2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Heeyy noldu bu topike???
Vaz mı geçtiniz kızlar 2016'dan yoksa :/

Vazgeçmedim ama bu ayda sanırım kırmızı görücem sanırımmm :/
Aslında arada akıntım ve kasık agrılarım oluyor ama ümitlenmekte istemiyorum hayrırlısı artıkkk ..

Olsun canim baska bi sorun olmasinda sinava daha cok odaklanirsin tabi. Ya aslinda gidiyo da nasil gidiyo bilmiyorum 4.ay da bitecek ama bizimkinin gelesi yok :)

yaaaa çokk mutlu oldummmmmmm kaç zamandır giremiyorum bilg.den giriyordum bilg.ım bozuldu.ramazan misafir ödev ders derken giremedim.ama çook mutlu oldum gerçekten yaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

YESIMBOZ canım benim gerçekten sanki kendimmiş gibi sevindim herhalde en başından bu yana yazılarını hep okuduğumdan. sayfaların hepsini okuyamadım.şimdi aklımda bir sürü soru var. hamilelik belirtilerin nelerdi? eşine nasıl söyledin? ailelere söylediniz mi? çok mu sordum

Cok tesekkur ederim tatliiim cok sagol.Darisi basiniza saglikla hayirlisiyla insallaaaahh.
Dersler nasil gidiyo?

Cok tesekkur ederim tatliiim cok sagol.Darisi basiniza saglikla hayirlisiyla insallaaaahh.
Dersler nasil gidiyo?

ramazandan dolayı çok konsantre olamıyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. sınav temmuz 24 te bu ay stres yapmayayım diye bebiş düşünmeyecektik ama olan oldu şimdi bir yandan da adet olacakmıyım sıkıntısı var biz kadınların işi zor! senin nasıl gidiyor miniğin ile yolculuğun? nasıl bir his?

Kiyamam yaa Allah kolaylik versin canim. Olmayacak diye dusundun ya tutar vallahi rahat olunca Ne olacak kuzum 1 ay erken 1 ay gec, ha deyince olmuyor ya zaten.
Bilmiyorum yaa cok garip bazen elim kasigimda buluyorum kendimi bazen cok korkuyorum bisey olacak diye. Iyi mi,kalbi atiyo mu,saglikli mi... dusunmek cok yoruyor.

aynen canım 1 ay önce yada sonrası fark etmez belirsizlik ve beklemek zor geliyor sadece.
ya hamile olduğunu öğrenenler genelde keseyi gördük mü kalp sesini duyduk mu endişesi yaşıyorlar okuduğum kadarıyla yani sıkıntı bitmiyor demek diyeceğim ama herşeye rağmen bu sıkıntı çok daha güzel değil mi? en azından onun seninle olduğunu bilmek çok güzel bir duygu olmalı :) Allah inşallah sağlıkla kalp atışını duymayı da nasip etsin.

Cok cok cok guzel degisik bi duygu. Bazen elim kasigimda kendi kendime konusurken buluyorum kendimi. Insallah kalp atisini duyunca daha da hissedicem bu duyguyu. Su an korku endise daha agir basiyo ne yazik ki. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Sanki sende hamileymissin gibi geliyo bana :)

keşke olsa çok isterim ama cumaya kadar hatta ondan sonra belki 1-2 gün daha beklemem gerekecek belki. ayyy canımm yaa ne tatlı olur konuşmak Allah inşallah bize de nasip etsin.

keşke olsa çok isterim ama cumaya kadar hatta ondan sonra belki 1-2 gün daha beklemem gerekecek belki. ayyy canımm yaa ne tatlı olur konuşmak Allah inşallah bize de nasip etsin.
Bekle bakalim kuzum insallah hayirlisiyla hamilesindir. Sorma yaa cok guzel cok rahatlatiyo,bi de kalbinin attigini bilsem icim nasil rahat olcak kismetse.

Kızlar iyi akşamlar ya artık dayanamadım bende bi iki gündürlü kasıklarda ağrılar başladı . Ya saten hep böyle oluyor bugün itabaren 10 .gün yumurtalamanın ama sanırım üşüttüğümü düşünüyorum akıntı devam kızlar dün sabahta beyaz akıntı geldi yani anlayamıyorum ateşte cabası vucüdum yanıyor suya girip çıktıkça üşütüyorum sanırım bide idrar yolu enfeksiyonu kapatmıştım ama şuan ara ara baktırıyorumen son da baktırdığımda bişey yoktuu . sizce yolunda mı ben nedense olumsuz düşünüyorum yada umutlanmak istemediğimden diyelim . Bide sorum olacak birazcıkk eşim benim peşime bırakmadığından tabi adamcağız da bebek çalışmalarını devam edicez diye yerli yersiz alıştııı Yumurtlamadan sonra da çalışmalar yapılsa da birşey olur muuu ? Bu arada da folik asit alıyorum tabiki de ilaca devam kafam allak bullak oldu kızlar ya

Çok önemli bir sorun olmadıkça hamilelik sürecinde cinsel ilişkiyi yasaklamıyor ki doktorlar. Yani siz de ilişkiye girebilirsiniz bence. Yani biz bırakmıyoruz yumurtadan sonra da ilişkiyi. Ne zaman tutacağı belli olmaz, hem de seks=Bebek algısından çıkmak için devam :)

Kesinlikle katiliyorum. Ben hamile oldugumu ogrenmeden onceki gece olmustu, sonrasinda doktorum yasaklamadigi icin de oldu. Kanama ya da akinti olmadigi surece zaten normal bi doktorsa yasaklamiyor :) Ama tabi eger kanama varsa yasaklaniyor o da seks esnasinda bebek etkilendigi icin degil, o haz rahim kaslarini yumusattigi ve gevsettigi icin kanamayi tetikleyebilir diye.
Hatta normal donemde seksi ozellikle oneriyorlar ki annenin salgiladigi mutluluk hormonu bebegi de mutlu ettigi icin :)

Tamam kızlar önerilerinizi dikkate alıcam bu konuda fikrim yoktu aydınlattığınız için teşekkürler .. devam edicem kızlarrr :)) dua edin banaaaaaa

boza ne yaptin fistik? Esine verdin mi bu guzel haberi?

Verdim canım. Zor dayandım işten gelmesini beklerken :) gebelik testini gösterdim kaldı öyle "bu ne aşkım bu ne" diye diye :) sonra kan testini gösterdim. Akşam da bütün gece oturdu araştırdı Hcg nedir Nasıl yükselmeli vs dersine çalıştı:) Allah sonucunu göstersin sağlıkla sıhhatle inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…