2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Yaaa kiyamam :)) Ne guzel ki sansli kadinlardansin vesselam :) Babalarda anneler kadar dersine calismali. Gecen hafta basima gelen olayda gordum ki biz cok cok daha duygusaliz ve kotu bi anda resmen beynimizin sartellerini indiriyoruz. O anda babalarin sakin olmasi,mantikli dusunmesi hatta pozitif olmasi gerekiyor.
Insallah saglikla ilerlesin gebeligin,tekrardan hayirli ugurlu olsun. Allahim isteyen herkese bu harika duyguyu yasatsin :)

Not: O gebelik takvimini yerim senin
 

Toplu iğne başı kadar bebik var tuttum takvim yaptım. Heves işte :)

Evet Allah'a şükür eş konusunda şanslıyım. Şimdi çok heyecanlı evet ama eminim benden daha dingin daha mantıklı olacak. Sağol canım. Yarın tekrar Hcg baktıracağım. İnşallah sağlıkla büyüyordur miniğim.
 

ay hamile misinn. çok sevindimm. bizden biri daha hamilee
Allah kucağına almayı da nasip etsin sağ salim inşallah
sıradaki gelsinn
 
Buyuyecek o annesiii bak benim ki kahve cekirdegi kadar olmus. Cok komik yaa gecen hafta susamim diyodum Dusunsene o kadarcik seyler buyuyup sipa olcak :)
Guzel haberlerini bekliyorum canim, insallah
 
Buyuyecek o annesiii bak benim ki kahve cekirdegi kadar olmus. Cok komik yaa gecen hafta susamim diyodum Dusunsene o kadarcik seyler buyuyup sipa olcak :)
Guzel haberlerini bekliyorum canim, insallah


Annesi mi? Ay garip oldum :) Büyüsün büyüsün :)
 
Ay bana biseyler oluyor Dun esim kola icer misin deyince bi anda yok hayatim hamileyim ben dedim bi kahkaha attik o sapsal halimize. Cok garip yeaa

Çok yaşayın siz ya. Ben de yapayım. Ağzım alışsın :) Annem derdi ki sen hamile kalınca gelip 9 ay sizde yaşayacağım adama naz yapacağım deeken eziyet çektirme diye. Bakalım öğrenince ne yapacak :)
 

Ya istemdisi oldu ama bi anda Yaaa cok seker benim ki kesin beni alir eve goturur evde teror estirmeyeyim diye
 
Bakalım keseyi görelim doktordan güzel haberi alalım inşallah da bayramda söyleyelim bayram hediyesi :)
Bizde insallah haftaya cuma kalp atisini gorunce yada duyunca bayramda soylemeye karar verdik kismetse. Tam bayram hediyesi dedigin gibi :) Esimde dalga geciyo onun yerine sen el op bu bayram harclik topla diye
 
Ben
Bizde insallah haftaya cuma kalp atisini gorunce yada duyunca bayramda soylemeye karar verdik kismetse. Tam bayram hediyesi dedigin gibi :) Esimde dalga geciyo onun yerine sen el op bu bayram harclik topla diye

Ben de hep kalp atışından sonra söylemek istedim ama benim ailem başka bir şehirde o yüzden yüzyüze söylemek istedik. İnşallah keseyi sağlıkla görürüz de rahat rahat söyleriz :)
 
Yaaa umutsuz konusmak yok amaaa

inşallah canım, umudunu yitirdiğin anda karşına çıkıveriyor sen dert etme :)
Yani yumurtlama günlerini tam olarak gene degerlendiremedik biraz ondan umutsuz konusuyorum bu ay icin :)
Yumurta akı kıvamındaki akıntıyı yakaladıgım günün aksamı ve birkac gün öncesini degerlendirebildik sadece. Sonraki birkac günü degerlendiremedik, eger degerlendirseydik umudum artacaktı :) Ne olacagı belli olmaz tabi, tutacagı varsa tutmustur ama dedigim gibi ihtimal az gibi geliyor bana :)
 
Kizlarrr kizlarrr ben geldimm.1 ay öne aldık calismalari..temmuz derken al bana haziran. netim yoktu uzun zamandr...haydi hayirlisi diyelim ....basladik bakalim ..
Sizler nasilsiniz.
 
Kızlar iyi akşamlar ya bir sorum olcak sizlere yumurtlamanın ardından gelen akıntı daha sonra kasık agrılar devam ediyordu falan diyordum şu iki gündürlü ne agrı ne bişey bugunde hafif agrılar oldu sanki adet olucakmışım gibi ama daha regl 8 gün kaldı bugun akşama doğru böyle koyu akıntı geldi sizce ne oluyor anlamadım..
 
boza canım cok sevimdim
Hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bizimkiler birer birer hamile oluyor ne guzel
Darısı olmayanlara artık

Âmin Canım sağolasın Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. İnşallah senin de güzel haberini duyarız yakında
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…