2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

Öncesinde vardı 12 haftada kaybolur demişti o zaman dktrum 12 haftada kntrole gttim ama 9 haftada ölmüş bebeğim 3 hafta ölü durmuştu kürtaj snrası knrtrole gttim yoktu kist
Allahım sağlıklı bi bebiş versin sana inşallah da unut o sıkıntılı günleri tatlım

Peki yumurtlama zamanı geçmişse olmuyor mu yada olma ihtimali var mi
Canm normal şartlarda yumurta çatladıktan sonra 1 gün canlı kalıyor. Eğer döllenme olmadıysa o 1 günlük süre zarfında olgunlaşmış yumurtan adetle birlikte atılıyor. Bazen durum değişiyor ve kimileri regl gününden hemen önceki veya regl bitiminden hemen sonraki ilişkide kalıyo gebe. Bu kısma ben de anlam veremedim açıkçası

İyi akşamlar kızlar aranıza yeni katıldım.Bende kısa zaman önce vajinamusdan kurtuldum bin şükür.Şimdi anne olmak istiyorum allahın izni ile inşallah.28 günde bir düzenli adet oluyorum.bir düşüğüm var vajinamus ken hamile kalmışdım.1aydır folik asit kullanıyorum tavsiye ve önerilerinize ihdiyacım var.Birde sormak istediğim bir soru kayganlastırıcı hamile kalmaya engelmi?tsk ederim.

Tatlım kimyasal her türlü şey spermin yapısını bozuyormuş hatta tükürük bile. Öyle olunca sanırım gebelik zorlaşıyor. Bende bir yerde okumuştum bunu..

selam arkadaşlar ben 8 aydır hamile kalmayı deniyorum 4 yıllık evliyim. normalde adetime 1 hafta kala ağrılarım başlardı ama bu ay adetime 2 gün kaldı hiç belirti yok adete dair. sadece 3 gündür kasığımda değişik bir ağrı var belimede vuruyo bulantı olarakta sadece 1 kere en sevdiğim yiyeceğin kokusu fena yaptı beni. sizce hamilemiyim?

A
Tatlım kimyasal her türlü şey spermin yapısını bozuyormuş hatta tükürük bile. Öyle olunca sanırım gebelik zorlaşıyor. Bende bir yerde okumuştum bunu..
Anladim ama vajinamusu yeni atlattihim icin henuz kayganlastiriciyi borakamadim umarim hayirlisi olur Aalah kimsenin kucagini bos birakmasin.Tavsiyelerizi bekliyorum kislar.

Merhaba kızlar, ben de bu sene hamilelik düşünenlerdenim. Ovülasyon tarihi için ben de telefon uygulamalarından kullanıyorum. Ama adet düzensizliğim olduğu için programla da olsa tutturamıyorum ovülasyon tarihini. Bu ay tutturduğumu düşünmüştüm ve yumurtlama tarihinden 7 gün sonra(yani bugün) kan testi yaptırdım, sonuç negatif. Dr a da gitmiyorum. 2 hafta daha bekleyip tekrar test yaptıracağım. Gebelik olmadığına emin olduğumda ovülasyon kitlerine başlayacağım artık. En iyi sonucu o veriyor çünkü. Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah.

7ay cok korunmusun canım olur merak etme,genelde kurdas sonrası ıdral yolu enfeksıyon olur eger sende olduysan hamıle kalmazsın bnce ıdral yoluna baktır tahlılle eger varsa bır ılac verılıyor sokup gıdıyor hemen pesınden hamıs olursun ıns

Merhaba canım bende hamile kalmak istiyorum ancak nbenim.5 ay önce 2.5aykik bebegimin kalbi durdu kürtaj ile alındı sonrasinsinda ben hep demedim.ama hala olmadı bana bu konuda yardımcı olur musunuz
bende aynı dertten muzdaribim.. benimde 2 yıl önce seninkinin aynısı geldi başıma ben çok umutlandığım için o bebekte 5-6 ay kadar istemedim kürtaj sonrasında..şimdi 1.5 yıl oldu ama hala olmuyor hala olmuyor

Herkese merhaba.. bugun üyelik baslattim. Uzun zamandir forumlari okuyordum zaten.. dayanamadım artık ben de katılayım dedim biz de korunmayi geçen ay biraktik. Kontrole gittik sonra. Dr hersey normal istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi folik asit kullanmaya basladim hemen.yarın regli günüm bakalım ne gibi gelişmeler olacak

Evet kayganlastirici veya diger kimyasal iceren her turlu madde spermlere zarar verebiliyor. Dr net ispatlanmis bisey degil ama herseyin de dogal olani makbul demisti

Canım 7 aydır korunmuyorum 2 adet korundum sadece ama evet idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaçları kullandım herkes diyodu zaten bu ay kalırsın diye ama ondanda 3 ay geçti bakalım perşembe gtçem tekrar kntrole umarım bi problem yoktur

Ben
imde aynı şey başıma geldi çok istiyorum tekrar hamile kalmayı fakat olmuyo benden snra hamile kalan herkes bebeğini kucağına aldı rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın

Hoşgeldin aramıza tatlım var mı adet belirtilerin peki ?? Gerçi gebelikte de regl belirtisi yaşanıyormuş regl günü..

Canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın sağlıkla. Atladım sanırım 1,5 yıldır niye olmuyor, dr ne dedi? Şu ovülasyon testlerinden falan denedin mi? Ben de ikinciyi düşünüyorum ama benim de olmuyor

Hoşgeldin aramıza tatlım var mı adet belirtilerin peki ?? Gerçi gebelikte de regl belirtisi yaşanıyormuş regl günü..
Hosbuldummm garip bir psikolojiye soktu eşim beni.. yani biraz fazla dillendirdik bebek konusunu.. sürekli şunu ye bunu ye, dikkat et kendine şimdiden falan.. daha bebek yokken biraz fazla üstüme düştü yani en son 27 ocakta adet oldum o ay ilaci biraktim zaten.. sonra 13 şubatta doktora gittik.. ilaçtan sonra beklemeye gerek yok dedi, folik asit verdi.. ilaci birakmama ragmen biz yine de korunuyorduk e doktor oyle diyince de aynı gün çalışmalara başladık.. ama yumurtlama gününü geciyor takvime göre dolayısıyla pek ümidim yok bu ay. Yarin olması gerekiyor adetimin. Bugun sabah kahverengi simdi de pembeyle kırmızı arası bişeyler var. Galiba regli oluyorum hehee hayırlısı olsun bakalım

oylemı pardon yanlıs okumusum.evet gıt bakalım
bı zamnı vardır elbet

gebelıktede adet belırtılerı oluyor.kısmet ıns.cok kendınızı kaptırmayın canım.bırde maydonoz cok yeme bu gunlerde odem attıgı ıcın ıcındekı spermler akar:)

bn ıkı kurdas oldum sımdı yenısı ıcn bısmıllah dedık bu ay korunmuyorum kısmet artık

Merhaba arkadaşlar bende sizin gibi bebek sahibi olmak iateyenlerdenim bende folik asit başladım ama doktorun vana verdiği ferrum fort DİE bi ilaç faydalı olacak DİE kullaniyordum bitti bi kutu daha iki kutu saha alcam inşallah Rabbim herkese nasip eder amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…