2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Aaa! Çok üzüldüm canım. Allah sabır versin. Emin misin başka birine daha mı gitseydin acaba? Ne desem bilemiyorum
3 doktora gittim bitanem. Birbirinden habersiz ucu de ayni seyi soyledi... Subat anneleri konusunda anlatmistim musadenizle yapistirayim sizlerin de bilgisi olsun.
"Ben melegimi 6+5 te gorup kalbini duydugumda 6+3 cikmisti. Doktor problem degil kapanir 2 gun demisti icim cok rahat gittim kendi doktoruma. Kalp atisi yok,kese orantisiz buyuyup bozulmus,bebek haftasina gore olmasi gerekenin 1/3 u kadar zaten bi gariplik var dedi ve detayli inceledi. Kac saat bakti hatirlamiyorum,esimde benim gibi beklemedigi icin oracikta bayildi. Neye uzulsem ne yapsam bilemedim. Kendi doktorum "cok uzgunum keske hayirli bi haber verebilseydim ama Allahin takdiri. Iciniz rahat olsun,daha cok kucuk zehirleyemez seni iyi dusun baska doktorlarda gorsun. Kalp atisi duyacagin icin degil icin rahat olsun diye dedi. Bende baska iki doktora gittim ikisi de ayni seyi soyledi. Her ikisinde kese daha da buyuyodu. Dusunduk tasindik,bayramda ailelerimizi bize cagirmistik guzel haberi vermek icin hep beraber yemek yiyecektik. Allah korusun eger beklersem onlar varken bisey olabilirdi,esim bazen gece vardiyasinda calisiyo,o yokken agrim olabilirdi kime soylerdim nasil giderdim? Kesede fazla buyudugu icin kurtaj olmasi sartti yoksa kanamam cok olabilirmis dusuremeyebilirmisim 3 doktorda ayni seyi soyledi birbirinden habersiz.
Allahin takdiri boyleymis dedik, kabullenmemiz gerekiyodu bi an once. Sonuc degismeyecekti sadece bekledikce benim icin korku ve risk artacakti. Bi gayret gittik yatisim yapildi. Zarar vermemesi rahmin cabuk toparlanmasi icin rahim kendisi acilsin diye uc hap yerlestirildi. Yasayan bilir Allahim kimseye versin,4 saat bekledik acilmasini sonrasinda tamamen dogum sancisi... narkoz daha once hic almadigim ve cok uzun sure ac kaldigim icin agir gelmis. Afedersiniz istifra edincede cigerimde etkilenmis nefes almaya ugrasirken. Heryer bembeyaz hicbisey gormuyorum, kulagimda "hasta iyi durumda degil oksijen verin kalp atimi cok az" diye bi ses... amacim kimseyi korkutmak degil ne olur affedin. Demek istedigim su ki Allah melegimi aldi ama sukurler olsun ki bana yeni bi hayat bahsetti. Operasyon kolay ama bende ciddi sorun yaratti. Cunku operasyon 2,5 dk surmus acilma o kadar cok oldugundan. Ama sorun benim cigerim,tansiyonum... Su anda kanamam yok denecek kadar az. Allah kimseye yasatmasin,gerekiyorsa yaptirmak lazim.
Allah bin kere razi olsun esim bi an elimi birakmadi hep sen iyi ol sen benimle ol hersey olur merak etme dedi tum gece sabaha kadar...Dedigim gibi amacim kimseye korku vermek degil,cok nadir olabilecek bi durum benim basima geldi,yasamam gerekiyormus, o kadar... Bugun yeni hayatimin ilk gunu,hersey Allahtan,cennette bi melegimiz var benimse yepyeni bi hayatim. O dogan gunesi gordum ya kalbim sanki yeniden atiyo..."

Canım benim ne desem bilemedim. Sen çok güçli bir kadınsın. Allahım daha beterinden korusun inşallah. Yine olur. Sen dinlen bol bol. Ailelere de söyleyin sana moral versinler güç versinler. Bununla geçmiş olsun.

Amin kuzum benim. Zor bi operasyondan sonra kendime geldim sukur... Resmen yeni hayatimin ilk gunu,buna da bin sukur. Bu gune uyandim nefes aliyorum...

çok şükür canım inan mesajını gördüğüm andan uyuyana kadar aklımdan çıkmadın. her aklıma geldiğinde dua ettim sana çok şükür atlatmışsın ve yeni bir güne uyanmışsın dediğin gibi cennette artık seni bekleyen bir meleğin var, Allah beterinden korusun bence de ailelere söyleyin ve onların desteğini al bu sana iyi gelecek...

