum o kadar ama onuda hıc yormamıstım.
sagol canım cok tesekkur ederım
buarada blogcuanneyı bende ıg takıp edıyorum , 3. cocugunu dogurdugunda heh dedım kesınlıkle korunmayı bırakmalıyım
cok tatlılar
valla darısı başımıza inşallah canım tekrar tebrik ederim bakalım 1 hafta sonra neler olacakValal degısık hıc bısı hıssedemedım takvım uygulamasındakı gunlerede uyamadım esım sureklı goreve gıdıp durdu 6 kere ılıskı oldu zaten yumurtlama donemı basında ve sonunda var sadece . sadece uykuya meyılım var aksam 9 da uyusam dıye bakıyorum o kadar ama onuda hıc yormamıstım.
sagol canım cok tesekkur ederım
buarada blogcuanneyı bende ıg takıp edıyorum , 3. cocugunu dogurdugunda heh dedım kesınlıkle korunmayı bırakmalıyım
cok tatlılar
Hamileyim
Kızlar ovulasyon testleri koyulaştı. Sizce ne zaman yumurtlama gerçekleşir? Dün gece 2'de ilişki oldu. Ne zaman olmalı bu gece mi yarın mı sizce?
HADİ YA BEN ÖYLE OKUDUM İÇMDE ÖYLE GEÇTİ İNŞŞKizAllah mi soyletti durBen henuz hamile degiliiim :)))
SLDIĞIN OVİLASYON TESTİNDE KULANIM SEKİLERİN OKU CANIM ORDA ADET DÜZENİ GÖRE ADETİN İLK GÜNDE KAÇ GÜN SAYACAĞIN YAZIYORkızlar ovulasyon testinden aldım da ne zaman uygulamak lazım testi.adetin ilk gününden sayıyp kaçıncı gün baslayalım
HADİ YA BEN ÖYLE OKUDUM İÇMDE ÖYLE GEÇTİ İNŞŞ
Olucak inş hayırlısyla hepimiz kucağına gelicek bebişlerYok tatliiim ama cok tesekkur ederiiim.
Olucak inş hayırlısyla hepimiz kucağına gelicek bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?