2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

Öncesinde iki saat önce dus alsam hamile yinede kalır miyim:)

Sen nasıl denedin canım bacaklarını havaya mi diktin yoksa sırt üstü dümdüz mu yattin

Ya duş almadan da olursa insan rahatsız oluyor onun için dedim canım

Canım sen hep burda misin ben akşam yine girerim hamile olunca müjde veririm sana :)))

Bende antalya da oturuyom 23yasindayim sen

Sen nasıl deniyon canım sırtüstü mu yatıp duruyon yoksa bacaklarını mi dikiyon:)

Ozelden nasıl yazılıyor canım bilmiyorum yeni olduğum icin

Sen ozelden mesaj at istersen canım

bende inşallah 2016 yılında hamile kalıp bebeğimi kucağıma almak istiyorum. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Amin amin inşallah bebeğimiz olur allah bizlerede nasip eder

Olsun canım regl olmak da güzel ya burada 6-7 ay regl olamayanları okuyoruz. Herşeye pozitif yönünden bakmaya çalışyorum bende Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin bizlere de anneliği inşallahh.. Benim eşim de öyle çay tepsisini bile kaldırtmıyo. Markete bi gidiyo poşet poşet cevizler meyveler fındıklar fıstıklar )

Amin canım hayırlı zamanda, sağlıklı ve sıhhatli bebiş versin hepimize.. karnım ağrımaya başladı.. baya baya regl oldum ben yaa :))) ilacsiz oldugum ilk regl bu nazar degmesin 28 günü sasmadi yine ilac kullaniyomus gibi zamanında oldu, hatta 1 gun erken oldu.. bu ay gun sayicaz artik yine napalim.. eşim regl olduğumu duyunca hemen takvimi isaretle dedi zaten hahahh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…