2016' da yumurtalama döneminde hamile kalmak isteyenler

canım eğer hamileysen adet tarihine yakın hafif lekelenmeler oluyor ama yoğun kanama warsa düşündü
Iki gun kesik kesik lekelnme oldu sonrada kan geldi peki ya dusukse ozamn benim bu ay korunmam lazim degil mi bense hamielik bekliorum

Iki gun kesik kesik lekelnme oldu sonrada kan geldi peki ya dusukse ozamn benim bu ay korunmam lazim degil mi bense hamielik bekliorum
peki normal adet kanı gibimi kanaman oldu ?
düşük olursa çok aşırı kanaman ve sancın olması gerek adet sancısından daha çok

Sancim baya oldu ve kanim ufak ufak pihtiliydi kaynanama dedim acaba dusuruyormuyum die oda yok adet zamannda dusuk olmaz dedi .adetimi bi kac gun gecmisti

Ben hamile olduguma kesin gozuyle bakiordum .cok basim donuordu ve ggslermdeki belrti vardi bide lekelenme olunca kesn hamileym dedim cunku ilk hamileligmdede lekenme olmstu

Ben hamile olduguma kesin gozuyle bakiordum .cok basim donuordu ve ggslermdeki belrti vardi bide lekelenme olunca kesn hamileym dedim cunku ilk hamileligmdede lekenme olmstu

bencede düşük değildir normal adet olmuş olabilirsin istersen bi doktora git canım

Suan gecen aydan kalan gogslermde izler var kabarck gbi sivlce gbi iki gndr belimde ve sol kasigmda agrim vardi simdilik bole zaten daha adetime var.

Hayırlısı olsun bakalım öncesinde doktora gitmek iyi fikir bilmediklerini öğreniyorsun hem de genel bi kontrol oluyor. Bize de haber ver gittikten sonra :))
zaten tiroid ve insülin direnci rahatsızlığımdan ötürü düzenli doktora giden birisiyim. hastalıklarım kontrol altında olmasına rağmen yine de korkularım var ama doktor geçen gittiğimde ben seni hazırlicam demişti. bakalım güveniyorum. söylediklerini yazarım :)

İnşallah sorun yoktur. Belki sperm kalitesiyle alakalıdır. Onun da çözümü var gerçi. Hangi marka ovülasyon testi kullanıyorsun canım? sanırım ben de başlayacağım.

Slm arkadaslar bir konuda yardımınıza ihdiyacım var.Ben 28gunde bir adet oluyorum düzenli subat'ın 20. Sinde regly oldum yumurtlama tarıhım mart'ın 3 ümü oluyor tam olarak?ve hangi günler denemeliyim?
Appsore da program var, period calender, cep telefonuna yükle onu, sana en iyi ihtimalle
Beklemek insanı strese sokuyor doğru, ama sabırla beklemekten başka çare yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…