2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Gunaydin herkese guzel bi gun olsun yepyeni guzel haberler alalim. Ruzgardan midir bilmem ciddi bir bas agrim ve uykusuzluk halim var gecse de eski enerjime donsem bi an once :) Bu arada Mart basinda yumurtlama donemim tamda esimin izinli oldugu zamana denk geldi dun caktirmadim ona ama baya sevindim dogrusu

hadi inş bnmde adetim bitt ama sol yumurtalğmda batma var

Hayirlisi bakalim ama ne yalan soyleyetim ilk 2 ay icinde olacakmis gibi hissetmiyorum. Yani o kadar cabuk olmaz gibi geliyo. yumurtlama agrisi olabilir mi? Bende cok net hissediliyorda oyle olabilir belki.

canım üzme kendini senin bu yazdıklarının aynısını bu ay bende yaşadım normalde ayın 5 inde olmam gerekirken bende 2 sinde oldum ve çok şiddetli bir şekilde kanamam ve sancılarım oluyor bir daha ki aya inşallah

Hayirlisi bakalim ama ne yalan soyleyetim ilk 2 ay icinde olacakmis gibi hissetmiyorum. Yani o kadar cabuk olmaz gibi geliyo. yumurtlama agrisi olabilir mi? Bende cok net hissediliyorda oyle olabilir belki.
anlamadım walla ben ne agrısı ama bende artk 7 ay oldu evleni rahim birazz daha iyi olur bebiş için diye düşünüyorum

allah daha iyi etsin kızlar yarın akadam eşime supriz yapacam güzel bir aksam yemeği her taraf mumlar dizcem bir yadan eski günlerimizden kalan resimler en sevdiğimiz müzik cakcak çokmu sacama olur?

Niye sacma olsun caniim bence gayet guzel olur. Ben bayilirim evde basbasa mumlu yemeklereee :) Cok guzel dusunmussun.

merhaba konunuzu takip ediyorum arada ama görünce benimde gözüme çarptı. aslında tam olarak çocuk düşünmesek de içten içe istiyoruz. haftaya 8. ayımız bitecek. 30 yaşındayım artık denesek mi dedik ama emin olamadık. geçtiğimiz ay 1-2 şüpheli ilişki oldu ama yumurtlama döneminde değildi. adet oldum zaten tam gününde ama 2 günde bitti. normalde 4 gün falan sürerdi. hatta bittikten 3 gün sonra yoğun bir kahverengi akıntım geldi saçma biliyorum ama aynı dediğin gibi sol kasığımda o günden beri batma var ve yumurtlama dönemi harici bu batma hiç olmuyordu. mide bulantım baş dönmem de olunca acaba mı demeye başladım. belkide psikolojiktir bilemiyorum olursa nasip diyorum ama bilemedim. daha da bat'a 21 gün var. testte de çıkmaz. seninde bu belirtiyi görünce fikir almak istedim.

dimi aynen ya genelde kadınlar değil erkeler yapar ama benm kocam biraz romantik değil öğretmiş olurum

Olsun kuzum bazen is guc derken hic aklina gelmiyor insanin. Kadini erkegi yok bu isin ne guzel dusunmussun yapmissin onun da daha cok gelir aklina artik :)

bence bir evde test yap olabilir neden olmasın benm ablam adet gördükten sonra gebeliği beli oldu bence evde ap bir test sonra çıkmasa üzülme adet gecikmesin bekle ama var gibi dediğne göre

Olsun kuzum bazen is guc derken hic aklina gelmiyor insanin. Kadini erkegi yok bu isin ne guzel dusunmussun yapmissin onun da daha cok gelir aklina artik :)
gecen o yemege götürdü çicek falan almış napsam falan dedim bu cocuk muhabetinde iligisi oldum adam sadece cocuk oldu hayatım onulada ilgilenmek lazm arada

gecen o yemege götürdü çicek falan almış napsam falan dedim bu cocuk muhabetinde iligisi oldum adam sadece cocuk oldu hayatım onulada ilgilenmek lazm arada

ayy ne guzel Allah muhabbetinizi arttirsin :) Doktora ne zaman gideceksin canim testler ve ultrason icin? Ya bi de ben seyi merak ediyorum her doktor ultrason goruntusu veriyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…