Cok erken dönemde ögrenende var ama bazen yumurtlama geç olduğunda yaniltabiliyor.gebelik varsa bile kanda cikmiyor.bence en dogrusu adetinin gecikmesini beklemelisin.umarim bebiş vardır:)Hanımlar benim adetime 6 gün var daha ama benim mide bulantım ve göğüs ağrım var test için erkenmi sizce :-/
InsaAllahh burda hayirlii haberler veririzzzBenim de eger bu ay da olmadiysa en gec 5 martta adet olmam gerek insallah bu sefer tutturmusuzdur bu hafta benim icin cok onemli:)
Canim biliyorum beklemek çok zor bi an önce öğrenmek istiyorsun.ama en doğru sonuç herzaman regl tarihin geçince belli olur.bebiş varsa bile bu kadar küçükken idrarda çıkmayabilir.Merhaba kızlar ben foruma yeni girdim.. öncelikle Rabbim herkese hayirli bebişler nasip etsin... yumurtlama gunumde birliktelik oldu suanda bekliorum bakalim hamilelik var mi yok mu die.. adetim martin 8 inde olacak.suanda belirtiler henüz erken olsada arada baş dönmesi ve sık idrara çikma var.. 4 tane test aldim yaptim yeni oldugunu bilmeme ragmen ve maaleseff bisey cikmadisizcee ne zaman test yapmaliyim ayin 8 ine kadar beklemem mi gerekiyor ???
İnşallahInsaAllahh burda hayirlii haberler veririzzz
Benim amcamın 2 çocuğu var, şimdi 3.yü istiyorlar ama olmuyor, dr erkeğin sperm kalitesi düşük demiş. Bayandan kaynaklanmıyormuş yani. Dr ların dediği de uyuşmuyor anacığım. Ama dediğin gibi gerçekten bayanların hormanları düzenleri çok değişken. Ben de ovülasyon testine başlayacağım sanırım, hala adet olamadım 42.günümben clearblue kullanıyorum ovülasyonuda hamileliğide ve çok memnunum tavsiye ederim biraz pahalı ama kesin sonuç..ilk gebeliğimide onunla tutturmuştum zaten ben..evet belki spermlerle ilgili olabilir ama eşim bu konuda kesin kararlı aşılamada yaptırmak istemiyor spermiyogramda.bilmiyorum belki zamanla değişir düşünceleri..çünkü doktor bi kere hamile kaldıysan erkekte sorun sondaran çıkmıyo ama kadınlarda sonradan sorunlar çıkabiliyo demişti.yumurtalıklar tembelleşiyo falan gibilerinden
Haklı olduğunu biliyorum aslındaİnanın stresle bekleyişe girildiği zaman gecikmeli oluyor. Özel olacak ama kafanız rahat bi şekilde ilişkiye girmenizi tawsiye ederim.
Ben de senin gibi aceleci davrananlardanım. Ama öğrendimki ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra kan testinde çıkıyormuş. İlişkinin yumurtlama dönemine denk gelmesi lazım, denk gelmemiştir belki.. B hcg salgılanmaya başlamadan belirtileri başlamaz. Gebelik belirtileri o hormon sayesinde baş gösteriyor. Ben de psikolojik olarak göğüslerimde hassasiyet kasıklarımda ağrılar hissettim, erken olduğunun farkında olmama rağmen 2 tane kan testi yaptım, sonuç negatif. Bugün 42.günüm ama hala umudum var. Çünkü 3.haftaya kadar kanda çıkmaması çok normal. Tavsiyem adetinin geçmesini kesinlikle bekle, yosa benim gibi hep moralin bozulur ve testleri yinelemekle uğraşırsın. İnşallah gönlüne göre olur canım.Bayanlar merhaba. Esimle yaklasik 9 gun once birlikte olduk ve 4 5 gun sonra karin agrim mide bulantim basladi. Yok artik o kadar erken olamaz dedim ama bugun 9. gun ve hala karninda agri var zaman zaman belime vuruyor bacaklarim agiriyor ara ara ve 5 gundur sabahlari mide bulantisiyla uyaniyorum . Biyerde okumustum dollenme gerceklestiyse 6-10 gun arasida rahime yerlesiyor ve idrar testinden sonuc cikabiliyormus diye bende hemen bir test aldim ve sonuc negatif cikti. Adetime yaklasik 1 hafta 10 gun var benim adetim 35 gun arali genelde. Merak ettigim bu kadar erken agri sizi normalmidir acaba hamilemiyim degilsem bu agri sizi ne gun icerisinde ara ara gidiyo bulanti sonra birden basliyor gene falan cozemedim. Meraktan olucem
Ben de senin gibi aceleci davrananlardanım. Ama öğrendimki ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra kan testinde çıkıyormuş. İlişkinin yumurtlama dönemine denk gelmesi lazım, denk gelmemiştir belki.. B hcg salgılanmaya başlamadan belirtileri başlamaz. Gebelik belirtileri o hormon sayesinde baş gösteriyor. Ben de psikolojik olarak göğüslerimde hassasiyet kasıklarımda ağrılar hissettim, erken olduğunun farkında olmama rağmen 2 tane kan testi yaptım, sonuç negatif. Bugün 42.günüm ama hala umudum var. Çünkü 3.haftaya kadar kanda çıkmaması çok normal. Tavsiyem adetinin geçmesini kesinlikle bekle, yosa benim gibi hep moralin bozulur ve testleri yinelemekle uğraşırsın. İnşallah gönlüne göre olur canım.
İnşallah olur canım tabii de, çok kafaya takmadan beklemek gerek işte.Bilmiyorum canımm yanii ilk defa denedik aslında bugüne kadar hep korunduk . Belki ilk defa olması heyecanlandırdı beni ve psikolojik mi bilmiyorum yani üşütmeysede böyle bi döneme denk gelmesi çok sinir bozucu . Cuma gününden beri mide bulantım hala geçmedi karnım şişti davul gibi yanii beklicem bakalım artık
Geçen ay bende bebiş sanmıştım hatta emindim belirtilerden dolayi.ama gece acile gittim testler yapildi ve idrar yolu enfeksiyonuymusBilmiyorum canımm yanii ilk defa denedik aslında bugüne kadar hep korunduk . Belki ilk defa olması heyecanlandırdı beni ve psikolojik mi bilmiyorum yani üşütmeysede böyle bi döneme denk gelmesi çok sinir bozucu . Cuma gününden beri mide bulantım hala geçmedi karnım şişti davul gibi yanii beklicem bakalım artık
Geçen ay bende bebiş sanmıştım hatta emindim belirtilerden dolayi.ama gece acile gittim testler yapildi ve idrar yolu enfeksiyonuymus
Umarim yanilirizda güzel haberlerini alirizOlabilir benimde aklıma o gelmeye başladı . Bende doktora gidicem kadın hastalıklarına bir görünücem
Umarim yanilirizda güzel haberlerini aliriz
Canim senin sat ne? Ben bile heyecanlandimİnşallahh rabbim tez zamanda mutlu haberler almamızı nasip eder:) Düşününce bile çok heyecanlanıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?