2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

sağol canım tabiki önemli olan sağlıklı olmaları :)
benim çin takvimi de kız demişti, inanmadım ama tutturdu :)
nub teorisi de kız dedi
bakalım sizinkiler ne olucak
Aaaa ilginc :) Nub teorisi konusu icin kacinci haftadaki ultrason goruntusune bakmak gerekiyormus acaba?

Y YESIMBOZ canım bugun gidecektin doktora degil mi? Bizi habersiz bırakma, merak ediyoruz seni ve bebisi.

boza canım sen ne zaman degerleri göstermeye gidecektin?
Doktorumun acil bi isinden dolayi yarin aksama ertelendi tatlim. Cok dusuncelisin,cok tesekkurler.
Yarin haber verecegim mutlaka :)

Y YESIMBOZ canım bugun gidecektin doktora degil mi? Bizi habersiz bırakma, merak ediyoruz seni ve bebisi.

boza canım sen ne zaman degerleri göstermeye gidecektin?

Canım benim hcg düşükten başladığı için kese görmeye yetmedi :) ama rahim kalınlığı Vs her şey yolunda gebesiniz söyleyin dilediğinize dedi. Vajinadan baksam göreceğim ama oradan bakmak istemiyorum dedi. Keseyi görmedik ama yine de iyi çıktık moralimiz yükseldi :)

Y YESIMBOZ Yeşimcim sen ne zaman görmüştün keseyi hatırlıyor musun? İlk gittiğinde sen de göremedin diye hatırlıyorum.

Canım cok sevindim senin adına :)

morordek boza kizlar once kendi doktoruma sonra baska iki doktora daha gittim. Bebegimin kalbi durmus. Kese sekli gereksiz buyumus. Kesinlesti yani... kalp atisini 6+5 te duymustum. O gunden sonrada buyumemis kuzum....

morordek boza kizlar once kendi doktoruma sonra baska iki doktora daha gittim. Bebegimin kalbi durmus. Kese sekli gereksiz buyumus. Kesinlesti yani... kalp atisini 6+5 te duymustum. O gunden sonrada buyumemis kuzum....
Canım cok üzüldüm ya
Allah sabır versin ne diyeyim, gercekten cok kötü oldum su an.

Canım benimmm ya herşey yolundaydı hani valla ben de şuan gördüm ve üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum .

Aaa! Çok üzüldüm canım. Allah sabır versin. Emin misin başka birine daha mı gitseydin acaba? Ne desem bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…