- 12 Haziran 2016
- 233
- 383
- 103
yok canım. Kaynanamlar bizde yumurtlama haftamı değerlendiremedim. 3 haziran yumurtlama haftamın son günüydü. Ben sadece ayın 4 ünde ilişkiye girdim o yüzden bu ay hamile kalma şansım yok ama en azından yumurtlama da sorun yok diye seviniyorum.
Arkadaşlar folik asit olarak folbiol yerine bildiğiniz ya da kullandığınız başka bi ilaç var mı?
En az 4 aydır kullanıyorum folik asit ama korunmayı bırakmadım henüz
Folik asite erken başlamamın sebebi aldığım çeşit çeşit ilaçlar epilepsiden dolayı.
Ben bugün adet oldum zaten. Erken oldum inşallah sorun yoktur. Bekleyelim canım. O bebekler buraya gelecek:)Canım bu ay benim de olmadı
Gelecek ay beraber bekleyelim :)
Çok tatlısın :))Ben bugün adet oldum zaten. Erken oldum inşallah sorun yoktur. Bekleyelim canım. O bebekler buraya gelecek:)
:) o senin tatlılığın. Ben bitti demeden bitmez:) Gelecekler tıpış tıpış (inşallah) :)Çok tatlısın :))
Gelsin o bebekler ama ne zaman bakalım???
Ben de dün adet oldum olcay, paralel gidiyoz
Ben bugün adet oldum zaten. Erken oldum inşallah sorun yoktur. Bekleyelim canım. O bebekler buraya gelecek:)
Bu aydan çok umutlu değilim sanki, bayram tatili zamanına geliyo gibi o hafta, eşimle ailelerin yanına dağılıcaz sanırım. Yumurtalarım yetim kalıcak :/ Yine bi bahane buldum kendime:) o senin tatlılığın. Ben bitti demeden bitmez:) Gelecekler tıpış tıpış (inşallah) :)
Sıkı çalış bu ay :)
:) o senin tatlılığın. Ben bitti demeden bitmez:) Gelecekler tıpış tıpış (inşallah) :)
Sıkı çalış bu ay :)
Artık temmuzda hamile kalalım hep birlikte hanımlar, yeter bu kadar di miaynen canım moral bozmak yok gelecek ay inşallah bizim ayımız olacak:)
Aaaaa benim o zamanlara denk gelmiyor. Yumurtalıkların düşünsün artık gerisini :)Bu aydan çok umutlu değilim sanki, bayram tatili zamanına geliyo gibi o hafta, eşimle ailelerin yanına dağılıcaz sanırım. Yumurtalarım yetim kalıcak :/ Yine bi bahane buldum kendime
Neyse bakalım Allah'tan ümit kesilmez :)
Çok iyi olur valla. Benim için sorun yok :)Artık temmuzda hamile kalalım hep birlikte hanımlar, yeter bu kadar di mi
Ben acıbadem hastanesi özel doğum sigortası yaptırdım. Hamile kalırsam oraya gidicem. Şu an kadın doğumcuya ihtiyacım olduğunda deli danalar gibi bir oraya bir buraya gidiyorum :) Her kadın doğumcu benim doktorum.Kızlar bi şey sorucam, hepinizin kadın doğum dr.u var mı?
Yani inşallah hamile kaldığınızda bi gidelim bakalım diyeceğiniz güvendiğiniz kanınızın ısındığı bi dr?
Bi de bu dr özel hastanede mi, devlette mi, nerde?
Canım doktor bulmak da zaten ayrı mesele :)Kızlar bi şey sorucam, hepinizin kadın doğum dr.u var mı?
Yani inşallah hamile kaldığınızda bi gidelim bakalım diyeceğiniz güvendiğiniz kanınızın ısındığı bi dr?
Bi de bu dr özel hastanede mi, devlette mi, nerde?
Canım benim yaptığımı yapıyorsun işte deli dana gibi kime gittiğimiz belli değil. Neden bu kadar bilimsel açıkladın bilemedim:)))))Canım doktor bulmak da zaten ayrı mesele :)
Ben saftirik gibi sanki hamile kaldım da doktoru bulması kaldı, her seye doktor arayısıyla basladım :) Buradaki yorumları okuyarak vs birkac isim buldum. Hatta bir tanesine mayıs ayında reglim müthis gecikince tanısma amaclı da gittim muayene oldum, sevdim de kendisini. Artık "bi hamile kalayım da doktora da sonra karar veririm" moduna girdim :) Bu dedigim doktor ozelde, sahsen ben ozel düsünüyorum cunku devlet hastaneleri cok kalabalık, cok sıra bekliyorsun vs. Özel düsündügüm icin de ben de olcay gibi saglık sigortası yaptırdım. Önemli bi durumum olmadıgı zamanlarda bizim üniversitedeki saglık merkezindeki kadın dogumcuya falan gidiyorum. Ben Ankara'dayım bu arada, sen hangi sehirdesin bilmiyorum ama yasadıgın sehirdeki özel-devlet hastanesi durumlarına göre de karar verebilirsin.
Sakın cevap yazma. Hazır değilim :)Canım doktor bulmak da zaten ayrı mesele :)
Ben saftirik gibi sanki hamile kaldım da doktoru bulması kaldı, her seye doktor arayısıyla basladım :) Buradaki yorumları okuyarak vs birkac isim buldum. Hatta bir tanesine mayıs ayında reglim müthis gecikince tanısma amaclı da gittim muayene oldum, sevdim de kendisini. Artık "bi hamile kalayım da doktora da sonra karar veririm" moduna girdim :) Bu dedigim doktor ozelde, sahsen ben ozel düsünüyorum cunku devlet hastaneleri cok kalabalık, cok sıra bekliyorsun vs. Özel düsündügüm icin de ben de olcay gibi saglık sigortası yaptırdım. Önemli bi durumum olmadıgı zamanlarda bizim üniversitedeki saglık merkezindeki kadın dogumcuya falan gidiyorum. Ben Ankara'dayım bu arada, sen hangi sehirdesin bilmiyorum ama yasadıgın sehirdeki özel-devlet hastanesi durumlarına göre de karar verebilirsin.
İşte yeni katılanlara bi faydamız olsun diye hem de içimi dökmek istemisim demek kiCanım benim yaptığımı yapıyorsun işte deli dana gibi kime gittiğimiz belli değil. Neden bu kadar bilimsel açıkladın bilemedim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?