Canım benim ne desem bilemedim. Sen çok güçli bir kadınsın. Allahım daha beterinden korusun inşallah. Yine olur. Sen dinlen bol bol. Ailelere de söyleyin sana moral versinler güç versinler. Bununla geçmiş olsun.
Sagolasin canim benim. Amin,belki beterinden korumak icin boyle oldu. Cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama insallah olur yeniden.

sagolasin canim benim Allah razi olsun daha iyiyim dinleniyorum. Ya ama aileler cok uzulur soylemek istemiyorum simdi tamda bayram

Insallah gucum buna yeter be canim. Kendimi cok yorgun hissediyorum. Herkese soylemem galiba belki sonra annemle paylasirim ama simdi bayram uzeri kimseyi uzmek istemiyorum

Canim cok cok gecmis olsun. Dedigin gibi hayat devam ediyor insallah cok daha guzel günler seni bekliyordur. Inan benim de aklim sendeydi, cok uzuldum gercekten ama dedigim gibi umudumuzu yitirmeyelim. Cok sukur sana bir sey olmamis. Allah buyuk, bizi nelerin bekledigini bilemeyiz. Insallah bir daha boyle kötü seyler yasamazsin canim...

Bu aralar çok yazmıyorum ama haftada bir fln konuyu okuyodum, yeşim çok geçmiş olsun çok denecek bi şey yok böyle durumlarda. Ama ne kadar güzel bi yüreğin var ki bu durumda bile kendi yükünü hafifletmek için de olsa bayram üzeri kimse üzülmesin diye kimseye anlatmayayım diyosun. Hayırlısı olsun, Allahım yine verir sen kendini toparla, biz buradayız. Allah bir daha yaşatmasın

Coook coook geçmiş olsun yesimimmm.Allahim beterinden korusun..siz saglikli olunca yine olur.Allahim bu acini kapatacak saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah

Insallah daha iyi olacak hersey canim benim cok tesekkur ederim uzdum hepinizi de Allah razi olsun.

Cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun. Burda bile sizi yeterince uzdum hele anneme soylesem,tamam henuz yasimiz genc ama bi can kaybi soz konusu... annem eminim benimle ayni aciyi yasar o yuzden hic kimseye soylemek istemiyorum henuz

Coook coook geçmiş olsun yesimimmm.Allahim beterinden korusun..siz saglikli olunca yine olur.Allahim bu acini kapatacak saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah
Sagolasin canim arkadasim. Insallah gecer bu aci,insallah goze alabilirim... Hayirlisi neyse o olsun insallah.

morordek boza kizlar once kendi doktoruma sonra baska iki doktora daha gittim. Bebegimin kalbi durmus. Kese sekli gereksiz buyumus. Kesinlesti yani... kalp atisini 6+5 te duymustum. O gunden sonrada buyumemis kuzum....
Canım çok çok geçmiş olsun. İnan çok üzüldüm. Verende Allah alanda Allah. Tekrardan olur bebeğin tatlım

morordek boza kizlar once kendi doktoruma sonra baska iki doktora daha gittim. Bebegimin kalbi durmus. Kese sekli gereksiz buyumus. Kesinlesti yani... kalp atisini 6+5 te duymustum. O gunden sonrada buyumemis kuzum....

Canım şimdi gördüm mesajını ve o kadae üzüldüm ki.. ALLAHIM sana hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Y YESIMBOZ canım yeni gördüm mesajını o kadar üzüldüm ki anlatamam
bebeğin için üzüldüm, ama yaşadığın sorunlara da üzüldüm
şükür ki iyisin, aslında baya problem yaşamışsın ve bunu eşinle ikiniz atlatmışssınız
gerçekten çok güçlüsün
Allah en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah..

canım benim,çok çok geçmiş olsun,neler neler atlatmışsın şaşırdım gerçekten
kalbini hiç bozma Rabbim senin için hayırlı olanı bilir ve verir,sabır ve dua etmekten vazgeçme,moralini hep yüksek tut, tatile çık kafanı dağıt inan insan kendine geliyo,atla bana gel ben seni denize getireyim yüzelim beraber :)

Y YESIMBOZ canımmm yeni gördüm mesajı cok üzüldüm cok cok gecmiş olsun
Aynı yoldan gecen biri olarak o kadar iyi anlıyorum ki seni canımmm
Cok dikkat et kendine
Cok gecmiş olsun
Sen güçlü kızsın eşinle bunu atlatırsın daha cok genciz
Allah hayırlı Zaman'da sağlıkla tekrar nasip eder inşallah kuzum

canım yeni gördüm ben de mesajını içim koptu resmen birkaç gündür benzer endişe bende yaşıyordum şimdi senden okuyunca ağlamaktan içim çıktı... Allah hayırlısını versin canım çok çok zor ama sana eşine bir şey olmasın Rabbim takdiri buymuş sen oldukça mantıklı ve güçlü bir kızsın kolay atlatacağına eminim... hayat bir şekilde devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…