2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Herkese günaydın :)
SedaUmut , Âmin, teşekkürler güzel dileklerin için
Sorun değil, çalışma süresi içinde 1-2 kilo fazlam var onları vermeyi düşünüyorum :)
Hamilelik sürecinde ve sonrasında kilo vermek çok zor oluyomuş diye duydum ve diyetisyen bi arkadaş da onayladı
Ayrıca son bir kez nörologumu görmem gerekiyo, belki bana diyecekleri vardır

İyi akşamlar millet, ee bu kadar mıydı yani?
Yok mu yeni söyleyecek bi şeyi olan?
Olmasa bile laf olsun topik canlansın

Canım bu ay benim de olmadı

Gelecek ay beraber bekleyelim :)

Selam kızlar iyi geceler size ya size bişey sormak istiyorum pazartesi günü bat ilk günüydü bat gerçekleştrdik ama sormak istediğim 2 gündürlü akıntı geliyor sebebi nedir bilmiyorum ama şişkinlikte oldu kötü bişey olamaz değil mi kızlar ?

Merhaba, bana doktorum Folic 1 önerdi ve 3 aydır kullanıyorum.

Günaydın kızlar :)
Folik asit değerine baktırmak için hastaneye mi gitmek lazım illa ki?
ASM'lerde bakılmıyo mu?
Bugün bağlı olduğum ASM'yi aradım da bakmıyoruz dedi, halbuki eskiden bakmışlardı folat değerine?
Neyse yarın gider şansımı denerim.

:) o senin tatlılığın. Ben bitti demeden bitmez:) Gelecekler tıpış tıpış (inşallah) :)
Sıkı çalış bu ay :)
Bu aydan çok umutlu değilim sanki, bayram tatili zamanına geliyo gibi o hafta, eşimle ailelerin yanına dağılıcaz sanırım. Yumurtalarım yetim kalıcak :/ Yine bi bahane buldum kendime
Neyse bakalım Allah'tan ümit kesilmez :)

Kızlar bi şey sorucam, hepinizin kadın doğum dr.u var mı?
Yani inşallah hamile kaldığınızda bi gidelim bakalım diyeceğiniz güvendiğiniz kanınızın ısındığı bi dr?
Bi de bu dr özel hastanede mi, devlette mi, nerde?

Aaaaa benim o zamanlara denk gelmiyor. Yumurtalıkların düşünsün artık gerisini :)

Ben acıbadem hastanesi özel doğum sigortası yaptırdım. Hamile kalırsam oraya gidicem. Şu an kadın doğumcuya ihtiyacım olduğunda deli danalar gibi bir oraya bir buraya gidiyorum :) Her kadın doğumcu benim doktorum.

Canım doktor bulmak da zaten ayrı mesele :)

Ben saftirik gibi sanki hamile kaldım da doktoru bulması kaldı, her seye doktor arayısıyla basladım :) Buradaki yorumları okuyarak vs birkac isim buldum. Hatta bir tanesine mayıs ayında reglim müthis gecikince tanısma amaclı da gittim muayene oldum, sevdim de kendisini. Artık "bi hamile kalayım da doktora da sonra karar veririm" moduna girdim :) Bu dedigim doktor ozelde, sahsen ben ozel düsünüyorum cunku devlet hastaneleri cok kalabalık, cok sıra bekliyorsun vs. Özel düsündügüm icin de ben de olcay gibi saglık sigortası yaptırdım. Önemli bi durumum olmadıgı zamanlarda bizim üniversitedeki saglık merkezindeki kadın dogumcuya falan gidiyorum. Ben Ankara'dayım bu arada, sen hangi sehirdesin bilmiyorum ama yasadıgın sehirdeki özel-devlet hastanesi durumlarına göre de karar verebilirsin.

Canım benim yaptığımı yapıyorsun işte deli dana gibi kime gittiğimiz belli değil. Neden bu kadar bilimsel açıkladın bilemedim:)))))

Sakın cevap yazma. Hazır değilim :)

Canım benim yaptığımı yapıyorsun işte deli dana gibi kime gittiğimiz belli değil. Neden bu kadar bilimsel açıkladın bilemedim:)))))
İşte yeni katılanlara bi faydamız olsun diye hem de içimi dökmek istemisim demek ki Çok dolmusum be olcay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…