2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Aynen denemekte fayda var zamanı yaklaşınca bende denerim zarar gelmez sonuçta

ben yeşilyurttayım ama hatayda çalışıyorum.evlenmeden önce bahçelievlerdeydim :)

evet canım nerdeyse günde bir paket içiyordum 5 dala indirdim ama sen zaten az içiyormuşsun bırakman daha kolay olur

Aslında doğrusu kafaya takmamak. Sizin ilk gebeliğiniz olacağı için bence kafaya takmaya gerek yok zamanı gelince hemencecik olur.
ya bende daha hamilelik yok ama çok heyecan var nasıl olacak falan filan.birde hala kendimi hamile falan hayal edemiyorum koca göbekli falan

ben yeşilyurttayım ama hatayda çalışıyorum.evlenmeden önce bahçelievlerdeydim :)
Çocukluğum Basınsitesi'nde geçti,, güzel yerler çok özledim İzmir'i. Bir yıl oldu gitmeyeli.
evet canım nerdeyse günde bir paket içiyordum 5 dala indirdim ama sen zaten az içiyormuşsun bırakman daha kolay olur
5' e indirdiysen sen de artık rahat edersin bence. İnşallah kolayca bırakırız ikimiz de.

ya bende daha hamilelik yok ama çok heyecan var nasıl olacak falan filan.birde hala kendimi hamile falan hayal edemiyorum koca göbekli falan

valla bence istanbul lyon boşver sen gel izmire hiç bir yere değişmem memleketimi
Üniversite diye geldim bir daha kurtulamadım İstanbul'dan... Burası da öyle olmaz umarım pek sevmiyorum çünkü...

Hamilelik her kadına yakışıyor bence ben yolda görünce falan çok özenirim. Hepimiz çok güzel hamileler olucaz inşallah. Fazla bekletmesin bizi bebekler de. :)

Kızlar folik asit kan testinde düşük çıkınca mı başlanıyor.

Kızlar folik asit kan testinde düşük çıkınca mı başlanıyor.
benim kan testinde folik asit normal ama hamileliği düşünenler ve hamileler için alınması gereken bir ilaç.hem bebek annenin depolarındakini kullanıyor hemde bebeğin beyin ve sinir sisteminin gelişmesi için gerekli

Haftaya gidicektim doktora. Bi sorayım ben de bakalım belki önerir..
Önermezse Tr'de tekrar gidicem zaten.

Haftaya gidicektim doktora. Bi sorayım ben de bakalım belki önerir..
Önermezse Tr'de tekrar gidicem zaten.
canım ben zeynep kamile gittim devletin doktoru sonuçta folik asit benim iyi kullanmak istemiyorum dedim o da kullanman gerekli dedi mutlaka başla dedi bende başladım

Merhabalar.
Biz de ocaktan itibaren istiyoruz. Çok bekletmeden sağlıkla gelir inşallah. Bu hafta folik asite başlayayım diyorum. Sizce erken müdür?

Merhabalar.
Biz de ocaktan itibaren istiyoruz. Çok bekletmeden sağlıkla gelir inşallah. Bu hafta folik asite başlayayım diyorum. Sizce erken müdür?

Merhabalar, insallah cok bekletmez guzel ve saglikli bi bebeginiz olur :) Folik asiti en az 3 ay kullanmak gerekiyormus bence tam zamani :)

arkadaslar genelde ilk gebelik galiba olucak benim 2. olcak 3 yasinda oglum var kafaniza takilanlari ben aciklarim seve seve birde folik asit takilmisiniz ya iste o nokta onemli canlar icmemiz gerikiyo bizdeki depolar yeterli degil yani saglikli bebek gelisimi icin gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…