Yaaa kiyamam :)) Ne guzel ki sansli kadinlardansin vesselam :) Babalarda anneler kadar dersine calismali. Gecen hafta basima gelen olayda gordum ki biz cok cok daha duygusaliz ve kotu bi anda resmen beynimizin sartellerini indiriyoruz. O anda babalarin sakin olmasi,mantikli dusunmesi hatta pozitif olmasi gerekiyor.Verdim canım. Zor dayandım işten gelmesini beklerken :) gebelik testini gösterdim kaldı öyle "bu ne aşkım bu ne" diye diye :) sonra kan testini gösterdim. Akşam da bütün gece oturdu araştırdı Hcg nedir Nasıl yükselmeli vs dersine çalıştı:) Allah sonucunu göstersin sağlıkla sıhhatle inşallah.
Yaaa kiyamam :)) Ne guzel ki sansli kadinlardansin vesselam :) Babalarda anneler kadar dersine calismali. Gecen hafta basima gelen olayda gordum ki biz cok cok daha duygusaliz ve kotu bi anda resmen beynimizin sartellerini indiriyoruz. O anda babalarin sakin olmasi,mantikli dusunmesi hatta pozitif olmasi gerekiyor.
Insallah saglikla ilerlesin gebeligin,tekrardan hayirli ugurlu olsun. Allahim isteyen herkese bu harika duyguyu yasatsin :)
Not: O gebelik takvimini yerim senin
Verdim canım. Zor dayandım işten gelmesini beklerken :) gebelik testini gösterdim kaldı öyle "bu ne aşkım bu ne" diye diye :) sonra kan testini gösterdim. Akşam da bütün gece oturdu araştırdı Hcg nedir Nasıl yükselmeli vs dersine çalıştı:) Allah sonucunu göstersin sağlıkla sıhhatle inşallah.
Buyuyecek o annesiii bak benim ki kahve cekirdegi kadar olmus. Cok komik yaa gecen hafta susamim diyodumToplu iğne başı kadar bebik var tuttum takvim yaptım. Heves işte :)
Evet Allah'a şükür eş konusunda şanslıyım. Şimdi çok heyecanlı evet ama eminim benden daha dingin daha mantıklı olacak. Sağol canım. Yarın tekrar Hcg baktıracağım. İnşallah sağlıkla büyüyordur miniğim.
ay hamile misinn. çok sevindimm. bizden biri daha hamilee
Allah kucağına almayı da nasip etsin sağ salim inşallah
sıradaki gelsinn
Buyuyecek o annesiii bak benim ki kahve cekirdegi kadar olmus. Cok komik yaa gecen hafta susamim diyodumDusunsene o kadarcik seyler buyuyup sipa olcak :)
Guzel haberlerini bekliyorum canim, insallah
Ay bana biseyler oluyorAnnesi mi? Ay garip oldum :) Büyüsün büyüsün :)
Ay bana biseyler oluyorDun esim kola icer misin deyince bi anda yok hayatim hamileyim ben dedim bi kahkaha attik o sapsal halimize. Cok garip yeaa
Çok yaşayın siz ya. Ben de yapayım. Ağzım alışsın :) Annem derdi ki sen hamile kalınca gelip 9 ay sizde yaşayacağım adama naz yapacağım deeken eziyet çektirme diye. Bakalım öğrenince ne yapacak :)
Ya istemdisi oldu ama bi andaYaaa cok seker benim ki kesin beni alir eve goturur evde teror estirmeyeyim diye
Bizde insallah haftaya cuma kalp atisini gorunce yada duyunca bayramda soylemeye karar verdik kismetse. Tam bayram hediyesi dedigin gibi :) Esimde dalga geciyo onun yerine sen el op bu bayram harclik topla diyeBakalım keseyi görelim doktordan güzel haberi alalım inşallah da bayramda söyleyelim bayram hediyesi :)
Siradaki olmayi cok istiyorum valla ama bu aydan da umudum yok :)ay hamile misinn. çok sevindimm. bizden biri daha hamilee
Allah kucağına almayı da nasip etsin sağ salim inşallah
sıradaki gelsinn
Bizde insallah haftaya cuma kalp atisini gorunce yada duyunca bayramda soylemeye karar verdik kismetse. Tam bayram hediyesi dedigin gibi :) Esimde dalga geciyo onun yerine sen el op bu bayram harclik topla diye
Yaaa umutsuz konusmak yok amaaaSiradaki olmayi cok istiyorum valla ama bu aydan da umudum yok :)
Siradaki olmayi cok istiyorum valla ama bu aydan da umudum yok :)
Yaaa umutsuz konusmak yok amaaa
Yani yumurtlama günlerini tam olarak gene degerlendiremedik biraz ondan umutsuz konusuyorum bu ay icin :)inşallah canım, umudunu yitirdiğin anda karşına çıkıveriyor sen dert etme :)
boza canım cok sevimdim
Hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bizimkiler birer birer hamile oluyor ne guzel
Darısı olmayanlara artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?