Toparlamaya baslamana cok sevindim canım. Insallah zamanla cok daha iyi olursun. Inan arada aklima geliyorsun, burada iyice alismisiz meger birbirimize... umarim tum guzellikler bizimle olur...Kizlar yazan,iyi dileklerini ileten herkese cok tesekkur ederim. Allah razi olsun,guzel kalpleriniz hep mutlulukla karsilassin... tatile ciktik esimle zaten uzun zaman once planlamistik. Bugun donduk. Fiziksel olarak iyiyim cok sukur. Ara ara hafif agrim oluyor ama cok degil. Psikolojik olarakta daha iyi olmaya calisiyorum ara ara kotu oluyorum ama eminim daha iyi olacagim. Doktorum dogum gibi oldugu ve rahim zarar gormedigi icin korunmaniza gerek yok dedi. Herseyi zaman gosterecek... insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur. Cok tesekkur ederim tekrardan,sizleri de uzdum kusura bakmayin.
Kizlar yazan,iyi dileklerini ileten herkese cok tesekkur ederim. Allah razi olsun,guzel kalpleriniz hep mutlulukla karsilassin... tatile ciktik esimle zaten uzun zaman once planlamistik. Bugun donduk. Fiziksel olarak iyiyim cok sukur. Ara ara hafif agrim oluyor ama cok degil. Psikolojik olarakta daha iyi olmaya calisiyorum ara ara kotu oluyorum ama eminim daha iyi olacagim. Doktorum dogum gibi oldugu ve rahim zarar gormedigi icin korunmaniza gerek yok dedi. Herseyi zaman gosterecek... insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur. Cok tesekkur ederim tekrardan,sizleri de uzdum kusura bakmayin.
Canım benim artık burda bir amacım kalmadı. arada sizi takip ediyorum. Eşimle boşandıkY YESIMBOZ yesimiimmm iyi olmana cooook sevindim inşallah daha da iyi olacaksingecmisi ardimizda birakip yuzumuzu guzeellilliklere donelim...
morordek canim sen nasilsin nasio gidiyor ozledim ya herksi artik eskisi gibi degil kopukluk oldu.
olcaaay canim sen nasilsin uzun zamandr sende yoksun...daha aklima gelemeyen niceleri insallah herkes iyidir.
Kizlar yazan,iyi dileklerini ileten herkese cok tesekkur ederim. Allah razi olsun,guzel kalpleriniz hep mutlulukla karsilassin... tatile ciktik esimle zaten uzun zaman once planlamistik. Bugun donduk. Fiziksel olarak iyiyim cok sukur. Ara ara hafif agrim oluyor ama cok degil. Psikolojik olarakta daha iyi olmaya calisiyorum ara ara kotu oluyorum ama eminim daha iyi olacagim. Doktorum dogum gibi oldugu ve rahim zarar gormedigi icin korunmaniza gerek yok dedi. Herseyi zaman gosterecek... insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur. Cok tesekkur ederim tekrardan,sizleri de uzdum kusura bakmayin.
Canım benim artık burda bir amacım kalmadı. arada sizi takip ediyorum. Eşimle boşandık
Canim benim aynen oyle, o kadar alismisiz ki... Insallah zaman ilac olacak,kalp unutmasa da aci hafifleyecek ve insallah yeni bi melek daha da guzellestirecek dunyamizi...Toparlamaya baslamana cok sevindim canım. Insallah zamanla cok daha iyi olursun. Inan arada aklima geliyorsun, burada iyice alismisiz meger birbirimize... umarim tum guzellikler bizimle olur...
