2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

Folic asit diye verdi gebeliğe yardımcıymış hemde bnde2cm den küçük kist varmış çok küçük onu yok etmeye yarıyormuş
Aslan pencesi otuda iyii geliyormus bn hem folic asit hemde onu içiyorum şu an bnde prolaktin düşsün diye içiyorum otu

Bende bugun folik aside basladim ama ne kadar alcam tam bilemiyorum 400 mikrogrammi yoksa 800 mu? Bilen varmi kizlar :) bu arada yeni gelen arkadaslar olmus ne guzel yazismissiniz :) kizlar insallah hepinizin bebisleri olur en guzeli de ortada cocuk felan yokken esinizle isim kavgasi yapmak varya haha o cok hosuma gidiyor :)

O konuda bilgim yok canım inş olur canım bebişlerimiz hepimizin isim konısunda sana katılıyorum bnm de çok hoşuma gider kıyafet konusu olur yok şunu giydirecem yok bunu giyecek falan diye...

O konuda bilgim yok canım inş olur canım bebişlerimiz hepimizin isim konısunda sana katılıyorum bnm de çok hoşuma gider kıyafet konusu olur yok şunu giydirecem yok bunu giyecek falan diye...
Amin.. Aynen ben de cok dusunuyorum cocuklariyla ayni giyinen anne ve babalari cok begeniyorum cok guzel duygular bunlar :)

Merhaba kızlar..Bende hamilelik icin bu ay basladim folik asiti doktora gitmeden kullanabilecrgimi soylediler alabiliyormuyuz eczaneden hemen.

Ewet canım senin çocuğun var mı ilk mi istiyorsunuz
Yok canım bızım daha yok ekımde evlendık yaza dogru dusunuyoruz ınsallah aynen doktor sıtelerı var ama bu folıkasıtı o kadar cok arastırdım kı sormama gerek yok bence senin bebişin var mı?

Selam Arkadaslar aranizda yeniyim 4 bucuk yildir bebek istiyoruz ama olmuyor adetime iki gun var dayanamayip bugun ilk idrarimla test yaptim galiba idrari fazla damlatmistim icindeki kirmizi cokkk gec yerine oturdu C cizgisi cikti ama yan taraf bembeyaz olurdu hep ama bunda kirmizi her tarafa yayilmisti uzerinde yarim saat 45 dakika gectikce T cizgisi koyulasmaya basladi simdide bogle kip kirmizi ya Arkadaslar yanlis ola bilirmi acaba cunki ilk 5 dak sonra cikan cizgi yanlistir diyolar.cok heyecanliyim Basiniza bogle bir sey geldimi acaba?

Eklentiler

• 20160221_123152.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…