2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

folidoce kullandım canım ben

Günaydın :)
Ben kan değerlerime baktırmak istiyorum bunun için ideal bi Zaman var mı?
Ve en çok bakılması gereken değerler hangileri?

Canım benimde dikatimi çekti . geçen hafta doktor banada verdi folibiol ama korunmuyoruz bizde daha 2 ay oldu 3 ay olucak deneme için ama senin yazdığın gibi bu düşük olarak mı yoksa gidip bizde başka folik asit almalıyız mı ?

gunaydin canim :) Hormon ve cogu kan degeri icin genelde reglin 3.gunu tercih ediliyor dogru sonuc verebilmesi adina.
Sağol canım, geciktim bu ay. Başlasın da gideyim. ASMlerde bakılıyo mu hepsine?
Bu arada tebrik ederim seni de :) Umarım ekranda da görürsün yakında

Canım, az önce biraz araştırdım da folik asit değeri en yüksek olan yine de folbiol.
Folidoce'un artısı B12, aslında benim ona da ihtiyacım var unutkanlık had safhada :/
Ama onun için ayrı bi ilaç kullanmak da istemiyorum.

SedaUmut bi zararı olmaz derken belki şeyi kast etmiştir, folik asit vücutta depolanmıyomuş fazlası atılıyomuş ya.
Fazla folik asit göz çıkarmaz yani, ama üstünde antianemik yazıp da benim elimin ayağımın hala buz gibi olması anlaşılır değil :/ Bunu aile hekimine bi sorayım.
Değerlerime baktırmıştım, sorun yoktu o zaman. İyi huylu kolesterolüm yüksek çıkmıştı sadece :)

Canım bende korunmasız ilişki için 2 ay oldu cnm ama sağlık için baktırmak istedim ama eger bir sonrakinden regl baktırmak istiyorum kafam da soru işareti kalmaması için baktırmakta fayda var :) AArada bende o buz gibi oluyorum sıcak basması ne dengesiz yaaa :) Sevindim canım kötü bişey çıkmamasına :=)

İnşallah senin de değerlerde bi sorun çıkmaz
Valla ben korunmadan aktif dönemde hiç şansımı denemedim. Çok hazırlıklıyım ama :) Telefona iki ayrı uygulama yükledim. Hatta ilk defa paralı uygulama yükledim. Çok da uyduruk bi şey çıktı pişman oldum :/ Silemiyorum da para verdim diye
Kadın doğum dr.um yok henüz ama, onun eksikliğini hissediyorum :/

Teşekkür ederim, bi bakiyim bi süre de ondan kullanırım belki :)
Bu arada gözün aydın, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

teşekkür ederin canım amin :)
size de en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah
folidoce un içinde b12 var diye tercih etmiştim ben. folbiol e göre biraz pahalı
ben 15 liraya almıştım en son

teşekkür ederin canım amin :)
size de en hayırlı zamanda nasip olsun inşallah
folidoce un içinde b12 var diye tercih etmiştim ben. folbiol e göre biraz pahalı
ben 15 liraya almıştım en son
Amin, hayırlısı diyelim inşallah :)
Folbiol de fazla uygun, 50 tablet var bi de içinde.
İnsan kaç liraya aldığını unutuyo :)
Ben bi yumurtlamadan önce dr.uma gidiyim başka bi şey lazım mı sorayım

Çok eğlenceli bişeye benziyorsun sen ya :)) İnsan kendisiyle dalğa geçmeyide bilmeli sende tam onu yapıyorsun cnm :))
hazırlıklara devam et cnmm saten denemelere devam bizde baksana bizdede bişey yok :/ Doktora bende gitmeyi sevmiyorum ama sanırım bi taanede olsa olmalı bence ..! Aynıyız desene bende az evvel en son regl yazdım hamile tarihine bakıyorum ortada bişey yok ama kendimi öyle avutuyorum sen düşün cnm hakkımızda herşeyin hayırlısı zamana bıraktım yoksa daha çok yıpratıyorum ..

Sağol canım, geciktim bu ay. Başlasın da gideyim. ASMlerde bakılıyo mu hepsine?
Bu arada tebrik ederim seni de :) Umarım ekranda da görürsün yakında
Bakiyorlardir canim ama yinede arayip bilgi almakta fayda var tabii.
Cok cok tesekkur ederiim insallah hayirlisiyla canim. Allah isteyen herkese nasip etsin :)

canım ben denediğimiz 2 ay boyunca folbiol içiyordum sonra çocuk işini erteleyince bıraktım. hamile kalınca doktoruma sordum folbiol başliim mi tekrardan diye onun için de gereksiz fazla folik var vücuduna o kadar yükleme yapma dedi folic-1 verdi. tabi parası da iyi yani 25 TL 3 aylık doz.

Dalga geçmezsen üstüne üstüne gelir her şey. O yüzden iyi bi yöntem bu :)
Bak ben 30 yaşındayım, KK sağolsun 29 olarak hesaplamış :) ama 86'lıyım yani. 6 yıllık evliyim. Birçok arkadaşım kuzenlerim vs. benden sonra evlendiler ve ikinciyi düşünüyolar, düşünmeyenler de tek çocuk tercih ediyo.
Velhasıl kelam, bu işlere adım atmak için biraz geç kaldığımı düşünmekle beraber her şeyin hayırlısı diyoruuum :)
Bu zamana kadar hiç denememiş olmam da sağlık sebeplerinden ötürü.

Bakiyorlardir canim ama yinede arayip bilgi almakta fayda var tabii.
Cok cok tesekkur ederiim insallah hayirlisiyla canim. Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Amin hayırlısıysa canım :)
Bugün geçti de ben yarın bi arayayım o zaman burdaki ASMyi

Hmm folic-1 yine de uygunmuş ya 3 ay kullanacaksın sonuçta dimi?
Ya bi de amacına ulaşsın olsun da bu ilaçlara verilen para insanın çok gözüne gelmiyo
Bu arada seni de tebrik ediyorum, hamilelik takvimini sağlıklı bi şekilde tamamlarsın inşallah :)

Aaa valahi çok şaşırdım ama bu işler öyle sanıldığı kadar kolay degil saten demekle olmuyormuş onların var diyerek olmuyormuş bende anladım bende ilk zamnlar çok sorunlar yaşadım evet akışına bıraktım pişmanmıyım tabiki hayrır belki geç olucak belki erken ama zamnı var diyorum her zamn .İnsanın kendisi barışık olması ilk adım zaten sizde bunu başarmışsınız dilerimki hayatta ne diliyorsanız o olsun allah daha kötülerinden korusun .. Şunu iyi anlıyorum ki 2 aycık deniyoruz diye olmuyor diye boşuna üzülmüşüm diyorum allah isteyen herkese nasip etsin .. İnşallah iyileşir sağlıkla kucagınıza almayı nasip eder .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…