2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

inaşallah canım inşallah ayyy nasıl heyecanlandım anlatamam.
eee anlatsana hiç bir şeyler hissettin mi kendinde yada bir değişiklik oldu mu hissettin mi?
Valal degısık hıc bısı hıssedemedım takvım uygulamasındakı gunlerede uyamadım esım sureklı goreve gıdıp durdu 6 kere ılıskı oldu zaten yumurtlama donemı basında ve sonunda var sadece . sadece uykuya meyılım var aksam 9 da uyusam dıye bakıyorum o kadar ama onuda hıc yormamıstım.
Hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah canim tebrik ederiim :)
sagol canım cok tesekkur ederım
buarada blogcuanneyı bende ıg takıp edıyorum , 3. cocugunu dogurdugunda heh dedım kesınlıkle korunmayı bırakmalıyım
cok tatlılar

Coook guzeller yaa dunyalar sekeri hepsi:) eee anne pozitif,enerjik,guclu cocuklarda musmutlu :) Cok iyi etmissin tatlim.

valla darısı başımıza inşallah canım tekrar tebrik ederim bakalım 1 hafta sonra neler olacak

Kızlar ovulasyon testleri koyulaştı. Sizce ne zaman yumurtlama gerçekleşir? Dün gece 2'de ilişki oldu. Ne zaman olmalı bu gece mi yarın mı sizce?

Eklentiler

• ovuuu.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 2.877
  • ovuuuu.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 358
uf çok sinirliyim o kadar bekledim çalışma yapacağımız zaman eşimin görevi çıktı.
1 hafta yok. ovulasyon falan yalan oldu. ne olur artık bu ay bilemiyorum

kızlar ovulasyon testinden aldım da ne zaman uygulamak lazım testi.adetin ilk gününden sayıyp kaçıncı gün baslayalım

kızlar ovulasyon testinden aldım da ne zaman uygulamak lazım testi.adetin ilk gününden sayıyp kaçıncı gün baslayalım

SLDIĞIN OVİLASYON TESTİNDE KULANIM SEKİLERİN OKU CANIM ORDA ADET DÜZENİ GÖRE ADETİN İLK GÜNDE KAÇ GÜN SAYACAĞIN YAZIYOR

Olucak inş hayırlısyla hepimiz kucağına gelicek bebişler

Ay insallah yaa hayirlisi bakalim:) Bugun esimin teyzesi yemege davet etti kesin bebek sorulari gelecek En son 2-3 ay once gordugune bi daha ki gorusumde 3 kisi olun yakisir diyodu tatliskom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…