2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

ben de martta doktora gideceğim, talimatlarına uyacağım. sonra da denemelere başlıyorum. 5.5 aylık evliyim aslında hiç korunmadım. ama iş nedeniyle sadece 2 ay deneyebildik ve olmadı henüz

ben de martta doktora gideceğim, talimatlarına uyacağım. sonra da denemelere başlıyorum. 5.5 aylık evliyim aslında hiç korunmadım. ama iş nedeniyle sadece 2 ay deneyebildik ve olmadı henüz
Hayırlısı olsun bakalım öncesinde doktora gitmek iyi fikir bilmediklerini öğreniyorsun hem de genel bi kontrol oluyor. Bize de haber ver gittikten sonra :))

meraba kızlarr ben de katıldım aranıza, bu sene hamile olmak isteyenler arasında ben de varım, yaşım 25 eşimin yaşı 33 eşim yazdan sonra istese de korunmayı bırakalı 3 ay oluyor, korunmayı yeni bıraktığım zaman devlet hastanesi kadın doğuma gittim, doktor bana hormonların çok düzensiiiiiz hemen tedaviye başlamalıyız dedi. oha dedim noluyor doktor hanım çocum olmayacak mı? ne zamandır korunmuyorsun dedi, bende yeni başlıycam dedim haa o zaman olabilir hamile kalabilirsin bi dene falan dedi. her ne kadar hamile kalabilirsin demiş olsa da; 3 aydır korunmuyorum ve henüz hamile kalamadım yumurtlama günlerime denk getirmeye çalıştım ama çok sık olmadı, acayip kafaya taktım, umarım hepimizin kucakları dolar hayırlısıyla,

Bu arada sanırım yaptığım ufak bi araştırmayla hormonlar düzensizse, yumurtlama günleri geç ya da erken olabiliyor muş, sizinde bilginiz var mı cancağazlarım?

Tatlımm hoşgeldinn hormon bozukluğu doktorun bahsettiği derecedeyse ilaç falan vermeliydi akışına bırakmaktansa. Hormon değerlerini hatırlıyosan yazabilir misin ? Bide çok kafaya takmamak gerekiyormuş pek düşünmemeye çalış bebiş işini..

Merhaba arkadaşlar bende 10 aylık evliyim. Son 5 aydır Düşünüyoruz. Ama 6 aylıkken doktora gittiğimde iltihap var dedi ve o ay baya test yaptırdım.fitil kullandım iltihap için. Sonraki ay test sonuçları için gittiğimde bu sefer prolaktin hormonun yüksek çıktığını öğrendim ona da ilaç kullandım. Hamdolsun o ay iltihapta geçmiş. Geçen ay yumurtlama haftası tekrar test yaptırdım prolaktin normale dönmüş şükür ve doktor yumurtanız çatlamak üzere gün aşırı devam edin dedi. Beklentim olmuştu ilk defa oda malesef adetle sonlandı. Biraz üzüldüm daha çok erken biliyorum ama sırf doktor öyle deyince bi beklentim olmuştu ondan dolayı. Bu ayda yeni başladık bakalım çalışmalara gün aşırı ben soğan ve incir kürü eşimde keçiboynuzu yiyor bakalım hayırlısı inşallah. Ama herkesten tek duyduğum stres çok engelmiş arkadaşlar hepimizin bilgisine. Bende takvim programı vardı etrafım sildirdi. O denli psikolojiye etkinlik ediyor oda hormonları etkiliyor

hoşbuldummm :) aslında hormon bozukluğu demedi tam olarak dengesiz değerlerin dedi bende çok şaşırdım, tedavide uygulamadı evdeydi sonuçlar ben şuan işteyim eve gidince unutmazsam atayım bari, bebiş işini de takmıyorum aslında ama doktorun dedikleri kafamı kurcalıyor burcum Başak taktım mı takıyorum :)

canını sıkma kesinlikle etrafındakiler çok haklılar bunlar çok etkiliyor psikolojiyi tamamen oluruna bırakmak gerekiyor, Rabbim nasip edecekse zamanı geldiğinde hiç bir şey önünde duramaz, ancak bişeyi merak ettim, soğan kürü çocuk bile düşürebiliyormuş, hamilelik düşüncesi başladığında bırakmak lazım diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum, istersen bu konuyu biraz araştır arkadaşım Allah korusun

Selam arkadaslar bende yeniyim aranizdaa :) eylulde 6 haftalik kalp durmasiyla bir dusuk yasadim kurtajsiz.3 ay korunduk ve 3 aydir olmuor artik korkmaya basladm bisey mi var acaba die bu ayda olmazsa doktora gidecem. Ayrica gecen ay gecikti ve ggslermde ufak ufak sivlce gbi timurcklar olustu basmda cok donuordu . Kesin hamileyim dedim lekelenmem faln oldu( ilk gebeligmdede olmustu). Sonra adet kanamasi gibi yogun ve agrili kanamam basladi.sizce bu sekilde hamile olma ihtimalim varmi?? Kafamda deli sorularrr

Ayrica hala gogslermdeki tomurcuklar duruo ve iki gndr belim cok agrio . Diger adet gunum martin 6 si

Allah razı olsun canım sağol. İbrahim saraçoğludan dinledim. Kesinlikle bir zararı yok antibiyotik görevinde zaten.belli süresi var çok kullanmıyorsunuz. Hamile olduğunuzu öğrenince zaten bırakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…