2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kızlar daha 4 haftalık hamileyim ama bir hafta öncesine kadar en ufak bir belirtiyi arar haldeydim acaba bu ay var mı diye. Anne adayı çok değerli arkadaşlarım her hamileliğin belirtileri farklı olsa da ben internet üzerinden çok fazla erken gebelik belirtisini yazan kişi aradım. o yüzden şimdi sizlere neler yaşadığımı kısaca yazmak istiyorum. Belki ufacık bile olsa yardımım dokunur.
Öncelikle adetim gecikinceye kadar adet ağrılarımı ve belirtilerimi yaşadım kızlar. Bunun dışında uykuyu çok seven bi insandım ben ama aslında bu uyku belirtisi dedikleri ciddi bir halsizlik kafayı yataktan kaldıramama şeklinde oldu bende. Adet günümden bir gün önce ve adet günümde çok silik bir kahverengi akıntım geldi. Hatta adet oldum diye bi sinir bozukluğu yaşadım baya gereksiz bir ağlama içine girdim kendimi durduramadım.
Benim belirtilerim bu şekilde oldu aslında adet gecikmesine kadar anlamının sanırım imkanı yok. Birde kızlar ben her ay womanlog uygulamasıyla ovülasyon günlerimi takip ettim ve o günleri değerlendirdik özellikle hamile kaldığım ay. İdrar testinde silik çizgi sonucunu alan arkadaşlar muhtemelen Hcg değeriniz şuan çok düşüktür ama kan testini yaptırmayı ihmal etmeyin. Arkadaşlar benim durumum bu şekilde oldu umarım herhangi birinize ufacıkta olsa bi katkım olur. Bu konu altında büyük bir enerji olduğuna inanıyorum ben çünkü herkes yürekten ve kalpten birbiri için en güzel Dilek'leri iletiyor. O yüzden sakın umutsuzluğa kapılmayın ve bol bol dua edin bende isteyen ve hamile olan tüm arkadaşlara bebeklerine kavuşması için dua edicem kızlar iyi dikleriniz için çok teşekkürler. Güzel haberlerinizi en kısa zamanda bekliyorum

Sağol canım hayırlısı bakalım üzülmek için baya erken aslında ama çevre baskısı da bu hale getiriyor insanı :) neyse kısmet :)
yarimkalbim canım inşallah vardır bebiş sağlıkla kucağına alırsın umarım :)

amin canım inşallah darısı isteyen herkezin başına inşallah

Ne tatli ne icten yazmissin yaa icime isledi inan. O cok guzel ve heyecanli zamanlarini paylastigin icin cok tesekkurler canim. Insallah saglikla, huzurla kucaginda olur bebegin en hayirli en guzel zamanda.

Yaa cevreyi bosverin canim benim. Alt komsumla her karsilastigimda 'bebek yapin kizim, evladiniz olsun bitane sonra isterseniz yine korunun' diyo saka gibi... Tamam kotu niyetinden degil ama insanlarimiz neden bu kadar merakli anlamiyorum. Belki hic istemiyorum,belki bebegim olmuyo,belki birimizde sorun var,belki hamileyim ama soylemek istemiyorum yani kisacasi 3.kisiye ne benim hayatimdan hele ki bu konuda.
En yakin arkadaslarimin ikisinin de bebegi oldu onlarda essiz bi duygu, kesinlikle bekleme yap deyip duruyor. O yuzden ben artik duymamaya calisiyorum. Son 2-3 aydir 'hayirlisi,kismet,bakalim,insallah' en sevdigim joker kelimelerim, yapistir gitsin herseye uyuyor
Birak ne elalem canini sikip strese soksun seni ne de milletin baskisindan cocuk yap. Bizim ve eslerimizin karari bu ama agirlikli olarak kadinin karari :)

Ne tatli ne icten yazmissin yaa icime isledi inan. O cok guzel ve heyecanli zamanlarini paylastigin icin cok tesekkurler canim. Insallah saglikla, huzurla kucaginda olur bebegin en hayirli en guzel zamanda.

