Bence hamilesin baksana kıpkırmızı cok belırgın :)Selam Arkadaslar aranizda yeniyim 4 bucuk yildir bebek istiyoruz ama olmuyor adetime iki gun var dayanamayip bugun ilk idrarimla test yaptim galiba idrari fazla damlatmistim icindeki kirmizi cokkk gec yerine oturdu C cizgisi cikti ama yan taraf bembeyaz olurdu hep ama bunda kirmizi her tarafa yayilmisti uzerinde yarim saat 45 dakika gectikce T cizgisi koyulasmaya basladi simdide bogle kip kirmizi ya Arkadaslar yanlis ola bilirmi acaba cunki ilk 5 dak sonra cikan cizgi yanlistir diyolar.cok heyecanliyim Basiniza bogle bir sey geldimi acaba?
Selam Arkadaslar aranizda yeniyim 4 bucuk yildir bebek istiyoruz ama olmuyor adetime iki gun var dayanamayip bugun ilk idrarimla test yaptim galiba idrari fazla damlatmistim icindeki kirmizi cokkk gec yerine oturdu C cizgisi cikti ama yan taraf bembeyaz olurdu hep ama bunda kirmizi her tarafa yayilmisti uzerinde yarim saat 45 dakika gectikce T cizgisi koyulasmaya basladi simdide bogle kip kirmizi ya Arkadaslar yanlis ola bilirmi acaba cunki ilk 5 dak sonra cikan cizgi yanlistir diyolar.cok heyecanliyim Basiniza bogle bir sey geldimi acaba?
Yok canım bnde mayısda evlendimYok canım bızım daha yok ekımde evlendık yaza dogru dusunuyoruz ınsallahaynen doktor sıtelerı var ama bu folıkasıtı o kadar cok arastırdım kı sormama gerek yok bence senin bebişin var mı?
10 Mayıs benimdeBende 3 mayısta evlendim
Inşallah canım bn kız çocuklarını çok severimKizlar dilerim Allah kalbinize gøre verir. Bu arada kiz mi erkek mi istiyorsunuz?
benim esim erkek istiyor bende haliyle o isteyince arastirmalara girdim ama tabiki en ønemlisi saglikli olmasiInşallah canım bn kız çocuklarını çok severim
Tabi canım orası öyle rabbim bi sağlıklıca evlat nasip etsin de kızı oğlanı ne fark eder demibenim esim erkek istiyor bende haliyle o isteyince arastirmalara girdim ama tabiki en ønemlisi saglikli olmasi
canm bnım kasıklarımda cok agrı oluyor ara ara saptlantılar yasıyorum.yumurtlama döneminde ağrı yaşayan var mı acaba
canım hayırlsıı ıns bnce yıne al bak.gec cıkanlar yanlıs dıyorlarSelam Arkadaslar aranizda yeniyim 4 bucuk yildir bebek istiyoruz ama olmuyor adetime iki gun var dayanamayip bugun ilk idrarimla test yaptim galiba idrari fazla damlatmistim icindeki kirmizi cokkk gec yerine oturdu C cizgisi cikti ama yan taraf bembeyaz olurdu hep ama bunda kirmizi her tarafa yayilmisti uzerinde yarim saat 45 dakika gectikce T cizgisi koyulasmaya basladi simdide bogle kip kirmizi ya Arkadaslar yanlis ola bilirmi acaba cunki ilk 5 dak sonra cikan cizgi yanlistir diyolar.cok heyecanliyim Basiniza bogle bir sey geldimi acaba?
bnde suan aynı durumdayım ama olmuyor sadec yumurtalama donemınde akıntı cok olurmusKızlar ovulasyon döneminde gelen akıntıyla Yumurtamız çatlamış mı oluyor ??
Benım kuzenım dokotra gıtmıs sprılanı cıkartmak ıcın doktor akıntın gelıyor yumurtalıyorsun bugun beraber olursan hamıle kalırsın demıs aynende o gunde erkek cocuga hamıle kaldıKızlar ovulasyon döneminde gelen akıntıyla Yumurtamız çatlamış mı oluyor ??
Merhaba canım bende hamile kalmak istiyorum ancak nbenim.5 ay önce 2.5aykik bebegimin kalbi durdu kürtaj ile alındı sonrasinsinda ben hep demedim.ama hala olmadı bana bu konuda yardımcı olur musunuzHerkese merhabalar 2016 da hamile kalmayı planlayanlar varmı? Ben doktoruma sordum bana uc ay öncesinden folik asit alınması gerektiğini önerdi.. 7 ayda hamile kalmayi düşünüyorum tabiki rabbımın ıznıyle. 5 ayım var daha eşimle uzun zamandır bebek planları yapıyoruz Yumurtalama döneminde hamile kalanlar varsa lutfen tecrubelerini burda paylaşabilirmi?
Ya ben hamile kalmak istiyorum.ama bir turlu gününü denk getiremiyorumhayırlı olsun canım adetın gecmısmıydı,4haftlık degıl gec donlenme oldu galıba tebrık ederım ,dıkkat et cok folık asıtı sakın ıhmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?