2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

Bence hamilesin baksana kıpkırmızı cok belırgın :)

Kan testi yaptır cnm
İnş hamişsindir

InsAllah kizlar InsAllah o zaman yarinda yapiyim adet gunumde olmazsam kosucam kan testine InsAllah Sevincim yarim kalmaz yanilmaktan korkuyorum.

canım hayırlsıı ıns bnce yıne al bak.gec cıkanlar yanlıs dıyorlar

Kızlar ovulasyon döneminde gelen akıntıyla Yumurtamız çatlamış mı oluyor ??
Benım kuzenım dokotra gıtmıs sprılanı cıkartmak ıcın doktor akıntın gelıyor yumurtalıyorsun bugun beraber olursan hamıle kalırsın demıs aynende o gunde erkek cocuga hamıle kaldı

Selam kızlar uzun süredir sayfayı takip ediyordum. Ben 2015 de çoçuk sahibi olmayı istedim çalışmalara başladık ve 3 ay sonra gebe kaldım fakat dış gebelikle sonuçlandı erken teşhis ile iç kanama geçirmeden iğne ile düşürüldü. 3 ay korunma verdi ve Ekim 2015 den beri korunmuyoruz eşimle bugun de yine
hüsranla adet oldum ovilasyon testi ile denicem bakalım bakalım Rabbim tüm isteyenlere versin

Merhaba canım bende hamile kalmak istiyorum ancak nbenim.5 ay önce 2.5aykik bebegimin kalbi durdu kürtaj ile alındı sonrasinsinda ben hep demedim.ama hala olmadı bana bu konuda yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…