- 20 Şubat 2016
- 188
- 82
- 13
- 31
Aynı sorun bendede var canım uzun zamandır deniyoruz olmuyo gelen ay ovulasyon testi deneyeceğimYa ben hamile kalmak istiyorum.ama bir turlu gününü denk getiremiyorum
ınterneten hesaplasan canımYa ben hamile kalmak istiyorum.ama bir turlu gününü denk getiremiyorum
Ya artık o dönemi yakalamak için strese girdim akıntıyı takip etmekten... Her akıntı da Yumurtlama değil ayy bayılazaaambnde suan aynı durumdayım ama olmuyor sadec yumurtalama donemınde akıntı cok olurmus
Zaten erkek çocuk için ovulasyonun çift çizgiyi görüldüğü gün tek ilişkiyke kalındığını okumuştum yine kk da. Akıntı günü ve sonrası 2 gün çok çaljşmak gerekiyo demekkiBenım kuzenım dokotra gıtmıs sprılanı cıkartmak ıcın doktor akıntın gelıyor yumurtalıyorsun bugun beraber olursan hamıle kalırsın demıs aynende o gunde erkek cocuga hamıle kaldı
Bende bi gebelik yaşadım kalp atışı durmuştu kürtaj oldum 7 ay oldu korumnuyorum ama olmuyo ilk demede olmuştu halbuki ama kısmet işte bu aralar hem akıntı takibi hem ateş ölçerle gezer oldum evde ama gene hüsranYa artık o dönemi yakalamak için strese girdim akıntıyı takip etmekten... Her akıntı da Yumurtlama değil ayy bayılazaaam
Bebeğin için çok üzüldüm canım benim rabbim o acıyı bidaha yaşatmasın..Aynen ateş ölçer geçen ay bende kullandım ama sonuç yine regl. Böyle sürekli kendimizi dinledikçe de olmuyo galiba..Bende bi gebelik yaşadım kalp atışı durmuştu kürtaj oldum 7 ay oldu korumnuyorum ama olmuyo ilk demede olmuştu halbuki ama kısmet işte bu aralar hem akıntı takibi hem ateş ölçerle gezer oldum evde ama gene hüsran
Aynen öyle en önemli şey stres doktorum herseferinde aklından çıkar diyordu ama elimde deil ki Bide duyduğum kadarıyla inofolic kullanan herkes bir ay içerisnde hamile kalıyomuş dktoruma onuda danışıcamBebeğin için çok üzüldüm canım benim rabbim o acıyı bidaha yaşatmasın..Aynen ateş ölçer geçen ay bende kullandım ama sonuç yine regl. Böyle sürekli kendimizi dinledikçe de olmuyo galiba..
Onu bu ay bende almak istiyorum. Ama şase mi yoksa combi mi alsam bilemedim.. Stres olmamasına en büyük sebepmiş herhangi bi kist vs rahatsızlık yoksa.. Ayy bian önce rabbim bize de nasip etsin inşallah sağlıkla anneliğiAynen öyle en önemli şey stres doktorum herseferinde aklından çıkar diyordu ama elimde deil ki Bide duyduğum kadarıyla inofolic kullanan herkes bir ay içerisnde hamile kalıyomuş dktoruma onuda danışıcam
Aminnn kist vardı fakat kürtajdan snra kayboldu perşembe günü tekrar gidicem kontrole neden olmuyor diye Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınOnu bu ay bende almak istiyorum. Ama şase mi yoksa combi mi alsam bilemedim.. Stres olmamasına en büyük sebepmiş herhangi bi kist vs rahatsızlık yoksa.. Ayy bian önce rabbim bize de nasip etsin inşallah sağlıkla anneliği
Amin canım. İnşallah doktorun güZel şeyler söyler. İyi düşünelim iyi olsun inşallah. Daha öncesinde sıkıntın var mıydı kist falan? Kürtajla mı farkedildi kistin?Aminnn kist vardı fakat kürtajdan snra kayboldu perşembe günü tekrar gidicem kontrole neden olmuyor diye Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Öncesinde vardı 12 haftada kaybolur demişti o zaman dktrum 12 haftada kntrole gttim ama 9 haftada ölmüş bebeğim 3 hafta ölü durmuştu kürtaj snrası knrtrole gttim yoktu kistAmin canım. İnşallah doktorun güZel şeyler söyler. İyi düşünelim iyi olsun inşallah. Daha öncesinde sıkıntın var mıydı kist falan? Kürtajla mı farkedildi kistin?
Yok canım inofolic kullanan bi ayda hamile kalır diye birsey yok bnde bir buçuk aydır kullanıyorum b de tık yokAynen öyle en önemli şey stres doktorum herseferinde aklından çıkar diyordu ama elimde deil ki Bide duyduğum kadarıyla inofolic kullanan herkes bir ay içerisnde hamile kalıyomuş dktoruma onuda danışıcam
Yok
Yok canım inofolic kullanan bi ayda hamile kalır diye birsey yok bnde bir buçuk aydır kullanıyorum b de tık yok[/QUOTE
Öyle tabi canım kısmet işiKısmet ya herşey
Yumurtlama zaman ı canımKızlar ovulasyon ne oluyor
Peki yumurtlama zamanı geçmişse olmuyor mu yada olma ihtimali var miYumurtlama zaman ı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?