yi akşamüstleri kızlar. Nasılsınız iyi misiniz? :)
Fransa'da Lyon şehrindeyim. Ama ocak sonuna doğru dönüşümüz var inşallah İstanbul'a. Geri gelip gelmeyeceğimiz belli değil iş dolayısıyla gelmiştik geri gelebiliriz. Eşimin ailesinin bir kısmı burda.
Bu arada İzmir'in neresindesin ben de İzmirliyim. :)
evet canım nerdeyse günde bir paket içiyordum 5 dala indirdim ama sen zaten az içiyormuşsun bırakman daha kolay oluryi akşamüstleri kızlar. Nasılsınız iyi misiniz? :)
Sigara ben de kullanıyorum günde birkaç tane. Bırakmam gerek benim de.
Sen başladın mı bırakmaya çalışmaya?
Ben de ticaret firmasındayım çalışıyorum...
Fransa'da Lyon şehrindeyim. Ama ocak sonuna doğru dönüşümüz var inşallah İstanbul'a. Geri gelip gelmeyeceğimiz belli değil iş dolayısıyla gelmiştik geri gelebiliriz. Eşimin ailesinin bir kısmı burda.
Bu arada İzmir'in neresindesin ben de İzmirliyim. :)
ya bende daha hamilelik yok ama çok heyecan var nasıl olacak falan filan.birde hala kendimi hamile falan hayal edemiyorum koca göbekli falanAslında doğrusu kafaya takmamak. Sizin ilk gebeliğiniz olacağı için bence kafaya takmaya gerek yok zamanı gelince hemencecik olur.
Çocukluğum Basınsitesi'nde geçti,, güzel yerler çok özledim İzmir'i. Bir yıl oldu gitmeyeli.ben yeşilyurttayım ama hatayda çalışıyorum.evlenmeden önce bahçelievlerdeydim :)
5' e indirdiysen sen de artık rahat edersin bence. İnşallah kolayca bırakırız ikimiz de.evet canım nerdeyse günde bir paket içiyordum 5 dala indirdim ama sen zaten az içiyormuşsun bırakman daha kolay olur
valla bence istanbul lyon boşver sen gel izmireÇocukluğum Basınsitesi'nde geçti,, güzel yerler çok özledim İzmir'i. Bir yıl oldu gitmeyeli.
ay bak şimdi sen öyle diyince heyecanlandım ben ya birdenValla ben ediyorumAşermelerin başlayınca anlarsın hamileliği :))
ya bende daha hamilelik yok ama çok heyecan var nasıl olacak falan filan.birde hala kendimi hamile falan hayal edemiyorum koca göbekli falan
Üniversite diye geldim bir daha kurtulamadım İstanbul'dan... Burası da öyle olmaz umarım pek sevmiyorum çünkü...valla bence istanbul lyon boşver sen gel izmirehiç bir yere değişmem memleketimi
benim kan testinde folik asit normal ama hamileliği düşünenler ve hamileler için alınması gereken bir ilaç.hem bebek annenin depolarındakini kullanıyor hemde bebeğin beyin ve sinir sisteminin gelişmesi için gerekliKızlar folik asit kan testinde düşük çıkınca mı başlanıyor.
benim kan testinde folik asit normal ama hamileliği düşünenler ve hamileler için alınması gereken bir ilaç.hem bebek annenin depolarındakini kullanıyor hemde bebeğin beyin ve sinir sisteminin gelişmesi için gerekli
canım ben zeynep kamile gittim devletin doktoru sonuçta folik asit benim iyi kullanmak istemiyorum dedim o da kullanman gerekli dedi mutlaka başla dedi bende başladımHaftaya gidicektim doktora. Bi sorayım ben de bakalım belki önerir..
Önermezse Tr'de tekrar gidicem zaten.
canim ben hala bahcelievlerdeyim dogdum buyudum evlendim oradayimgitmeyeli
Merhabalar.
Biz de ocaktan itibaren istiyoruz. Çok bekletmeden sağlıkla gelir inşallah. Bu hafta folik asite başlayayım diyorum. Sizce erken müdür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?