Ayrica hala gogslermdeki tomurcuklar duruo ve iki gndr belim cok agrio . Diger adet gunum martin 6 si
Iki gun kesik kesik lekelnme oldu sonrada kan geldi peki ya dusukse ozamn benim bu ay korunmam lazim degil mi bense hamielik bekliorumcanım eğer hamileysen adet tarihine yakın hafif lekelenmeler oluyor ama yoğun kanama warsa düşündü
peki normal adet kanı gibimi kanaman oldu ?Iki gun kesik kesik lekelnme oldu sonrada kan geldi peki ya dusukse ozamn benim bu ay korunmam lazim degil mi bense hamielik bekliorum
Sancim baya oldu ve kanim ufak ufak pihtiliydi kaynanama dedim acaba dusuruyormuyum die oda yok adet zamannda dusuk olmaz dedi .adetimi bi kac gun gecmistipeki normal adet kanı gibimi kanaman oldu ?
düşük olursa çok aşırı kanaman ve sancın olması gerek adet sancısından daha çok
Ben hamile olduguma kesin gozuyle bakiordum .cok basim donuordu ve ggslermdeki belrti vardi bide lekelenme olunca kesn hamileym dedim cunku ilk hamileligmdede lekenme olmstupeki normal adet kanı gibimi kanaman oldu ?
düşük olursa çok aşırı kanaman ve sancın olması gerek adet sancısından daha çok
Ben hamile olduguma kesin gozuyle bakiordum .cok basim donuordu ve ggslermdeki belrti vardi bide lekelenme olunca kesn hamileym dedim cunku ilk hamileligmdede lekenme olmstu
Tesekkur ederim martin 3 une gidecem insallah bakalim ins hamile kalirim.Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnbencede düşük değildir normal adet olmuş olabilirsin istersen bi doktora git canım
Şuan durumun ne pekiTesekkur ederim martin 3 une gidecem insallah bakalim ins hamile kalirim.Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Buarada siz nasilsinz hamilelgmi bekliosnz benim gbiŞuan durumun ne peki
yok ben hamileyim 1 ay 5 günlükBuarada siz nasilsinz hamilelgmi bekliosnz benim gbi
Bnde sen gibi bekliyorum hamileliği canım yalnız değilsinBuarada siz nasilsinz hamilelgmi bekliosnz benim gbi
zaten tiroid ve insülin direnci rahatsızlığımdan ötürü düzenli doktora giden birisiyim. hastalıklarım kontrol altında olmasına rağmen yine de korkularım var ama doktor geçen gittiğimde ben seni hazırlicam demişti. bakalım güveniyorum. söylediklerini yazarım :)Hayırlısı olsun bakalım öncesinde doktora gitmek iyi fikir bilmediklerini öğreniyorsun hem de genel bi kontrol oluyor. Bize de haber ver gittikten sonra :))
İnşallah sorun yoktur. Belki sperm kalitesiyle alakalıdır. Onun da çözümü var gerçi. Hangi marka ovülasyon testi kullanıyorsun canım? sanırım ben de başlayacağım.Evet ovulasyon testi kullanıyorum hemde en iyisini ve hiç kaçırmıyorum iki günde mutlaka ilişki oluyor ama bebek olmuyor. İnşallah hepimizin kucağı dolsun bi an önce. Tek hatam doktora 3 aydan beri gidiyorum yumurtlamada biraz sorun vardı klomenle eş değer bi ilaç verdi serophene diye 2 aydır onu kullanıyorum çok sağlıklı yumurtam oluşmasına rağmen gene gebelik yok doktorda şaşırıyor artık. Bende acaba tüplerim tıkanmış olabilirmi diye düşünüyorum 2 senede tüpler tıkanırmı
Appsore da program var, period calender, cep telefonuna yükle onu, sana en iyi ihtimalleSlm arkadaslar bir konuda yardımınıza ihdiyacım var.Ben 28gunde bir adet oluyorum düzenli subat'ın 20. Sinde regly oldum yumurtlama tarıhım mart'ın 3 ümü oluyor tam olarak?ve hangi günler denemeliyim?
Beklemek insanı strese sokuyor doğru, ama sabırla beklemekten başka çare yok maalesefMerhaba..biz de evleneli 6 ay yeni doldu..ama ben sabirsizlandigim icin doktora gittim..bazi tahlillere ve donemlere bakti..eşimin spermlerine bakti kontrol amacli ve varikosel oldugu ortaya cikti..bence ihmal etmeyin gidin doktora en azindan kontrol amacli..ben de oyle yaptim..simdiye kadar hic korunmadik..biliyorum acele ediyorum ama bir an once bebegim olsun istiyorum..adet oldugum zamanlar moralim bozuluyo hincimi eşimden aliyorum..rabbim aratmasin tez vakitte isteyen herkesi evlat sahibi yapsin insallah
Yaaaaa tebriklerrrrr darışı diğerlerinin başına inşallahyok ben hamileyim 1 ay 5 günlükdaha yeni öğrendik bizde
Belirtilerin nelerdi tatlım? Günün geçince mi öğrendin gebeliğini?yok ben hamileyim 1 ay 5 günlükdaha yeni öğrendik bizde
Ne guzelllll..Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsinnnyok ben hamileyim 1 ay 5 günlükdaha yeni öğrendik bizde
Birlikte yasadiklarimizi paylasalim :) senin adet tarihin ne zamanBnde sen gibi bekliyorum hamileliği canım yalnız değilsin
Ne guzelllll..Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?