oncesı almıyorum sonrası alıyorum tabı sımdı uzun sure yatınca gece yada sabah yapıyorum ısede geldıgım ıcın uykusuz geceler:)Senin ne zaman yumurtlama günün ?canım birliktelik öncesi duş aliyon mu
bncesını bılmıyorum hıc duymadım yoktur oyle bısey yaÖncesinde iki saat önce dus alsam hamile yinede kalır miyim:)
Aynı şubat 7de hasta olmusuZ şansa bak :)bnde subat7de oldum:))yumurtalama hafta evet 19-28kadr bn bılıyorum
ona odaklanarak almadımda tabıkı aldııgm zamnalar oluyor.Ya duş almadan da olursa insan rahatsız oluyor onun için dedim canım
bn hep bakıyorum canım maıllerıme dusuyor.ozeldende yazabılrsın.Canım sen hep burda misin ben akşam yine girerim hamile olunca müjde veririm sana :)))
25bnde.Bende antalya da oturuyom 23yasindayim sen
Olsun canım regl olmak da güzel ya burada 6-7 ay regl olamayanları okuyoruz. Herşeye pozitif yönünden bakmaya çalışyorum bendeHosbuldummmgarip bir psikolojiye soktu eşim beni.. yani biraz fazla dillendirdik bebek konusunu.. sürekli şunu ye bunu ye, dikkat et kendine şimdiden falan.. daha bebek yokken biraz fazla üstüme düştü yani en son 27 ocakta adet oldum o ay ilaci biraktim zaten.. sonra 13 şubatta doktora gittik.. ilaçtan sonra beklemeye gerek yok dedi, folik asit verdi.. ilaci birakmama ragmen biz yine de korunuyorduk e doktor oyle diyince de aynı gün çalışmalara başladık.. ama yumurtlama gününü geciyor takvime göre dolayısıyla pek ümidim yok bu ay. Yarin olması gerekiyor adetimin. Bugun sabah kahverengi simdi de pembeyle kırmızı arası bişeyler var. Galiba regli oluyorum hehee hayırlısı olsun bakalım
Amin canım hayırlı zamanda, sağlıklı ve sıhhatli bebiş versin hepimize.. karnım ağrımaya başladı.. baya baya regl oldum ben yaa :))) ilacsiz oldugum ilk regl bu nazar degmesin 28 günü sasmadi yine ilac kullaniyomus gibi zamanında oldu, hatta 1 gun erken oldu.. bu ay gun sayicaz artik yine napalim.. eşim regl olduğumu duyunca hemen takvimi isaretle dedi zaten hahahh :)))Olsun canım regl olmak da güzel ya burada 6-7 ay regl olamayanları okuyoruz. Herşeye pozitif yönünden bakmaya çalışyorum bendeRabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin bizlere de anneliği inşallahh.. Benim eşim de öyle çay tepsisini bile kaldırtmıyo. Markete bi gidiyo poşet poşet cevizler meyveler fındıklar fıstıklar )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?