- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 333
Allahım sağlıklı bi bebiş versin sana inşallah da unut o sıkıntılı günleri tatlımÖncesinde vardı 12 haftada kaybolur demişti o zaman dktrum 12 haftada kntrole gttim ama 9 haftada ölmüş bebeğim 3 hafta ölü durmuştu kürtaj snrası knrtrole gttim yoktu kist
Canm normal şartlarda yumurta çatladıktan sonra 1 gün canlı kalıyor. Eğer döllenme olmadıysa o 1 günlük süre zarfında olgunlaşmış yumurtan adetle birlikte atılıyor. Bazen durum değişiyor ve kimileri regl gününden hemen önceki veya regl bitiminden hemen sonraki ilişkide kalıyo gebe. Bu kısma ben de anlam veremedim açıkçasıPeki yumurtlama zamanı geçmişse olmuyor mu yada olma ihtimali var mi
Tatlım kimyasal her türlü şey spermin yapısını bozuyormuş hatta tükürük bile. Öyle olunca sanırım gebelik zorlaşıyor. Bende bir yerde okumuştum bunu..İyi akşamlar kızlar aranıza yeni katıldım.Bende kısa zaman önce vajinamusdan kurtuldum bin şükür.Şimdi anne olmak istiyorum allahın izni ile inşallah.28 günde bir düzenli adet oluyorum.bir düşüğüm var vajinamus ken hamile kalmışdım.1aydır folik asit kullanıyorum tavsiye ve önerilerinize ihdiyacım var.Birde sormak istediğim bir soru kayganlastırıcı hamile kalmaya engelmi?tsk ederim.
Anladim ama vajinamusu yeni atlattihim icin henuz kayganlastiriciyi borakamadim umarim hayirlisi olur Aalah kimsenin kucagini bos birakmasin.Tavsiyelerizi bekliyorum kislar.Tatlım kimyasal her türlü şey spermin yapısını bozuyormuş hatta tükürük bile. Öyle olunca sanırım gebelik zorlaşıyor. Bende bir yerde okumuştum bunu..
7ay cok korunmusun canım olur merak etme,genelde kurdas sonrası ıdral yolu enfeksıyon olur eger sende olduysan hamıle kalmazsın bnce ıdral yoluna baktır tahlılle eger varsa bır ılac verılıyor sokup gıdıyor hemen pesınden hamıs olursun ınsBende bi gebelik yaşadım kalp atışı durmuştu kürtaj oldum 7 ay oldu korumnuyorum ama olmuyo ilk demede olmuştu halbuki ama kısmet işte bu aralar hem akıntı takibi hem ateş ölçerle gezer oldum evde ama gene hüsran
bende aynı dertten muzdaribim.. benimde 2 yıl önce seninkinin aynısı geldi başıma ben çok umutlandığım için o bebekte 5-6 ay kadar istemedim kürtaj sonrasında..şimdi 1.5 yıl oldu ama hala olmuyor hala olmuyorMerhaba canım bende hamile kalmak istiyorum ancak nbenim.5 ay önce 2.5aykik bebegimin kalbi durdu kürtaj ile alındı sonrasinsinda ben hep demedim.ama hala olmadı bana bu konuda yardımcı olur musunuz
Evet kayganlastirici veya diger kimyasal iceren her turlu madde spermlere zarar verebiliyor. Dr net ispatlanmis bisey degil ama herseyin de dogal olani makbul demistiİyi akşamlar kızlar aranıza yeni katıldım.Bende kısa zaman önce vajinamusdan kurtuldum bin şükür.Şimdi anne olmak istiyorum allahın izni ile inşallah.28 günde bir düzenli adet oluyorum.bir düşüğüm var vajinamus ken hamile kalmışdım.1aydır folik asit kullanıyorum tavsiye ve önerilerinize ihdiyacım var.Birde sormak istediğim bir soru kayganlastırıcı hamile kalmaya engelmi?tsk ederim.
