2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

amıncanım ınss.ben FOLIO kullanıyorum

Kaç aydır evlisin yk3428 :)isim bilmediğim için böle yazayım dedim:)

Ya birliktelik sonrası nasıl durulmali kaç dakika durulmali:)bunun gibi oneriler
:))
en az yarım saat kalkmamamılı,bacaklarını yukarı kaldırcan,tabıkı cokuzun dıklenmıs tutamıyorusn agrıyor:)10dk felan dık sonra uzan,lavaboya cıkma cunku dırek gıdıyor ıcndekıler:))
birer gün arayla yap,hergun onerılmıyor,ıncır suyu cok faydalı yumurtalama donemınde

İncir suyu nerden buabilirim canim

Kaç aydır evlisin yk3428 :)isim bilmediğim için böle yazayım dedim:)
yeşim canım bne 3yılık evlıyım,2sene yapmadım memurluk felan vardı.sonrada 2tane kurdas oldum bebeklerım oldu karnımda.sımdı 3denıyecegım bu ay ılk:)

ıncır kuru dıye ınt okuyabılırısn.
kuru ıncır al kaynamıs suyun ıcıne koy 5dk da o sekılde kaynat meyve suyu gıbı oluyor ıc onu
ibrahım saracoglundan dınlemıstım ve kendımde uyguadım

Canım bugün yumurtlama gunum akşam denicez ben bi saatten fazla uzaniyorum bacaklarimi havaya uzatıp bekliyorum idrara cikmiyorum dediğin gibi çok agriyor ama bebis gelsin istoyosak dayancaz :)

Cook sevindim senin adına canım allah kucagina almayi nasip etsin amin canim bu arada benimde isim gul

Canım bugün yumurtlama gunum akşam denicez ben bi saatten fazla uzaniyorum bacaklarimi havaya uzatıp bekliyorum idrara cikmiyorum dediğin gibi çok agriyor ama bebis gelsin istoyosak dayancaz :)
bnce kalkma dırek uyu:)ıns hadı hayırlısı
ne zman adet zamnın,benımde bu hafta yumustalama zamnım

Yanlış anladım sanırım allah soyletti canim

Cook sevindim senin adına canım allah kucagina almayi nasip etsin amin canim bu arada benimde isim gul
ıns canım rabbım kımseye acı yasatmasın,
ben cok yıprndım 1sı normal dedıler kendımı hmen topladım 2cok zor oldu pıskolojım bozuldu

ne zman adet zamnın,benımde bu hafta yumustalama zamnım
Adet ocağın 3unde olmuştum ocak 19,undan beri deniyoz bu ayda şubat 7dinde oldum doktora sordum yumurtlama günün 19_23dedi bugünü bekliyoz inşallah olur bebeğimiz

Ca
ne zman adet zamnın,benımde bu hafta yumustalama zamnım[/QUOTE
Canım doktorlar diyor 15dakika sırt üstü dümdüz yat diyolar sence o zaman da hamile kalır miyim

Senin ne zaman yumurtlama günün ?canım birliktelik öncesi duş aliyon mu

Adet ocağın 3unde olmuştum ocak 19,undan beri deniyoz bu ayda şubat 7dinde oldum doktora sordum yumurtlama günün 19_23dedi bugünü bekliyoz inşallah olur bebeğimiz
bnde subat7de oldum:))yumurtalama hafta evet 19-28kadr bn bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…