Ne guzel bi kalbin var senin... Cok cok cok tesekkur ederim. Insallah canim, insallah guzellikler hepimizin olacak. Minnakini saglikla ve hayirla kucagini almani diliyorum. Bende optum cokk.Yeşim tüm kalbim seninle, her şey daha güzel olacak. Atlatacaksın, bu da bitecek. Sonrasında güzelliklerin ardı arkası kesilmeyecek inşallah. Tatil çok da güzel denk gelmiş. Öpüyorum çok
Olcaycim eminim ki cok zor verilecek bi karar ve bu karar verilene kadar uzunca dusunulmustur uzerinde. Insallah senin icin de hayatini paylastigin insan icin de herseyin en guzeli en hayirlisi olur.Canım benim artık burda bir amacım kalmadı. arada sizi takip ediyorum. Eşimle boşandık
Kuzummm sen bunu da atlacağına ben emindim .. Ve zaten öylede olmuş sanırım kafan dağılmış atmışsın o durumu az da olsa ben inanıyorum inşAllah herşey daha iyi olur hakkında sen iyi ol bizi üzmezsin . Herşeyin hayırlısı olsun hakkında canımmm
Cok korkuyorum, inan odum patliyor ayni seyi yasamaktan... Bi yandan da diyorum ki kaderde bunu yasamak, bundan ders almak,sinanmakta varmis. Diger yandan bana da birsey olabilirdi, operasyon sureci cok zordu... Bir de dusunsene korksan uzaklassan nereye kadar? Icimde bi bebek istegi var, bi evladim olsun istiyorum. Doktorum korunmanizi gerektircek bi durum yok rahim temiz ve normal dedi. O yuzden zamana biraktik, hersey olacagina varacak sonunda. Cok tesekkur ederim tatlim
Iyiyim canim sagol, sen nasılsın? Temmuz ağustos grubuna pek bakamıyorum, cunku fark ettim ki orayi okudukca aklimda surekli bebek fikri oluyor. Su an tamamen akışına bıraktım. Zaten bu olaylar yuzunden hicbir sey düşünecek modda da degilim, bu ay da olmadi yani yumurtlama gunleri falan bos gecti hep. Hayirlisi olsun hakkimizda...Y YESIMBOZ yesimiimmm iyi olmana cooook sevindim inşallah daha da iyi olacaksingecmisi ardimizda birakip yuzumuzu guzeellilliklere donelim...
morordek canim sen nasilsin nasio gidiyor ozledim ya herksi artik eskisi gibi degil kopukluk oldu.
olcaaay canim sen nasilsin uzun zamandr sende yoksun...daha aklima gelemeyen niceleri insallah herkes iyidir.
Canim hakkinizda hayirlisi olsun ne diyelim...Canım benim artık burda bir amacım kalmadı. arada sizi takip ediyorum. Eşimle boşandık
Canim benim dedigin gibi insallah zamanla daha da iyi olacaksin...Canim benim aynen oyle, o kadar alismisiz ki... Insallah zaman ilac olacak,kalp unutmasa da aci hafifleyecek ve insallah yeni bi melek daha da guzellestirecek dunyamizi...
Canım benim artık burda bir amacım kalmadı. arada sizi takip ediyorum. Eşimle boşandık
Cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun. Burda bile sizi yeterince uzdum hele anneme soylesem,tamam henuz yasimiz genc ama bi can kaybi soz konusu... annem eminim benimle ayni aciyi yasar o yuzden hic kimseye soylemek istemiyorum henuz
Insallah canim benim. Bu olay beni kotu etkilesede, uzsede tatilde anladim ki ben hala anne olmak istiyorum, o duyguyu istiyorum... Esim tamamen bana birakti, elbette istiyo ama benim fiziksel ve psikolojik durumum daha oncelikli bu durumda. Insallah daha da guzel gunlerimiz olacak tatlim cok tesekkurler.canım benım bıraz da olsa ıyı olmana cok sevındım bundan sonrası cook ama cok güzel olacak sızın ıcın ınsallah...
Evet canim Italyayi gezdik,inan cok cok iyi geldi bana.Belki is-ev arasinda bunalabilirdim ama hem bayram hem tatil cok iyi geldi. Aci taze olsa da insan daha mantikli dusunuyor. Doktorum korunmaniza gerek yok rahim zarar gormedi gayet temiz normal durumda dedi. Bende hazir hissediyorum kendimi acikcasi, yeniden o duyguyu hissetmek istiyorum, bebegimi kucagima almak istiyorum... Kismetse zamana biraktik yeniden :)ya hatırlıyorum temmuzdaki tatil planınızı, sanki italya diyordun yanlış mı hatırladım bilmiyorum.
daha iyi olmana sevindim, eminim daha iyi olucaksın. psikolojik olarak hazır olduğunda çalışmalara tekrar başlarsınız hem.
tekrar nasip olur inşallah
hakkınızda hayırlısı olsun. ne yaşadığınızı bilemediğimden eminim zor bi karardır ve kendinden emin olarak vermişsindir.
Insallah canim benim. Bu olay beni kotu etkilesede, uzsede tatilde anladim ki ben hala anne olmak istiyorum, o duyguyu istiyorum... Esim tamamen bana birakti, elbette istiyo ama benim fiziksel ve psikolojik durumum daha oncelikli bu durumda. Insallah daha da guzel gunlerimiz olacak tatlim cok tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?