amıncanım ınss.ben FOLIO kullanıyorumMerhaba arkadaşlar bende sizin gibi bebek sahibi olmak iateyenlerdenim bende folik asit başladım ama doktorun vana verdiği ferrum fort DİE bi ilaç faydalı olacak DİE kullaniyordum bitti bi kutu daha iki kutu saha alcam inşallah Rabbim herkese nasip eder amin
Mine bende senin gibi öneri isteyenlerdenim :)Merhaba kızlar bende düşünüyorum ama öneride bukunabilirmisiniz
Tavsiye istiyoruz arkadaşlar birliktelik öncesi duş akan var mi iyi değil diyolar bu dogrumuamıncanım ınss.ben FOLIO kullanıyorum
nasıl bır onerı:)))Mine bende senin gibi öneri isteyenlerdenim :)
Ya birliktelik sonrası nasıl durulmali kaç dakika durulmali:)bunun gibi onerilernasıl bır onerı:)))
:))Ya birliktelik sonrası nasıl durulmali kaç dakika durulmali:)bunun gibi oneriler
İncir suyu nerden buabilirim canim:))
en az yarım saat kalkmamamılı,bacaklarını yukarı kaldırcan,tabıkı cokuzun dıklenmıs tutamıyorusn agrıyor:)10dk felan dık sonra uzan,lavaboya cıkma cunku dırek gıdıyor ıcndekıler:))
birer gün arayla yap,hergun onerılmıyor,ıncır suyu cok faydalı yumurtalama donemınde
yeşim canım bne 3yılık evlıyım,2sene yapmadım memurluk felan vardı.sonrada 2tane kurdas oldum bebeklerım oldu karnımda.sımdı 3denıyecegım bu ay ılk:)Kaç aydır evlisin yk3428 :)isim bilmediğim için böle yazayım dedim:)
ıncır kuru dıye ınt okuyabılırısn.İncir suyu nerden buabilirim canim
Canım bugün yumurtlama gunum akşam denicez ben bi saatten fazla uzaniyorum bacaklarimi havaya uzatıp bekliyorum idrara cikmiyorum dediğin gibi çok agriyor ama bebis gelsin istoyosak dayancaz :)İncir suyu nerden buabilirim canim
bnce kalkma dırek uyu:)ıns hadı hayırlısıCanım bugün yumurtlama gunum akşam denicez ben bi saatten fazla uzaniyorum bacaklarimi havaya uzatıp bekliyorum idrara cikmiyorum dediğin gibi çok agriyor ama bebis gelsin istoyosak dayancaz :)
ıns canım rabbım kımseye acı yasatmasın,Cook sevindim senin adına canım allah kucagina almayi nasip etsin amin canim bu arada benimde isim gul
Yanlış anladım sanırım allah soyletti canim
Adet ocağın 3unde olmuştum ocak 19,undan beri deniyoz bu ayda şubat 7dinde oldum doktora sordum yumurtlama günün 19_23dedi bugünü bekliyoz inşallah olur bebeğimizbnce kalkma dırek uyu:)ıns hadı hayırlısı
ne zman adet zamnın,benımde bu hafta yumustalama zamnım
bnce kalkma dırek uyu:)ıns hadı hayırlısı
ne zman adet zamnın,benımde bu hafta yumustalama zamnım[/QUOTE
Canım doktorlar diyor 15dakika sırt üstü dümdüz yat diyolar sence o zaman da hamile kalır miyim
bnde subat7de oldum:))yumurtalama hafta evet 19-28kadr bn bılıyorumAdet ocağın 3unde olmuştum ocak 19,undan beri deniyoz bu ayda şubat 7dinde oldum doktora sordum yumurtlama günün 19_23dedi bugünü bekliyoz inşallah olur bebeğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?