Yaa evet di mi reyhan'ın hamileligini dün gibi hatırlıyorum ama cidden yarılamıs coktan :)
Aklimdalar acaba napiyolar nasillar diye merak ediyorum.sen daha yenisin canim dur bakalimYaa evet di mi reyhan'ın hamileligini dün gibi hatırlıyorum ama cidden yarılamıs coktan :)
Biz hala hamile kalamadık, şaka gibi
Eveet :) Sagol tatliim tesekkur ederim. Sen nasilsin? Nasil gidiyor annelik heyecani ?canm sen hamilemisin ay çok sevindim cnmm
Eveet :) Sagol tatliim tesekkur ederim. Sen nasilsin? Nasil gidiyor annelik heyecani ?
Yaa su bulantiyi ilacla halledebiliyo muyuz? Servise binmekten korkar oldum sabahlari cikaricam diyewalla ilk 4 ay cok sktı geçti sadece mide bulantısı aglama en son ilaçla yırtım ama şimdi hersey yolunda şükür
walla ilk 4 ay cok sktı geçti sadece mide bulantısı aglama en son ilaçla yırtım ama şimdi hersey yolunda şükür
Yaa su bulantiyi ilacla halledebiliyo muyuz? Servise binmekten korkar oldum sabahlari cikaricam diyeHicbisey yiyemiyorum, sabahtan beri 6-7 tane cubuk kraker
Yaa su bulantiyi ilacla halledebiliyo muyuz? Servise binmekten korkar oldum sabahlari cikaricam diyeHicbisey yiyemiyorum, sabahtan beri 6-7 tane cubuk kraker
Ah ben de keseyi görüp kalp atışını duysam vallahi razıyum bulantılara :)
görüsün rabbimin iziniyle sıkıntı yapma bebeşi etiklenmesin
Ya sen cok mu tatliskosun yaa :) Konus konuus ben eminim hissediyolar. O korkuyu yasadigimdan beri bende konusuyoken buluyorum kendimi. Hatta dun radyoda cok tesaduf Mustafa Sandalin Aya Benzer sarkisi cikti. 'aaa bak bu cok eski bi sarki' dedim, sonra dedim ah be Yesim kime diyosun, tontis daha olmus anca mercimek kadarYok yok. Hep konuşuyorum onunla iyiyiz annecim diye diye. İnşallah hissediyordur :)
Ya sen cok mu tatliskosun yaa :) Konus konuus ben eminim hissediyolar. O korkuyu yasadigimdan beri bende konusuyoken buluyorum kendimi. Hatta dun radyoda cok tesaduf Mustafa Sandalin Aya Benzer sarkisi cikti. 'aaa bak bu cok eski bi sarki' dedim, sonra dedim ah be Yesim kime diyosun, tontis daha olmus anca mercimek kadar
Cok seker :) Ayni durumdayiz vallaha :) Ama ben gercekten o hamilelik duygunun hissedildigine emindim. Kan testini almaya giderken cok kadar emindim ki cikacagina. Garip bi his... Ay bayram gelsede soylesek :)Ben testten önce de hissediyordum onun orada olduğunu. Annemlere gidince bak burası anane evi, kayınvalideme gidince bak burası babanne evi diye konuştum anlattım. Ben hissettiğine inanmak istiyorum. Hele öğrendikten bu yana konuşuyorum hep :) geçen şarkı dinlettim bak ben bunu çok seviyorum diye :)
Ayyy hayirli ugurlu olsuuun :) Benim de cin takvimine gore kiz gorunuyo ama icime hep erkek doguyor, esim kesin kiz olacak diyor. Bakalim saglikli olsunlarda...ben de iyiyim çok şükür yolu yarılamadım ama yolu yarılamaya az kaldı diyelim
cinsiyetimiz belli oldu kızımız geliyor teyzeleri
Ayyy hayirli ugurlu olsuuun :) Benim de cin takvimine gore kiz gorunuyo ama icime hep erkek doguyor, esim kesin kiz olacak diyor. Bakalim saglikli olsunlarda...
Ayyy hayirli ugurlu olsuuun :) Benim de cin takvimine gore kiz gorunuyo ama icime hep erkek doguyor, esim kesin kiz olacak diyor. Bakalim saglikli olsunlarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?