2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

Onlar daha dikkatli bizden İlaç adet olmak için mi kullanıyordun canım ??

Onlar daha dikkatli bizden İlaç adet olmak için mi kullanıyordun canım ??
Yaklaşık 3 sene önce duzensizdi adetlerim.. polikistik over demişti doktor.. o zaman başlamıştım ilaca.. evlendikten bi kac hafta sonra kontrole gitmistim. Hem muayne hem korunmak icin fikir aliyim diye. Kist yok hersey normal dedi. Ilac bende hicbir sıkıntı yapmamıştı o yüzden korunmak icin iyi bir yöntem devam edebilirsin dedi. Yani 3 yıldan fazla oldu kullanıyorum. Ama cok şükür bu ay bebek kararı alinca gittigim doktor da hic bir sıkıntı görünmüyor dedi zaten :))

Bende de düzensizlik vardı canım. Ama her ay oluyodum ben günler 5- 10 gün sarkıyodu. Doktorum polikistikover fakat bebiş için engel değil dedi. Ama yine de bu sıkıntıya sokmuştu beni çok ilk öğrendiğimde çok stres olmuştum. Reglim şuan düzenli çok şükür. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebiş nasip etsin isteyen herkeslere...

Evet ovulasyon testi kullanıyorum hemde en iyisini ve hiç kaçırmıyorum iki günde mutlaka ilişki oluyor ama bebek olmuyor. İnşallah hepimizin kucağı dolsun bi an önce. Tek hatam doktora 3 aydan beri gidiyorum yumurtlamada biraz sorun vardı klomenle eş değer bi ilaç verdi serophene diye 2 aydır onu kullanıyorum çok sağlıklı yumurtam oluşmasına rağmen gene gebelik yok doktorda şaşırıyor artık. Bende acaba tüplerim tıkanmış olabilirmi diye düşünüyorum 2 senede tüpler tıkanırmı

Merhaba..biz de evleneli 6 ay yeni doldu..ama ben sabirsizlandigim icin doktora gittim..bazi tahlillere ve donemlere bakti..eşimin spermlerine bakti kontrol amacli ve varikosel oldugu ortaya cikti..bence ihmal etmeyin gidin doktora en azindan kontrol amacli..ben de oyle yaptim..simdiye kadar hic korunmadik..biliyorum acele ediyorum ama bir an once bebegim olsun istiyorum..adet oldugum zamanlar moralim bozuluyo hincimi eşimden aliyorum..rabbim aratmasin tez vakitte isteyen herkesi evlat sahibi yapsin insallah

Ne kadar suredir bebek istiyorsunuz canim ? Evet engel degilmis polikistikover sonucta yumurtanın çatlaması önemli. Rahim de normalse problem yok zaten. Ben dünü reglinin ilk günü olarak isaretledim bu arada bakalim bu ay ne olucak. Ha bu arada şirkette 9 aylık bebegi olan bi arkadasim var. O da doğum kontrol hapı kullaniyordu. Biraktiktan 1.5 ay sonra hamile kaldi. İlaçsız ilk adetinden sonra 1 ay boyunca bir gun arayla calisma yapmislar yumurtlama gunune cok takilma dedi. Ben de saymiycam o yüzden:)))

5. Ayımız canımcım ama bi ay diş tedavisi yüzünden hiç üstüne durmadım çalışmaların bi ay da başka nedenlerle es geçtik. Ama gerçekten yumurtlama gününü takınca stres oluyo insan özellikle de ovulasyon testleriyle çok stres olmuştum akışına bıraktım artık peki eşin de seninle birlikte gitti mi doktora kontrole ??

Slm arkadaslar bir konuda yardımınıza ihdiyacım var.Ben 28gunde bir adet oluyorum düzenli subat'ın 20. Sinde regly oldum yumurtlama tarıhım mart'ın 3 ümü oluyor tam olarak?ve hangi günler denemeliyim?

Slm arkadaslar bir konuda yardımınıza ihdiyacım var.Ben 28gunde bir adet oluyorum düzenli subat'ın 20. Sinde regly oldum yumurtlama tarıhım mart'ın 3 ümü oluyor tam olarak?ve hangi günler denemeliyim?
Canım 5 i gibi sanırım bildiğim kadarıyla. Aslında yumurtlama gününe göre stres yapmaktansa günaşırı ilişki olsa atlanmaz diye düşünüyorum..

Biz sadece kadin doguma gittik canim esim ayrica muayne olmadi. Ben simdiden akisina biraktim 3-5 ay olmazsa götürürüm onu da artık napalim :))) 30 yaşındayım daha fazla gec kalmak istemiyorum. Siz de daha yeni baslamissiniz zaten bence de herseyi akisina birakmak en guzeli stresten olmadigini yazan cok gördüm:))

Gün aşırı adetim bittikden sonraki hergün yanlış anlamadım dimi?
Yok hayır tatlım. Adetin bittikten sonra bi gün arayla ilişki önerilen hani yumurtlama gününü tam hesaplayamıyorsan ya da akıntı takibini yapamıyorsan. Hergün ilişki olursa spermin kalitesi düşük oluyomuş sanırım..

Bi ara ben sabahlara kadar burada pco yla ilgili sayfaları okumuştum. Stresim daha da büyüdü reglim gecikti falan. En iyisi düşünceyi atmak kafadan. Şu sıralar çok rahatım. Kendime oyalanacak şeyler buldum kafamı öyle boşaltıyorum. Ay inşallah burdan bebiş haberlerimizi o heycanımızı da paylaşırız hepbirlikte. Hangi şehirdesin bu arada tatlım?

Ankara dayim canım. Sen ?

Kızlar lütfen yardımcı olun gece bende kasiklarimda çok şiddetli ağrı oldu idarasık sık çıkıyorum kahverengiyapıyorumsonra hafiften kan geldi ama damla damla oldu neden acaba bi bilginiz varmı lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…