2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

ayy ne guzel Allah muhabbetinizi arttirsin :) Doktora ne zaman gideceksin canim testler ve ultrason icin? Ya bi de ben seyi merak ediyorum her doktor ultrason goruntusu veriyor mu acaba?
ben artk gtmyrm doktora bıraktm doktorları

İşlem olarak etkiliyceğini sanmam ama eğer gömülüyse bir haftalık antibiyotik veriyor apse vs olmaması için canim

bence bir evde test yap olabilir neden olmasın benm ablam adet gördükten sonra gebeliği beli oldu bence evde ap bir test sonra çıkmasa üzülme adet gecikmesin bekle ama var gibi dediğne göre

test için çok erken değil mi ya 20 gün var daha ??

ne zaman olacak ki canım ben 13ünde falan kanamam oldu 15inde düşük yaptım... daha erken diye beklemiyorum..bazı yerlerde 40 gün sonra diyor.. belkide yumurtluyosun canım onun ağrısıdır
Evet yumurtalama da olabilir ben regl olurum diye dusunmustum çünkü karnım da çok şiş insin istiyorum

Agustos grubundan henuz kimse adet olmadi mi? Ilk dusuk benimki miydi acaba ben oldum da.
Yok cnm biz olmadık daha

Evet yumurtalama da olabilir ben regl olurum diye dusunmustum çünkü karnım da çok şiş insin istiyorum

Yok cnm biz olmadık daha
Ben de hic beklemiyordum aslinda. 40 gune yakin suruyormus filan diye duymustum.
Bakalim canim Rabbim ne gosterecek bizlere. Inslh hakkimizda hayirli olan zamanda saglikli birer bebek nasip eder guzel Allah' im.

Selamlar kızlar.
Annemle babam geldi memleketten. Giremiyorum buralara pek. Bugün de 14. Gün ama malum misafirler var. Bu ay bizden iş çıkmaz yani :)))

Kiyamam yaa zor durum ama insanlarin bu anlayissizligi gercekten cileden cikartiyor. Allah sabir versin canim bir de hayirli zamanda saglikli bi bebek :)
Ayy sağol canım ya inşallah hayırlısıyla hepimizin olsun sağlıklı nur topu gibi bir bebişş 
Stresten oluyor demek ki, benimde adetim ilk kez böyle ağrılı oluyor. Rahatlayalım bu ay, bir daha testte görmeden umutlanmam ben artık Allah hepimize doğru zamanda tattırsın bu duyguyu canım

Amin inşallah canım

Tebrik ederim oncelikle :) verdigin bilgiler icinde tesekkur ederim. Deneyipte ardindan belirti var mi diye beklerken kafamiz iyice bulaniyor :) insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin.

Benim yeni bat 26 Subat :)

Benim yeni bat 26 Subat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…