- 20 Şubat 2016
- 188
- 82
- 13
- 31
Amin tatlım o kadar kafama takıyorumki anlatamamCanım bebeğin için üzüldüm bnde inşallah en kısa sürede rabbim kucağını doldursun
Aslan pencesi otuda iyii geliyormus bn hem folic asit hemde onu içiyorum şu an bnde prolaktin düşsün diye içiyorum otuFolic asit diye verdi gebeliğe yardımcıymış hemde bnde2cm den küçük kist varmış çok küçük onu yok etmeye yarıyormuş
Nasıl bir ot ki o nerde bulabilirim kiAslan pencesi otuda iyii geliyormus bn hem folic asit hemde onu içiyorum şu an bnde prolaktin düşsün diye içiyorum otu
Canım takmıyacak gibi değil ama sen yinede dik dur geleceği düşünAmin tatlım o kadar kafama takıyorumki anlatamam
Amin.. Aynen ben de cok dusunuyorum cocuklariyla ayni giyinen anne ve babalari cok begeniyorum cok guzel duygular bunlar :)O konuda bilgim yok canım inş olur canım bebişlerimiz hepimizin isim konısunda sana katılıyorum bnm de çok hoşuma gider kıyafet konusu olur yok şunu giydirecem yok bunu giyecek falan diye...
Arastirdim her yerde 400 mikrogram yaziyor.O konuda bilgim yok canım inş olur canım bebişlerimiz hepimizin isim konısunda sana katılıyorum bnm de çok hoşuma gider kıyafet konusu olur yok şunu giydirecem yok bunu giyecek falan diye...
Ewet canım senin çocuğun var mı ilk mi istiyorsunuzAmin.. Aynen ben de cok dusunuyorum cocuklariyla ayni giyinen anne ve babalari cok begeniyorum cok guzel duygular bunlar :)
Canım dr siteleri var bi dr sor istersen o konıda bi bilgim yokArastirdim her yerde 400 mikrogram yaziyor.
Canım prolaktini düşürmek için hayıt suyu içiyolar bi araştır istersen ?amin canm Allah kimseye yasatmasın 30.28 di ocak ayında bu ay tesadüfen öğrendim bekliyorum adet olayımda gidip tekrar ölçtürecem bakalım
Ay gercektenmi yaa silik çıkınca öyle üzüldüm kicanım hamilesin gözün aydın
Canım reglin geçmeden yaptıysan yada geç döllenme olduysa silik çıkabiliyor. Ama tebrikler bence hamilesin yine de pazartesi kan tahlili yaptır istersenAy gercektenmi yaa silik çıkınca öyle üzüldüm ki
Yok canım bızım daha yok ekımde evlendık yaza dogru dusunuyoruz ınsallahEwet canım senin çocuğun var mı ilk mi istiyorsunuz
Bende dun basladım haziran temuzz gıbı dusunuyoruz dört ay öncesınden almaya baslamıs oluyorumMerhaba kızlar..Bende hamilelik icin bu ay basladim folik asiti doktora gitmeden kullanabilecrgimi soylediler alabiliyormuyuz eczaneden hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?