2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Öefff bilmiyorum ya, epey küçük bi ilde yaşıyorum.
İlk defa büyük bi ilde yaşamış olmayı istedim bu dr meselesinden dolayı.
Özel hastaneleri dershane gibi buranın, güven vermedi kurum olarak :/
En az 3 saat mesafede başka bir ilde tanıdığım bi dr var, çok seviyorum kadını, geçen seneye kadar ona gidiyodum ama taşındık şimdi .
Siz olsanız gider miydiniz 3 saatlik mesafeyi?

2 dk düşündüm ve karar veremedim :) Ama giderdim herhalde

Ben gitmezdim sanırım 3 saat ya
9 aylık oldugunu düsün karnın burnunda o kadar yolu nasıl cekeceksin? Ki hamileligin son zamanlarında baya sık gidiliyor sanırım. Bir de dogumu var dedigin gibi...

olcaaay
Yoktur yenidoğan yoğun bakım zaten burdaki özel hastanelerde, yetişkin yoğun bakım var mı onu bile bilmiyorum :/
Hakikaten işhanından bozma ya :/
Ama işte o mesafeleeerr, ya feribotta suyum gelirse

olcaaay
Yoktur yenidoğan yoğun bakım zaten burdaki özel hastanelerde, yetişkin yoğun bakım var mı onu bile bilmiyorum :/
Hakikaten işhanından bozma ya :/
Ama işte o mesafeleeerr, ya feribotta suyum gelirse
Ben mi söyleyeyim. Daha ne istiyorsun denizin üstündesin denizden su al takviye yap. Herşeyi de ben düşünmeyeyim. Benim annem beni doğururken sancı tuttuğunda giresundan rize ye gitmişler hastaneye . Mesafe 5 saat.

Ben mi söyleyeyim. Daha ne istiyorsun denizin üstündesin denizden su al takviye yap. Herşeyi de ben düşünmeyeyim. Benim annem beni doğururken sancı tuttuğunda giresundan rize ye gitmişler hastaneye . Mesafe 5 saat.
Böaarrrghh marmara denizinden su takviyesi !? Allah susuz koymasın :)) Suda doğum modaydı bi ara...
Ya hakkaten eskiden insanlar o kadar zorluk içinde bile sorunsuz yapıyolarmış doğumlarını.
Şimdi imkanlar çoğaldıkça insanlar daha evhamlı hale gelmeye başladılar

3 saat gitmezdim çünkü hadi şimdi ayda 1 gidiosun son aylarda 2 haftada bi çağırıolar, o kadar yol gidip gelinir mi karnı burnunda. yollarda mı doğurucaksın :) daha yakında mesela 1 saatlik mesafede olsa yine giidilir bak ona bişey demem. küçük bi il bile olsa 1 tane bilindik iyi bi kadın doğumcu vardır bence bi araştır. olmadı daha yakın mesafedeki doktorlara bi bak

Böaarrrghh mı? cık cık cık

Devlet hastanesi yok mu o senin küçük ilinde :)

Küçük ilimde :) var bi küçük devlet hastanesi, özellere daha iyi bi alternatif :/
Aa olcaaay sen de 86'lıymışsın hem de ağustos. Burçlarımız da aynı olacaamış nerdeyse.

Böaarrrghh mı? cık cık cık
Marmara bölgesinin tüm sanayi atığı bu denizde, ne denir ki??
Yazık ettiler. Ben 96'da geldim buraya, geldiğimde ne renkte olduğunu hatırlıyorum. Şimdi rengi farklı, üstünde yağ tabakası gibi bi şey var kimbilir ne ?

Yaa bi insanın bu kadar mı yemek yapası olmaz off
Bi de çok bilirmişim gibi söz verdim eşime hangi yemeği yapacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…