7ay cok korunmusun canım olur merak etme,genelde kurdas sonrası ıdral yolu enfeksıyon olur eger sende olduysan hamıle kalmazsın bnce ıdral yoluna baktır tahlılle eger varsa bır ılac verılıyor sokup gıdıyor hemen pesınden hamıs olursun ıns
Canım 7 aydır korunmuyorum 2 adet korundum sadece ama evet idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaçları kullandım herkes diyodu zaten bu ay kalırsın diye ama ondanda 3 ay geçti bakalım perşembe gtçem tekrar kntrole umarım bi problem yoktur7ay cok korunmusun canım olur merak etme,genelde kurdas sonrası ıdral yolu enfeksıyon olur eger sende olduysan hamıle kalmazsın bnce ıdral yoluna baktır tahlılle eger varsa bır ılac verılıyor sokup gıdıyor hemen pesınden hamıs olursun ıns
imde aynı şey başıma geldi çok istiyorum tekrar hamile kalmayı fakat olmuyo benden snra hamile kalan herkes bebeğini kucağına aldı rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasınbende aynı dertten muzdaribim.. benimde 2 yıl önce seninkinin aynısı geldi başıma ben çok umutlandığım için o bebekte 5-6 ay kadar istemedim kürtaj sonrasında..şimdi 1.5 yıl oldu ama hala olmuyor hala olmuyor
Hoşgeldin aramıza tatlımHerkese merhaba.. bugun üyelik baslattim. Uzun zamandir forumlari okuyordum zaten.. dayanamadım artık ben de katılayım dedimbiz de korunmayi geçen ay biraktik. Kontrole gittik sonra. Dr hersey normal istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi folik asit kullanmaya basladim hemen.yarın regli günüm bakalım ne gibi gelişmeler olacak
Canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın sağlıkla. Atladım sanırım 1,5 yıldır niye olmuyor, dr ne dedi? Şu ovülasyon testlerinden falan denedin mi? Ben de ikinciyi düşünüyorum ama benim de olmuyorbende aynı dertten muzdaribim.. benimde 2 yıl önce seninkinin aynısı geldi başıma ben çok umutlandığım için o bebekte 5-6 ay kadar istemedim kürtaj sonrasında..şimdi 1.5 yıl oldu ama hala olmuyor hala olmuyor
HosbuldummmHoşgeldin aramıza tatlımvar mı adet belirtilerin peki ?? Gerçi gebelikte de regl belirtisi yaşanıyormuş regl günü..
oylemı pardon yanlıs okumusum.evet gıt bakalımCanım 7 aydır korunmuyorum 2 adet korundum sadece ama evet idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaçları kullandım herkes diyodu zaten bu ay kalırsın diye ama ondanda 3 ay geçti bakalım perşembe gtçem tekrar kntrole umarım bi problem yoktur
gebelıktede adet belırtılerı oluyor.kısmet ıns.cok kendınızı kaptırmayın canım.bırde maydonoz cok yeme bu gunlerde odem attıgı ıcın ıcındekı spermler akar:)Hosbuldummmgarip bir psikolojiye soktu eşim beni.. yani biraz fazla dillendirdik bebek konusunu.. sürekli şunu ye bunu ye, dikkat et kendine şimdiden falan.. daha bebek yokken biraz fazla üstüme düştü yani en son 27 ocakta adet oldum o ay ilaci biraktim zaten.. sonra 13 şubatta doktora gittik.. ilaçtan sonra beklemeye gerek yok dedi, folik asit verdi.. ilaci birakmama ragmen biz yine de korunuyorduk e doktor oyle diyince de aynı gün çalışmalara başladık.. ama yumurtlama gününü geciyor takvime göre dolayısıyla pek ümidim yok bu ay. Yarin olması gerekiyor adetimin. Bugun sabah kahverengi simdi de pembeyle kırmızı arası bişeyler var. Galiba regli oluyorum hehee hayırlısı olsun bakalım
Merhaba arkadaşlar bende sizin gibi bebek sahibi olmak iateyenlerdenim bende folik asit başladım ama doktorun vana verdiği ferrum fort DİE bi ilaç faydalı olacak DİE kullaniyordum bitti bi kutu daha iki kutu saha alcam inşallah Rabbim herkese nasip eder aminHayirlisi tabiki :) folik asit ben bıraktım 3 ay düzenli kullandım ama folbiol bitti çalışmalara başladık canım acaba iyimi ettim kotumu ettim tekrar kullanmaya devam etsem mi acaba ama 3 ay yeterli olmamismidir canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?