2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Hcg baktirdin mi
yok canım. Kaynanamlar bizde yumurtlama haftamı değerlendiremedim. 3 haziran yumurtlama haftamın son günüydü. Ben sadece ayın 4 ünde ilişkiye girdim o yüzden bu ay hamile kalma şansım yok ama en azından yumurtlama da sorun yok diye seviniyorum.

Kızlar merhabalar nasılsınız . bugun yogun ama çok olumlu ama olumsuzda geçen bir gün oldu kafama takılan bir kaç gündürlü çok düşündüğüm şeyi yaptım .. evet 2 aydır deniyoruz evet biraz erken evet çok üzlüyorum bunların tek cevabını doktora gdip haletmem gerekiyordu . Ve gttim yanlız biraz olamadı degrelerime hormon testi yaptırcaktım ama regl olmam gerekiyormuş sadece ulturasyona grdim evet olmadı kısacası .. daha sonra sorularım yarım kalınca sağlık ocagına gidip yaptırırım diye düşünürken gene aynı cevabı aldım ama sorularımı sordum içim rahatladı .. Anlıcağınız kızlar bugun yaptıramadım ama folbiol verdi herşeyin hsyırlısı kızlar hazırlık olsun diye .. Kısacası çalışmalara devam buay da denemeler devam edicekk pes etmiycem 14 de bat başlıyor hadi bakalım herşeyin hayırlısı kızlar dua edin bana size tek ögrenebildiğim bugun sakin olmak ve sabırla işlemek gerekmişş ..

Hayırlısı olsun canım ultrasonla yumurtalıklarına rahmine baktılar ama dimi ben de Şubat ta gittim alttan ultrasonla baktılar bi sorun çıkmadı hamile kalabilirsin dedi doktorum ama hala kalamayınca adetimin 3. Günü gittim bu ay hormon tahlili için onlarda temiz çıktı çok şükür bide 21. Günü progesteron a bakıcak lar inşaAllah oda güzel çıkar yine hala olmazsa tek yaptırabileceğim rahim filmi kalıyor artık inşaAllah gerek kalmadan hamile kalabilirim sağlıkla inşallah :)

Yok canım bakmadılar reglyken gel bakalım daha iyi sonuç alırız dediler ama ben emin olmak için sağlık ocagına gttipte sordum onu onu söledi ama doktor bana foliboil diye bi ilaç verdi bi adım daha bu iyide bebek gelişimi için daha iyi olucaktır dedi ... ama ultrasyonla baktı ama bişey yoktu .. İnşAlah cnm hakkında hayırlısı olsun kötüye yorma ama ..

a

aynen canım adet 2. ya da 3. gün git kan ver.. tüm değerlerin çıksın ortaya:)

a

aynen canım adet 2. ya da 3. gün git kan ver.. tüm değerlerin çıksın ortaya:)

Keşke bilseydim öyle yapardım benimde 1 gün önce bitti ve gittim şansızlığın bu kadarı çok üzüldüm saten ..
Ama birşey sorcam orda ulturasyonla baktı bieşy demedi doktor neden acaba bide bieşy demedi kötü bişy olmaz demi ..

Kotu Bir şey olmadığı için dememistir canım

Sanırım canım ama bilip gitseydim öyle bakıldığını ne olduğunu anlacaktık ama doktor siz normal yollardan denemeye devam eder dedi bakalım :))
Kuzum bisey olsa soylerdi zaten. Sen hormonlar icin yinede git adetin 2. 3.gunu ama icin rahat olsun .

merhaba, yeni katıldım aranıza
niyetim haliyle aynı
Allah hepimize doğru zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bat 2 gün sonra, bu ay geçti artık

Arkadaşlar folik asit olarak folbiol yerine bildiğiniz ya da kullandığınız başka bi ilaç var mı?
En az 4 aydır kullanıyorum folik asit ama korunmayı bırakmadım henüz
Folik asite erken başlamamın sebebi aldığım çeşit çeşit ilaçlar epilepsiden dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…