iyi o zaman 3-4 kişi aynı ayda hamile kalırız inşallah :))
ben dün endokrin doktoruna gittim testlerim güzel folik asite başlayabilirsin istersen dedi ama daha kadın doğuma gidip kontrol olamadım ay sonu inşallah bakalım o ne diyecek.
kızlar çalışıyor musunuz yoksa evde misiniz?
ben çalışıyorum özel sektörkızlar çalışıyor musunuz yoksa evde misiniz?
bende de kansızlık çıktı ilaç kullanıyorum ama pek içesim yok bende mi pekmez alsam acaba?yada bir gün onu bir gün onu mu kullansamkansızlık var bende doğal pekmez aldım sabah akşam onu yiyeceğim bir kaşık kadar folik asit zaten kullanıyorum sigarayı azalttım geçen ay jinekoloğa gitmiştim bir sorun yoktu. Ben hazırlıklara başladım Ekim 1 İtibariyle 4 ay sonra da inşallah geceler benim :))))))))
hangi şehirdesiniz kızlar?
izmirdeyim benIstanbul sen?
doğru söylüyorsun demir ilacını bırakmayayım benbende özel sektörde muhasebeciyim. Bence hem hapı al hem pekmez ye zaten kış ayına girdik dinç tutar bebekte iyi tutunur
hayırlısı olsun canım benimde etrafımda aynı anda hamile kalan 4-5 kişi var bende gaza geldim hemen olsun istiyorum ama daha sağlık işlerini halledemedim benimde biraz sabretmem lazım nereden baksan benimde 3 ayı bulacak hamileliğim
Geçen yıl 3 ay boyunca yaptım... Yaklaşık bir yıl oldu. Koruma falan da yapmadım pek sadece yine ona göre beslenmeye devam ettim. :)ne kadar süre geçti canım verip almadın
soğan kürü mü?ilk defa senden duydum ne işe yarıyor ki?O gaza gelme durumu bende de var.Bi arkadsm 2 yıl uğraştı tedaviler vs.Suan hamile 1 ay sonra doğum yapck inşallah diğer arkadsm da onunda eşi benmki gibi istemiodu ikna etti ve ertesi ay hamile kaldı ve bende Suan ikna ettim inşallah bende kalırım diormve ikisinin ortak noktası da soğan kuru ikiside soğan kuru yaptgi ay hamile kaldılar
Bende onlarn ısrarlarna dayanamayrk yaptm.İnşallah iyi gelir şifa olur hamile olmama vesile olur.
Tabi kendimi çok da kaptırmak istemiorm o ayri
inşallah gönlüne göre olur canım. soğan kürünü bende duydum ama yapmadımO gaza gelme durumu bende de var.Bi arkadsm 2 yıl uğraştı tedaviler vs.Suan hamile 1 ay sonra doğum yapck inşallah diğer arkadsm da onunda eşi benmki gibi istemiodu ikna etti ve ertesi ay hamile kaldı ve bende Suan ikna ettim inşallah bende kalırım diormve ikisinin ortak noktası da soğan kuru ikiside soğan kuru yaptgi ay hamile kaldılar
Bende onlarn ısrarlarna dayanamayrk yaptm.İnşallah iyi gelir şifa olur hamile olmama vesile olur.
Tabi kendimi çok da kaptırmak istemiorm o ayri
Ahahah:)) Saglik olsun yaa bende nasil olcak ne zaman ne kullansam ne zaman ne yapsam diye dusunmekten zor uyuyorum :)
inşallah gönlüne göre olur canım. soğan kürünü bende duydum ama yapmadım
Sigara ben de kullanıyorum günde birkaç tane. Bırakmam gerek benim de.hiç sorma çok fenayım eşime diyorum şimdi yapalım diye Allah tan benim gibi tez canlı değil sigarayı bırak ondan sonra diyor:)
Ben de ticaret firmasındayım çalışıyorum...kızlar çalışıyor musunuz yoksa evde misiniz?
Fransa'da Lyon şehrindeyim. Ama ocak sonuna doğru dönüşümüz var inşallah İstanbul'a. Geri gelip gelmeyeceğimiz belli değil iş dolayısıyla gelmiştik geri gelebiliriz. Eşimin ailesinin bir kısmı burda.hangi şehirdesiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?