Canım çok teşekkürler inşallah sizlerinde güzel haberlerini kısa Zaman'da alırız. Dualarım sizinle olucak

Cnm tebrikler çok sevindim.

Rabbim tamamına erdirsininş

Haklısın canım boşvermeye çalışıyorum ama olmuyor biz eşimin memleketinde yaşıyoruz görevi gereği,memur eşim,anne babamız uzakta sülale çok kalabalık 1,5 yıl oldu diye nerdeyse 'çocukları olmuyo' diyecekler Allah korusun.En ufağından en büyüğüne herkes soruyor, terslesem ayıp olcak mesele kv ye gidecek. Kv ayrı bir dert bir gün bile rahat bırakmıyor bebeğiniz olmadan size gelmem, hadi ne tembelsiniz kızım şöyle böyle off... Yahu ben gurbetteyim zaten ancak evliliğim düzene girdi,diş tedavim vardı yeni bitti diyorum, o kadar uzun diş tedavisi olmaz bilmemne.Valla bu ay çok gerildim ilk denemeydi ama olsa da hepsine söylesem hamileyim desem bizi rahat bıraksalar diye.. Kendim de çok istiyorum ama bu acelecilik onların saçma davranışlarından bıkmamdan kaynaklanıyor.Bugün adet olunca ağladım bi ton ben daha ne kadar açıklama yapayım dedim.Neyse hayırlısı demiştik bu ay hayırlı değildi demek ki.Allah sağlıkla nasip etsin, bir daha bu kadar takmıycam hatta üstüme gelirlerse cevap vermeyi düşünüyorum anlamıyorlar yoksa canım ya

Ayy canım allah sabır versin ne dusuncesizlermis büyükler. Senin bebeğin olmaması gibi bi sorunun yok ama olabilirdi de kim ister ki bebeği olmasın. Bu kadar baskı yapıp strese sokmaları daha olumsuz etkiler hamile kalmani zorlaştırir. Sen bu tür şeyleri kafana takma.kaderimız de ne varsa onu yaşıyoruz. Sağlıklı olsun ne zaman olursa o zaman olsun. İlk hamileligimde ilk ay olmadı ama 2. Ayda denememizde hamile kaldım doğum kontrol hapıni bıraktıktan sonra hem de. Hap kullanırken ne kadar korkutmuslardi. Hap kullananlar hemen hamile kalamiyormus diye çok şükür hiç sorun yaşamadım. İlk ay gerilmistim biraz ama sonra da daha 1 yıllık evliyim olursa olur olmazsa da gezer tozariz.sonrasında hemen hamile kaldım. Sende bunları düşün başkaları ne der ne konuşur unut onları. Soranlara da nasip kısmet de geçiştir.

Amin canım ya sağol desteğin için,bende 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım 6 ay önce de bıraktım dediğin gibi korktuğum için.Ben nişanlıyken kv uyardı işte sakın o haplardan felan kullanma kaç kez söyledi yinede kullandım şimdi duysa onu da başıma bela edecek bak senin suçun diye.Yani ben de çok insan gördüm hap kullanıp hamile kalan.Bu iş nasip.Bende şu an daha rahatım. Diyorum ki demek ki hazır değildik olmadı, bu sürede daha çok araştırma yaparım kendimi geliştiririm çocuk gelişim kitapları alırım belki.İnşallah bebiş de fazla bekletmeden gelir.Sabah çok üzülmüştüm şimdi bakıyorum ne sıkıntılar var bunu büyütmek şükürsüzlük olur.Canımı sıkanları duymazdan gelicem elimden geldiğince.İçimi rahatlattın kuzum ya çok sağol

Kiyamam yaa zor durum ama insanlarin bu anlayissizligi gercekten cileden cikartiyor. Allah sabir versin canim bir de hayirli zamanda saglikli bi bebek :)

Günaydınn kızlar
benim yine aklıma takılan bişey var
haftaya 20lik dişimi çektiricem çektirdikten 2 gün sonra da çalışmalara başlamış olucaz.
Şimdi orda yaptırdığım işlem iğne vs. etkiler mi ? daha calısmaya baslamamıs olucaz ama
Sacmalıyor muyum acaba her şeyi düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…